.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]

Идва,за да ми припомни,че ми е слабост и отново си тръгва..

Има едно момче от училище,което доста често ме гледа и ми се усмихва.Всеки път когато влезе в скайп ми пише ;д.Подмята ми някакви неща,че ще излиза с момиче на кафе,ама да не съм ревнувала,щото били най-добри приятели от малки.В даскало почти не ми говори,мои приятелки ми казват,че може би бил срамежлив и за това.И ето тук идва проблема..когато е с най-добрите си приятели не ми казва нищо,а когато е сам - "здрасти,кво стаа" ;х. Просто един ден е супер мил и се държи страхотно,а на другия все едно не съществувам.Може би е от онези другите,които не знаят какво искат,има ме само за резерва ли, де да знам.Страх ме е да отида и директно да му кажа,правя му намеци и предполагам че знае,че не ми е безразличен.Ще прозвучи филмирано,ама пробвах да се откажа и не става-всеки ден го виждам.Казвам си "ако ме харесваше,щеше да направи нещо по въпроса..нещо повече от усмивките и поздравяването" и да,всъщност е така.Ама малка част от мен все още вярва,че не му е съвсем безразлично.Написах го да си излея душата,нареждайте ме че има 100 такива теми.Все пак ако има проблем - ключ.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Така като чета, оставам с впечатлението че наистина е много срамежлив. Като е с приятели, факта че не те поздравява, може да се дължи на това, че се страхува да не почнат да го ебават примерно - което си е тъпо.

Вижда се обаче, че той няма намерение да предприеме каквото и да било към теб, така че мисля знаеш какви са двата варианта

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами поговори с него на чат.. щом не е толкова открит на живо.. нека да се разберете зад екраните. Кажи му всичко. Не е толкова страшно.
    Но по-добрия вариант ще е да се откажеш от него.. но по-хубаво опитай, за да не съжаляваш ако има надежда!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    Несебър ;]
    Още първите пъти когато си писахме той ме пита дали има някой,който харесвам и аз му казах да,ама още сега не мисля да му кажа кой е (супер глупаво се държах).И нали питах и него и той ми вика ми не я познаваш,ама защо поне ми каза така,само да ме дразниш ? Аз го попитах "защо да те дразня" и той "амии,щото не ми казваш де". ;д Кво да ви кажа,като някакви деца. ;х

Колко съм патила от същото държание...Ако мислиш,че имаш шансове задължително поговори с него, дори и да е в скайп.
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Или всичко, или нищо. Т.е или се откажи или му признай, макар и в скайп (или, където си пишете). Кажи му ВСИЧКО. Или ще спечелиш или ще загубиш. Горе главата и в двата случая! КЪСМЕТ, поне ти бъди смела.
    Цветослав Радков

Голям фен Аватара на CR0W
    Според мен те харесва.Някой път като си пишете го викни да си вземеш някув учебник от някъде или нещо такова,но да не е точно среща.И такaм...

можеш и да си чакаш той да те покани

novasum
    nirvana13

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Трудно е да се разправяш с такива хора, още повече ако е човек на когото държиш. Съвета ми е да пипаш предпазливо що се отнася до чувствата ти. А защо 1 ден те отразява а на другия ден се прави че не те познава си го питаш директно, въпреки че ти гарантирам че няма да получиш отговор но ще го накара да се замисли дали ще продължава да го прави. Така може да разбереш и дали държи на теб

бъде по-настоятелна, каквото и да стане, поне няма да се измъчваш с въпроси :Д
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тогава през скайп го покани на среща. Само вие двамата да си бъдете.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    не му казвай нищо за''чувства'', а го провокирай по всякакъв начин. накрая или няма да издържи и сам ще те покани, или ще е готов да клъвне на всяко твое предложение. ще усетиш, когато това се случи.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Поредния "пръскащ" шрифт...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на gabsit000
    аз що си мисля,че по-скоро се прави на интересен,хем те пита разни неща,хем се прави на 2 половина,може би иска да си те разиграе малко,един вид да види до къде би издържала и след това да предприеме някакви мерки..не знам ама единственото което ти трябва правиш е да не му обръщаш внимание,да бъдеш безразлична,момчетата рядко ги търпят тия неща и накрая и на него ще му прелее и ще си каже какво му е на душата ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Несебър ;]
    Прави супер лапешки работи напоследък. ;хх Разказвал на някви,че ходя с един от даскало.И тва само защото си говорим и сме заедно през междучасията..от кога не можеш да имаш за приятел момче ?! ;х

Най-добре е да му кажеш какво изпитваш и той ще ти каже дали и при него е така.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    такива индивиди най-много ме дразнят ..
    за жалост и аз се сещам с такива (почти същата история, като твоята)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    от кога не можеш да имаш приятел момче?Ми отваряме друга тема ама момче,което прекарва много време с теб може да не иска да сте само приятели ма да го крие...Както и да е.По твоя въпрос щом не те заговаря като е с приятелите си начи е прост.Зарежи го.Тъй като едва ли ше ме чуеш има друг вариант-бъди гадна и виж как ще реагира.Като цяло ако си гадна,а той е някъв срамежлив ще си проличи ако му е гадно.Напоследък ми се случват такива неща с един конкретен човек,че се убеждавам,че само когато съм гаден въпросната разбира как стоят нещата.

Супер фен Аватара на badsector
    Така като гледам човекът просто иска да прави секс с повечко жени. И ти ще се включиш в бройката.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Интересен ти е, защото си играе с теб..Амаа да се надяваме, че ще ти писне от тъпото му държание и ще му теглиш една майна.

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Интересен ти е, защото си играе с теб..Амаа да се надяваме, че ще ти писне от тъпото му държание и ще му теглиш една майна.
    Ми не ми е интересен,ама кво да направя..не можеш да си избираш кого да харесваш.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Според мен просто не знае какво иска.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    ..не можеш да си избираш кого да харесваш...
    Да, ако ти е малко акълът, наистина не можеш.
    п.п. явно и ти ще се окажеш от тия "знам, че бая народ са ме минали, ама просто така се получи".

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    ..не можеш да си избираш кого да харесваш...
    Да, ако ти е малко акълът, наистина не можеш.
    п.п. явно и ти ще се окажеш от тия "знам, че бая народ са ме минали, ама просто така се получи".
    Ако разчиташ на личен опит значи наистина не си имала чувства към никого за да знаеш какво е,знам звучи филмирано ама..факт.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Всъщност "тя" е мъжки пол

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Всъщност "тя" е мъжки пол
    Сори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове