- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- machoka
Има много приятен глас!![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
от къде знаеш?![]()
така ранг няма да спечелиш
дай му дупи
Не щъ .:P :P :P :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
дай на мене :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Пак си ме сънувал?![]()
пак?
Горкото!![]()
фейспалмнах ирл
отчайваш ме понякога
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
Като му чух гласа за пръв път и аз се изненадах. Несъзнателно очаквах да е някакъв плътен тежък глас.
Явно такова впечатление ми беше направил с поведението си в Кофата и несъзнателно съм го свързал към типа човек, който отговаря на това. Мозъка има досадни механизми като този. Очевидно е неточен - реално, някой с такова поведение има увеличен шанс за всяко отделно качество от този шаблон, но инстинктивно не го приемаме като "увеличен шанс".
Оп, овлякох се. Сега ще трябва да пренаписвам поста и да махна "скучните" части. Този път ме мързи да го направя, сега ме флеймнете.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Би ли превел това изречение на чист българскиПървоначално написано от StringTheoryPracticist
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мислех, че съм го написал ясно. Чакай да го погледна...
А, това ли? Доста гадно е, но ще се опитам да го обясня.
В стереотипите има някаква истина, но хората ги приемат буквално и очаквах всеки отличник да е задръстеняк и т.н., докато ако 1% от нормалните хора са задръстеняци, тогава примерно 3% от отличниците ще са, тука използвам стереотипа за nerd и не знам доколко е точен. Когато видим някой, който отговаря на някои качества от даден тип хора, несъзнателно някакво чувство ни казва, че има и другите (това понякога не се получава).
Това, което е вярно е, че има увеличена вероятност да има останалите качества. Това, което чувството ни казва е, че има останалите качества. Тук е грешката в това чувство.
Но не знам защо би се задълбочил в теориите ми, за повечето хора са скучни и товарещи, а специално тази ми се струва, че е по-скоро посочване на очевидни факти, отколкото откриване на нещо ново.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Който можа да му чуе гласа го чу.
Аз от време на време![]()