- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идва,за да ми припомни,че ми е слабост и отново си тръгва..
Хораа,ще си излея душата-отново ;д.Та напоследък се случиха доста неща,приятелите му разбраха,че го харесвам и съответно започнаха да се държат като пълните лапета и ме бъзикат,той обаче седи някакъв такъв неутрален.В скайп ми пише някви неща "снощи те сънувах","сега като си легна ще си мисля за теб","бебчо" и т.н.,а в даскало - нищо.Яко си играе с мен обаче аз съм яко кухата,че му се връзвам.Както споменах по-горе знае,че го харесвам,не съм му го казала директно,обаче той иска да си призная защото ме пита разни неща.А след като го знае не мога да разбера смисъла на тва защо ме пита.;х
Според мен може да иска да го кажеш по две причини.. Първата се изразява в това по някакъв начин да направиш "самопризнание", за да може той да е сигурен, че наистина нещата са така - смисъл, че го харесваш, а не са просто ебавка за приятелите му. Откъде можеш да бъдеш сигурна, че той не се е похвалил, че си пишите и да си мисли, че за това подмятат, че го харесваш. А втората причина, според мен, е, ако е някакъв пълния "кифляр", който се опитва да си вдигне само егото, да си почеше самочувствието и се опитва да го направи чрез това да чуе как го харесват и тн.
Но все пак нито го познавам, нито нищо. Силно се надявам да е първия случай![]()
преживявала съм го абсолютноо същото преди време, срамежлив е просто, на мен ми се случи с уж най-несрамежливото момче на света.. аз обаче не се отказах.. продължихме да си пишеме.. тръгнахме ии даже след като бяхме скъсали ми призна, че съм единственото момиче, което е обичал.. а тва да е срамежлив е наистина сладко според мене.. не се отказвай.. ако те харесва наистина, ще се осъзнае ии ще направи нещо по въпроса![]()
Ако наистина си сигурна , че не е безразличен - поговори с него . Обясни му как се чувстваш , когато се държи по еди - какъв си начин. Обясни му , че няма смисъл да се притеснява и разни подобни. Тъпо е все пак , когато и двамата се искате.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пълен дечко. Няма смисъл да се занимаваш с такива... остави го да порасне
Ами, защо не го питаш защо така се държи? Ако не може да ти даде добър отговор, не знам дали си струва да се занимаваш с такива "газари"![]()
Относно тва,питах го ама той лекия смени темата и не ми даде никакъв отговор.Май наистина е срамежлив обаче,защото днес бях с едни приятелки и той дойде със сестра си и чакахме заедно на спирката,ама нищо не ми каза,само ме гледаше ама си местише погледа като погледна към тях. ;д
Поеми нещата в свой ръце след като е толкова срамежлив ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На колко години сте? Това ми звучи като някаква тийн сага. Моето предположение е, че не сте на повече от 15-16 години.
--------------------------------------------------------
Ем да,не съм казала,че сме големи.Той е на 17,а аз на 16.
заеби
и аз имам един такъв, бяхме по-близки 1 път, след което ми пише редовно, но никога с конкретна цел-среща, излизане или нещо подобно...а е на 21..несериозна работа..
падах си по него и аз, много, след месец ми мина тръпката и сега даже и да иска да ходим и глупости, бих му отказала с най-голямо удоволствие..
Излез от филма, в който си се вкарала. Отиваш и му задаваш всичките въпроси, на които искаш отговор, директно! Иначе ще продължаваш да се чудиш коя от десетките възможни причини го кара да се държи така. Ние тук можем да само да гадаем, ти си тази, която трябва да вземе нещата в свои ръце ; )
--------------------------------------------------------
Отдавна не съм писала в темата ми,за тези месеци се случиха доста неща.Пиша отново,защото съм адски объркана.Значи с това момче нещата доста се развиха,излязохме,държахме се за ръце,гушкахме се .. след няколко дни го попитах какво става с нас,дали да очаквам нещо сериозно и той ми каза,че нямало да се получи.Окей,до тука всичко решено нали,аз се отказах,казах си,че ще го забравя и така.Обаче един негов приятел постоянно ми говори,че той ме бил харесвал обаче не бил сигурен в мен.И аз седя и си мисля..как по дяволите няма да е сигурен в мен след като аз му казах,показах и т.н. повечето от ясно,че го харесвам.Аа да има и още нещо най-добрия му приятел май ме харесва,дали е възможно да го прави заради него да не го нарани ? Знам,че не сте психолози ама.. ;хх
Остави го и не го мисли повече.Слагаш край иначе нищо не правиш.Кой знае кой разбрал недоразбрал ти говори,че се съмнява в тебе...