Ем, какъв коментар, то нещата се говорят от години.

Айде нека го разгледаме от този ъгъл, Кофата е пример за това, което става и навън, тя е еманация на това, което ни заобикаля. Така би било по-достъпно и евентуално биха се включили хора, а и да не се припокриваме с прочетеното в заглавния пост.
Има немалко момчета тук, които се свалят на всички и само се опитват да прикоткат която и да е - няма подбор, няма критерии, дори да им е противна, ако става на външен вид, са готови. Те обаче нямат паричките да спечелят някоя по този начин, затова и плюят на този начин на отношения, визирани в статията, но истината е, че те правят същото и ако имаха финансовата възможност /която при някои ще дойде с годините/, ще влезнат успешно в тази роля и ще се котират много успешно на пазара на секс - имаме типичен пример за размяна на стоки срещу услуги на най-елементарната плоскост. Колкото могат да бъдат окачествени жените като евтини в това отношение, толкова и мъжете.
Аз не ги съдя, не съм аз човекът, който да сее морал, да ходят момичетата да си търсят, това ще си намерят и отсреща. Има достатъчно хора и от двата пола, които не са такива и правят подбор по съвсем други критерии, така че хората се намират един друг, едни в чалготеката ги търсят, други знаят, че не там е за тях мястото.