- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата за изневярата..
Изневерявала съм. Понеже предполагам всички ще ме нападнат 1во не съм във възраст в която може да имам кой знае колко сериозна връзка и предпочитам сега да живея, да правя грешки и т.н. отколкото когато имат много по големи последствия. Също когато имаш чувства и си влюбен, както казаха, имаш очи само за един човек. Така че щом да съм го направила, не съм имала чувства и всичко е било вече обречено.![]()
А, като се стигне го въпроса с честността, после винаги съм казвала и обеснявала, дори и да не подозират, предпочитам нещата да са прости и ясни.![]()
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
Принципно ако обичаш някой нищо не би те подтикнало да му изневериш дори 1 път. Изневярата се е превърна в навик на младото поколение,но защо хората го правят-ако не са щастливи с някой по-добре да се разделят с него с достойнство,а после ако ще да из**кат всички![]()
|
![]()
Ще се разделя с партньора си. Не знам дали бих си признала.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм изневерявала,защото или съм с човека с който съм или не.Но,ако се случи...не бих си признала - не е нужно да го наранявам.Най-вероятно и занапред не бих изневерила,защото ако той ме провокира да направя нещо такова,предпочитам да скъсаме,а ако аз не съумея да се сдържа - много жалко и една прошка би ме наранила доста.
+ това,познавам се и знам,че направя ли го веднъж ще има и 2ри,3ти,4ти път.И все ще е за последно.
Добре не смятате ли, че е тъпо да не кажете?
Представете си как ще се почувствате, ако сте се омазали с нещо гадно по лицето и всички други го виждат, но не ви го казват, а ви се смеят?!?!?! Щастливи?! Горди?!
Изневерявала съм 3 пъти.
Единият път да си го върна. А другите два за отмъщение ( въпросният идиот ме беше унижил публично 2 пъти, накрая му бих сиктира ).
Всички други са ти, човека с който си изневерила, хората, които са разбрали... Толкова ли не можа да разбереш метафората?!Първоначално написано от vampire_girl_
Попринцип, съм имала доста пиятели, но на нито един от тях не съм изневерила... на мнение съм, че изневярата е за тези, които не получават това, което искат от човека, който е до тях! А щом човекът до теб не ти дава това, което искаш, значи вашата връзка ще е пълна с лъжи и изневери.. и това означава, че няма смисъл да сте заедно!
МДАЕЕЕЕЕЕ ... остава и да си вярвашПървоначално написано от eveto0o0o
едит - сега допрочетох останалите коментари .. ПОТРЕСЕН СЪМ. Убеждавам се колко просто мислят повечето момичета/жени.
"изневерих му от инат"/"изневерих му да му го върна"/"изневерих с мотив "отмъщение"" . Вие в час ли сте беОпазил Господ от такива като вас.
Имали били причина... някой много правилно го каза : Просто оправдание пред самия себе си, че не си направил нещо гадно, подло и курвенско... Само че лъжете само себе си и никой друг.
Ако някой може да ми каже нещо различно от горе изброените като "основателна причина", моля да сподели. Наистина много ми е интересно какво ще да е това нещо...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не съм и не бих, но тенденцията е, че ако го направиш по-скоро става като навик, задръжките вече са паднали така да се каже и хората нямат причина да спират. Колкото до тва "основателна причина", такова нещо няма. Освен като оправдание за успокоение на собствената съвест, за друго не знам да служи.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не съм изневерявала. Не бих изневерила. Изневерят ли ми - край. Простичко.![]()
Момиче ^^
Повод винаги може да бъде скалъпен. Изневярата е загуба на доверие и подигравка. Най-добрия начин за справяне с нея е да биеш дузпата на хитрушата, след което вечен игнор. Точно както с простотията - трябав да бъде наказвана иначе ще се повтори.
Е да не би да е нещо по-различно, че да мисля друго яче? Няма оправдания, нито хък, нито мък. Дай боже никога да не разбера, че приятелката ми, ми е изневерила, но ако някой ден се случи... наритвам и курвенския задник през вратата и "talk to the hand".. С боклуци не се занимавам.Първоначално написано от Rebirthing
bratignat - много точно !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имах преди години една "приятелка", която имаше сериозна връзка с едно момче и в продължение на 1 година му изневеряваше с най-добрия ми приятел и "уж" ги "обичаше" и двамата. След време си намери и трети и реши вече, че и идват много, ама преди да стигне до тва заключение, между единия и другия беше спала с още двама за по една вечер..
Винаги когато ми разказваше съм й се чудила и съм я питала защо го прави и отговора й винаги беше "Еднообразието с моя ме убива" (не знам дали трябва да спомена и факта, че момчето живееше в тях с майка й, помагаше им за наема, работеше по 12 часа и отделно й даваше пари да ходи всяка седмица да си пазарува, да ходи по фризьори и маникюри и на всички им беше ясно защо е с него.. Да не споменавам на кви сцени съм била свидетел като съм ходила у тях и как се държи с него..)
Оправданието й беше подобно на една съфорумничка, която сподели мнение малко по-горе- сега й било времето да греши и да се учи, а не един ден да го прави, когато има семейство. А за мен това е просто едно доста добро оправдание да си курва.
На въпросната моя "приятелка" сега много тъпкано й се връща всичко, което е правила и сама не вижда начин как да избяга от всичко това, което й причинява много болка. Тя е доста умна и хитра и сама осъзнава, че й се връща, ама явно цялата тази хитрост не й стига, за да се отърве от сегашния си приятел.
Мисля, че няма нужда да казвам, че колелото се върти. Аз бих се замислила преди да играя подло.
ПС не искам да обиждам никой с коментара си, има хиляди различни хора и ситуации, но реално не виждам никакво достоверно оправдание за дадени постъпки.
Голям, малък няма значение. Ти ще му се усмихваш най-искрено и щастливо, а той ще си мисли "какво се хилиш бе? не виждаш ли че ч*кам друга? тя има по-стегнати крака от твойтеПървоначално написано от vampire_girl_
"
А тази с която ти е изневерил, ако ви види ще си каже "оо това е оная дето приятеля и яко ме е*а. Колко ли малоумен трябва да си, за да останеш с такъв човек?!".
Просто се замисли как би се почувствала...
Като е по-добър, да ходи при него. Това няма нищо общо с факта, че изневярата е супер гнусно дело.Първоначално написано от Rebirthing
Първоначално написано от Rebirthing
Един път е достатъчен за подобни "етикети". По-долно нещо няма на тоя свят, ей Бого !!! Явно се чувстваш пряко обидена, за това реагираш така.
+ т'ва аз никога не бих легнал с момиче, за което знам, че не е "само".Точно щото няма да искам да съм на мястото на въпросния. Но явно не всички се поставят на мястото на другите преди да направят нещо. Съдба...
Един от единствените коментари, които ми хареса !Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Не съм изневерявала, щот и на мен няма да ми е приятно да ми се случи. Но нищо никога не е сигурно - ако един ден имам солидни и основателни причини - сигурно бих, не знам. За сега нямам такива, а и преди не съм получавала.
Иначе... то едно нещо като се случи веднъж - не е задължително да се случва втори път. Е, вече случи ли се втори път - то ще има и трети, четвърти, пети, шести........ Факт. И доказано.
I'm inlove with a criminal...
А какви пък, интересно, са ви основателните причини за изневяра ? xD Наистина ми е много интересно...