- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата за изневярата..
Изневерила съм веднъж и то не от скука или защото трябва,или защото ми е омръзнал дадения човек,просто се появи момче от миналото,което така или иначе не просъществува нашата любов,а точно в този момент имах приятел...не бих го направила пак,а и ако наистина държа на човека до мен,аз нямам просто тая нужда,аз напълно съм отдадена само и единствено на него,не искам да казвам никога няма да изневеря,защото не се знае,но така ще направя да не го допускам...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ако изневеря един път, вероятно ще изневеря и пак и пак...
А мнението ми за изневярата е променливо спрямо настроението ми. Не бих казала, че в никакъв случай никога няма да изневеря. Вероятно някога ще се случи и както всички казаха, че би имало основателна причина, аз пък вероятно не бих имала никаква причина. Единствено заради удовоствието бих го направила. Но както казах - това дали ще се случи зависи на каква глава мисля в дадения момент.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Още по-лошо - значи е имало чувства и изневярата не е само физическа. Т'ва пък съвсем не го разбирам. Ако обичам друг, просто си отивам при него или зарязвам всичко и всички докато не се изясня със себе си.Първоначално написано от gabsit000
(нищо лично)
Не е вярно.Първоначално написано от kremen4eto
За повечето писали в темата очевидно светът е черно-бял, но не е така. Всяко правило има изключения, а това конкретно има безброй много изключения. Като цяло, не оценявам особено мнения, базирани единствено и само на предположения и сухи теории, а повечето от вас изказаха именно такива.
Не целя да се карам с никого, изразявам лично мнение. Не съдете прибързано, не печелите нищо от това.
А каква е 'основателната' причина?Първоначално написано от PinkPan7her
Аз като съм изневерявала, не е било 1 път, за вас не знамПървоначално написано от reanimaciqq
![]()
Или ще се изневерява , или няма да се изневерява, тези единичните не ги разбирам.
Сега на моя не кръшкам, защото ми е добре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не само изневерих, ами имах и една кратка 'афера" с друг. Всичко траеше около 2 месеца, преди да ми се обадят за да ми кажат, че тогавашния ми приятел е катастрофирал. Бях в шок дни наред, повече не се обадих на другия, това което имах към него така или иначе нямаше да "оцелее" във времето.
Та така, ако изневеря един път, сигурно ще се повтори...и потрети. Ако се изневерява системно с различни хора още по-лошо...На инат не бих изневерила или за да си го върна. Аз като съм бясна, не мога да се възбудя!
Не съм изневерявала и нямам намерение да го правя. Мисля че това е единственото нещо, за което спокойно мога да кажа "НИКОГА". За мен това е подло, гадно и не е решение на проблемите. Когато не ми е ок с даден човек и нещо куца, предпочитам да се разделим и тогава да си правя каквото знам, отколкото да му кръшкам и да го баламосвам след това. Самата аз няма да се чувствам добре от факта, че лъжа някого по този начин.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
" Ако нещо се е случило веднъж, то може никога повече да не се повтори, но ако се случи и втори път - задължително ще се случи и трети."
Изневерявала съм, изневерявали са ми, big deal ...
И смятам, че за изневяра наистина основателна причина няма ... Ако в цялата работа има елементи на принудата и заплашване и т.н. вече говорим за насилие и манипулация, това е малко друга тема...
Тези, които казаха, че са изневерили, но са имали причина, каква беше тя? Кое е достатъчно основателно за да предадеш така грозно любимия човек?
Колкото до мен - както казах - изневерявала съм, по един или друг повод, нямам оправдание, не се и опитвам да се защитя - виновна съм и пред двамата - пред момчето, че го лъжа; и пред другото момче - че го използвам ...
Но в крайна сметка не вземам нещата твърде на сериозно, така че ... нямам проблеми в случая...
Аз искам да ви питам, пък и да не правя друга тема, няма да има смисъл от такава.. Мислите ли, че без никакъв физически контакт, а само желания и чувства към друг човек се счита за изневяра ? Емоционална изневяра или как да го нарека... Много съм си мислила по този въпрос и нещо не мога да намеря отговор. Тва да дефинираш изневярата е много трудно ...
^ За мен да - изневяра е!
-Защо си с мен, като харесваш/обичаш/имаш желания към друга?
-Защо си с мен, като спиш с друга?
Аналогично е...
И двете се свеждат до това, че с партньора нещо липсва... за да има мисли и желания към други...
Не, това не е изневяра. Нормално е всеки в дена по-дълга връзка да има желания и към други момичета/момчета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Може да е емоционална изневяра, но това, не значи че на партньора ти нещо му липсва, поне според мен. То чувствата не могат да се контролират. Е, понякога дори не са и чувства, а просто някакво фатално привличане.
Много често съм била свидетел на следната ситуация: момичето е красиво, умно, нищо не му липсва, не е мърла, не е мързелана, партньора и няма никакви оплаквания към нея, но хоп, накрая се озовава в леглото с грозновата кифла с две мозъчни клетки от която едната е в кома...
Може би му е липсвало по-разкрепостено поведение, знам ли ? А може би просто търси развлечение...?
никога не съм изневерявала и няма да изневеря... хаха кажете ми какъв е смисъла да му падам на нивотокаквото и да е направил би трябвало ако найстина се харесват или обичат да си разрешават проблемите. Не да ходи да изневерява той/тя после да се разбере и от там дълга и широка дето се вика ще стане като турси сериал...
![]()
Мнението ми за изневярата е сложно и многопластово, тъй като за такъв проблем човек не може да се изкаже праволинейно.
В общия случай, в който човек е в отдадена, дълготрайна връзка, в която се твърди, че хората "се обичат", съм против физическата изневяра, т.е. сексуални отношения. Но що се отнася до т.нар. "духовна" изневяра, чието значение не ми е особено ясно, нямам против. Първо, че това се тълкува различно от всеки човек и второ, че не смятам, че помислите спрямо други момчета/момичета по време на връзка са нещо неестествено. Имала съм доста, така да се каже, екстремни наклонности към други момчета и дори съм ги споделяла с приятеля си. Не му става приятно, разбира се, но предпочитам да съм пряма - не защото смятам, че правя нещо нередно, а по-скоро за да свиква той с факта, че не е единственото същество от мъжки пол на Земята.
Към секса с трети човек по време на връзка, обаче, съм изключително нетолерантна (когато става дума за мен като потърпевша). Не приемам оправдания от сорта на "бях пиян", "тя ме съблазни" и т.н. Това за мен означава край на връзката. Човек има глава на раменете си, за да мисли с нея и да подрежда приоритетите си.
Ако говорим за връзки от отворен тип, нямам против. Но не виждам себе си в такава, не харесвам средните положения.
В заключение - на този етап не смятам, че бих изневерила. Не се заричам за по-нататък. Но ако го направя, това почти сигурно означава, че искам да прекратя настоящата си връзка.
Ако си намеря Момчето (с главно М) да ..Първоначално написано от robles
Ако ли не - ще си направя собствен манастир, в който да си живея!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Такива като тебе, много са ми ги говорили: "не искам да казвам никога" ясна си ми... нищо лично!Първоначално написано от gabsit000
Хилари, тебе те помня, а това с асексуалността ти ме плаши, съветвам те да почнеш да излизаш с повече момчета... имаш нужда да се развиваш, наистинаПървоначално написано от Hilary_
А от къде знаеш, че не излизам?Първоначално написано от radybt
Секса не опира до излизането ми с момчета .. ;]
Недей се плаши толкова за мен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
То това е като склонността към убийство - или е тип, който изневерява, или не е. Ако в от първите, винаги може да се намери "основателна" причина. Всъщност нито една причина не може да бъде основателна за нещо такова. Просто търсят оправдание пред себе си, за да не си признаят, че постъпват курвенски. А всъщност е още по-курвенско да разтвориш краката пред някой, без да изпитваш никакви чувства към него, а само целиш да постигнеш нещо. И да, където е текло, пак ще тече...
Не е точно така,че ако изневериш 1 път,ще повториш и потретиш.Може би при мъжете е повече така.. Аз съм изневерявала 1 път на сегашния ми приятел (дори не знам дали се брои за изневяра). Зарязах го и си мислех,че повече няма да се съберем,същата вечер се целувах с друго момче,просто защото ми беше гадно..но се броеше,че с приятеля ми сме скъсали,ама той смята,че съм му изневерила ..![]()
а ти си доста комплексиранПървоначално написано от DoubleDMG1
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Изневерявала съм на бившия ми, признавам си. Нямам оправдание, човека с който съм изневерила беше моята сбъдната мечта - визия, държание, подход , естествено беше си само за 2 дни, не сме от близки градове, остана си само с едната нощ и многото кавалерство през двата дни. Чувствах се странно. Връзката ми с бившия приключи малко след това - признах му, казах му, че след тази нощ в която съм му изневерила разбрах какво ми липсва с него и не искам да се лъжем. Това беше всичко.
Със сегашния мъж в живота ми сме заедно от 4 години и не бих си и помислила да му изневеря защото ми дава всичко от което се нуждая и всичко, което съм търсила през годините...
Та за мен изневярата е сигнал за край на една връзка....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
този начин на мислене също :Първоначално написано от LadyDaisy
Първоначално написано от LadyDaisy