.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    А какви пък, интересно, са ви основателните причини за изневяра ? xD Наистина ми е много интересно...
    И на мен още ми е интересно да чуя основателната причина.
    За това все още сталквам от време на време темата.
    Досега се чу само: "Сега е време да се наживея.", което на мен ми звучи като най-малоумното оправдание някога. Като някой иска да се наживява - да си се наживява и да не заблуждава другия, че е в сериозна връзка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Всеки си има пред себе си доста основателна причина да го направи- дали за да си успокой съвестта, или пред другите да изглежда по-невинен, все тая. Основателната причина, която на мен ми пробутаха, беше тази : 'Ако идваше от време на време да ме изненадаш, нямаше и да мисля да си водя разни пачи у нас.'. Като това е от човек, който си държи на личното пространство, зает е, не върви да му се изтипосваш ей така, без поне да предупредиш. Но както и да е, работата е там, че тоя човек си беше (без извинение) курвар, дай му да такова нещо, което не е съвсем грозно и спада в графата ''става''. Каквото и да каже, то причината е ясна-той си е такъв. Ако не друго, поне си призна, че е такъв и че за него да не спи с всичко, що има дупка между краката, е компромис от негова страна. Та, аз защо изневерих: Най- вече за да не се чувствам толкова гадно, че на мен ми кръшка. Еммм, не стана, почувствах се още по-зле, най-малкото, защото изглеждаше, че на гореспоменатия индивид не му дреме.
    Ако не друго, извадих си поука от цялата работа. Изневерят ли ти, боли и трудно се приема. Ако е веднъж, някак бих разбрала, имам огромно търпение. Но да е системно (както беше при бившия ми)....просто не става. Изяснявате си кой какво иска: връзка или да си развява каквото има в гащите. Спестява много главоболия. И тоя номер с причините и изневярата го правят и двата пола, няма какво да си кривим душата. Основателна причина всеки ще си намери. Друг е въпросът, че това е просто димна завеса.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Всеки си има пред себе си доста основателна причина да го направи- дали за да си успокой съвестта, или пред другите да изглежда по-невинен, все тая. Основателната причина, която на мен ми пробутаха, беше тази : 'Ако идваше от време на време да ме изненадаш, нямаше и да мисля да си водя разни пачи у нас.'. Като това е от човек, който си държи на личното пространство, зает е, не върви да му се изтипосваш ей така, без поне да предупредиш. Но както и да е, работата е там, че тоя човек си беше (без извинение) курвар, дай му да такова нещо, което не е съвсем грозно и спада в графата ''става''. Каквото и да каже, то причината е ясна-той си е такъв. Ако не друго, поне си призна, че е такъв и че за него да не спи с всичко, що има дупка между краката, е компромис от негова страна. Та, аз защо изневерих: Най- вече за да не се чувствам толкова гадно, че на мен ми кръшка. Еммм, не стана, почувствах се още по-зле, най-малкото, защото изглеждаше, че на гореспоменатия индивид не му дреме.
    Ако не друго, извадих си поука от цялата работа. Изневерят ли ти, боли и трудно се приема. Ако е веднъж, някак бих разбрала, имам огромно търпение. Но да е системно (както беше при бившия ми)....просто не става. Изяснявате си кой какво иска: връзка или да си развява каквото има в гащите. Спестява много главоболия. И тоя номер с причините и изневярата го правят и двата пола, няма какво да си кривим душата. Основателна причина всеки ще си намери. Друг е въпросът, че това е просто димна завеса.
    Ми противоречиш си... В смисъл, съгласен съм с това което казваш, че трябва да са ясни нещата... Ама самия термин "основателна причина" предполага, че наистина имаш ЗАЩО да изневериш, а ако можеш да го приложиш към изневярата - значи просто няма "основателна причина" за връзка...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Пардон, трябваше да сложа основателна причина в кавички. Мисълта ми беше, че няма такова нещо като основателна причина, колкото и кофти да звучи. Да, и на мен ми се струваше ''основателна'', но неее. Ако не си щастлив с този човек, просто се разделяте. Ако искаш отворена, говорете, ако той/тя е съгласен/а, окей, супер. Ако не, просто се разделяте, за да не се наранявате взаимно и да не се стига до 'тя ми кръшна, после аз й го върнах' и така до бекрай. Единствената ''основателна'' причина, която виждам е, че ти просто си си такъв/такава и не ти дреме особено много дали на другите им харесва. Всичко друго е залъгване на твоята съвест (ако все пак не си много наясно със себе си) или оправдание пред другие хора, за да не изглеждаш като парцал.
    Колкото до това 'да си го върна'...да, разбирам емоцията прекалено добре. Ама не си го връщаш, за жалост. Просто ти става по-зле, това също не е основателна причина.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ебати дефинициите. Изневерила и веднага става най-долната разпоретина. Разбирам да изневерява системно и с различни, да, но от къде знаеш, че този с които е изневерила примерно не е по-добър от теб ?!

Един път е достатъчен за подобни "етикети". По-долно нещо няма на тоя свят, ей Бого !!! Явно се чувстваш пряко обидена, за това реагираш така.
    Не, не се чувствам пряко обидена. Пожелавам ти искрено да не изпадаш в такава ситуация, явно няма да го понесеш.
    Има много типове изневяра. Примерно защо при дългогодишните двойки често се стига до изневяра ? Някой просто си омръзват, в други случаи единия прекарва повече време, не с половинката си, а с някой друг / на работното място, примерно /. Курвенска е изневяра в която момичето отива и изневерява с първия срещнат с пълното съзнание какво върши, а още по-курвенско е да го прави системно и с различни, за да се изчука ей така за кеф, просто защото не може да си затваря краката / устата.
    На теория е много лесно човек да каже "Като искаш да си с друг се разделете" е да, но това е само на теория ! Обаче честно казано няма смисъл да те убеждавам в каквото и да е, защото и аз преди мислех по същия начин.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Кой казал, че не съм ? Точно за т'ва ми е такова мнението И точно за т'ва в момента правя едни неща, които принципно не харесвам и дори плюя хората вършещи ги, но това е една съвсем отделна тема, която нито имам намерение да обяснявам, нито тук е мястото.
    Иначе да.. наистина няма к'во да се обеждаваме. Всеки с мнението си и виждането по дадената тема. Но за мен всичко е на едно равнище. Щото като изневериш винаги си с ясната представа "к'во правиш". (изключваме случаите на мъртво пиянство или предрусал до незнаенка, но и това не са оправдания), така че е все едно и също.

Като цяло съм съгласен с Extremescream, както и аз казах в предните си коментари : тия "основателни причини", са просто една заблуда.. човек си търси оправдания, за да не се чувства толкова гузно, или пък да не изглежда толкова мизерно в хорските очи. И то си личи много добре. Когато на един човек не му пука, той си признава "да направих го", но когато си от по съвестните хора почваш да търсиш тези "основателни причини" - оправдания. Или по-скоро от тия с късновключваща се съвест.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не съм изневерявала физически.. била съм на крачка, много малка крачка и от такава изневяра, но просто в този момент осъзнах каква огромна грешка правя и, че не искам да го причинявам на момчето с което съм и се отдръпнах. В един момент се сетих за всичко, което приятелят ми е направил за мен, за всичките, дори и малки, неща заради които го обичам. За това, как той никога не би ме наранил .. и колко жалка съм, че съм такава позиция в момента ... И просто направих крачка назад и казах не

Супер фен Аватара на Shia
    На мен ми изнвериха,защото тя му се била нахвърлила и той решил да се възползва,защото сега не сме били(ние) в хубав период.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    А какви пък, интересно, са ви основателните причини за изневяра ?...
    Основателна причина за изневяра е това, че на изневеряващия му се прави секс. Както се вижда, това се случава не само на жените :
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    На мен ми изнвериха,защото тя му се била нахвърлила и той решил да се възползва,защото сега не сме били(ние) в хубав период.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Лол, то ясно, ама т'ва не е основателна причина... т'ва е шибан нагон. + т'ва да си се ебе с приятелката/ля , защо трябва да ходи по чуждо. Лично на мене не ми е "по-готино" да си сменям партньорката през... 2 седмици да речем.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Не съм изневерявала физически.. била съм на крачка, много малка крачка и от такава изневяра, но просто в този момент осъзнах каква огромна грешка правя и, че не искам да го причинявам на момчето с което съм и се отдръпнах. В един момент се сетих за всичко, което приятелят ми е направил за мен, за всичките, дори и малки, неща заради които го обичам. За това, как той никога не би ме наранил .. и колко жалка съм, че съм такава позиция в момента ... И просто направих крачка назад и казах не
    Хора, осъзнайте се! Какво ще рече физически?! Да изчукаш момиче/момче, когато си имаш гадже, но не си сгащен не е изневяра. Същото е и с престъленията - ако си представиш, че убиваш политик - това не е престъпление (всъщност означава, че имате здрав разсъдък ). Извършите ли го, вече сте престъпик. Всеки си има тайни, тайни мечти или фантазии. Ако го отричате или сте лицемер или ви е бедна фантазията

Да загледаш девойче, и да имаш гадже, не е престъпление, нарича се инстинкт. Просто не го правете очевидно и не прекрачвайте границите.

Лол, то ясно, ама т'ва не е основателна причина....
    Толкова основателна, колкото всички други причини за изневяра. Иначе казано "НЯМА основателна причина за изневяра". Всичко се измисля за подтискане на гузната съвест и за да се начеше собственото его.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Лол, то ясно, ама т'ва не е основателна причина....
    Толкова основателна, колкото всички други причини за изневяра. Иначе казано "НЯМА основателна причина за изневяра". Всичко се измисля за подтискане на гузната съвест и за да се начеше собственото его.
    Мисля, че и той имаше предвид същото...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Досега не съм. Била съм ядосана и съм имала сериозни конфликти във връзките си, но не съм имала основателна причина за изневяра, ако изобщо съществува такова нещо като основателна причина. Доколкото знам и на мен не са ми, но кой знае... Но е факт, че считам изневярата за гнусна история и ако разбера за изневяра, дори да искам всичко да продължи както си е било и простя, никога пак няма да имам същото доверие в човека, връзката ще бъде изпълнена със съмнения и края ще си дойде от само себе си.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

anonymous708973
    Guest
    Половината от вас са само теоретици.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Ебати дефинициите. Изневерила и веднага става най-долната разпоретина.
    Не, една изневяра не прави никой к*рва или к*урвар, щото все пак става въпрос за еднократен секс, дори и 2-3 пъти пак не са фатални.
    Моето мнение е, че изневярата е липса на достойнство и смелост - един вид нямаш смелостта да кажеш на човека в очите 'Искам да се чукам с друг/а, не с теб' и нямаш достойнството да не мамиш никого само защото ти е хрумнало, че ти се ч*ка с някой си там. Дори повече бих разбрала системното изневeряване, защото явно има или чувства или страхотен секс, но еднократната изневяра е нещо изключително тъпо, плод на първични животински инстинкти, без да се замисля човек какви ще са последствията. А ако изневеряващият след това съжалява - още по-зле - значи изобщо е нямал мисъл в главата като е изневерявал ... а уж сме висши същества нали, със способност да мислим.

Аз също не мисля, че има такова нещо като основателна причина за иневяра (особено ако говорим за връзка на 15-20 години) и още чакам да я чуя/прочета от пантерката.

Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Мисля, че и той имаше предвид същото...
    Да и аз го подкрепям.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от granger
    ^ Като нямаш мнение по въпроса по-добре не коментирай!
    Та, не съм изневерявала и нямам нужда да го правя.Аз самата не приемам изневярата и не бих стигнала чак дотам , че да изневеря, защото във връзката ми нещо куца.Бих прекратила отношения,вместо да изневеря
    +1

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Изневерявала съм веднъж, преди години. Причината беше, че имах нужда от нежност и внимание, а той беше на 350км от мен. В крайна сметка си получих нежността... Но след това чувството на вина ме преследваше със месеци, не можех да се погледна в огледалото... Определено няма да повторя.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Половината от вас са само теоретици.
    А не е ли по-добре ,отколкото да сме предатели?!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Със сигурност, но все пак е странно (ако не и просто смешно) да се изказват за неща, които не са им минали през ума, камо ли да са попадали в такава дилема, за да знаят как стои ситуацията от всички страни.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    случвало ми се е веднъж, нямах причина, имах възможност..после разбрах че друг с когото съм била ми е изневерявал и осъзнах колко съм наранена, оттогава не бих имала смелостта да изневеря, особено ако имам чувства към човека..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Със сигурност, но все пак е странно (ако не и просто смешно) да се изказват за неща, които не са им минали през ума, камо ли да са попадали в такава дилема, за да знаят как стои ситуацията от всички страни.
    Не съм гигурен, дали това твое мнение не е тотален "бъзик" с хората в темата, защото изключваш всякаква логика. Аз обаче съм длъжен да се застраховам, така че в случай, че не се ебаваш с темата:

Очевидно са им минали през ума, а и какво значи "камо ли да са попадали в такава дилема"? Не е нужно да те блъсне влак, за да знаеш, да не лешиж на релсите. Отделно малко хора оглеждат ситуацията "от всички страни", защото проблемът и грешката винаги е извън тях...,така че продължават да зяпат в една точка...като лазер.

Каква дилема?! Хората с ясно изградена ценностна система и истински чувства не биха изневерили.
    Хората, на които не им пука или са просто дечица невидели секс и внимание- биха изневерили.
    Не е кой знае каква дилема.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами всъщност аз съм попадала в подобна дилема с първия ми приятел. Вече бях спряла да имам силни чувства към него, той хич не се отнасяше с мен по същия начин и имах пълната възможност да му изневеря с едно момче, с което след време имахме връзка. Ама не го направих. Просто някои неща не са за някои хора. И за мен никога изневярата не е била опция. Предпочитам крясъци/късане/да се мъча до последно в решаването на разни сложни "семейни" проблеми, отколкото това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си