.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Съвет?

Съвет?

Значи от няколко дена има момче в даскало, което ми направи впечатление.Мисля че е една година по-малък и изглежда много сладък.Но не знам как се казва...а и не знам как да разбера защото май нямаме общи познати и няма кого да попитам.Та искам да направя така че да ме забележи и някак да се запозная с него..или поне да го намеря у фейсбука.единственото което виждам е че некви кифли са все около него.Как да ме види?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Просто го заговори ... просто е. Няма да те изяде.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    имах подобен случай,не излезе нищо хубаво,защото се държах като идиотка и сега ме е страх да опитам отново :Ж

Ами отиваш при него и казваш ''Здравей, аз съм...Приятно ми е''. Знам, че си е друго нещо да се запознаете У фейсбука, ама и извън него е възможно да се срещаш с хора, колкото и да не ти се вярва .

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Няма да те изяде.
    не е сигурно.... ако си хубава и има какво да покажеш, просто се разходи около него и няма как да не те забележи освен ако не си пада по грозни.....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Ако толкова те е страх, че ще се държиш като идиотка, отиваш и му буташ учебниците/чантата, а после едно "Пардон,дай да ти пимогна." .
    True story.

But not really.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от anonimefaster
    имах подобен случай,не излезе нищо хубаво,защото се държах като идиотка и сега ме е страх да опитам отново :Ж
    То рано или късно след това пак ще трябва да се видите на живо и да си говорите, дали тогава или в началото трябва да съумееш да се държиш "нормално". Запознанството на живо е по - добрия вариант

Цитирай Първоначално написано от ruth2
    Ами отиваш при него и казваш ''Здравей, аз съм...Приятно ми е''. Знам, че си е друго нещо да се запознаете У фейсбука, ама и извън него е възможно да се срещаш с хора, колкото и да не ти се вярва .
    да знам че има живот и извън соц мрежи.но просто сега е някак различно.преди не ни пречеше нищо да се запознаваме така свободно (нито срам,нито смелост) А сега много се изнежихме с тоя интернет и ддзн хората те гледат странно ако отидеш и им кажеш ''ХЕей здрастиии..."

Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Ако толкова те е страх, че ще се държиш като идиотка, отиваш и му буташ учебниците/чантата, а после едно "Пардон,дай да ти пимогна." .
    True story.

But not really.
    викаш да взема се вкарам у филма...бът нот риъли ;d

Друг вариант е да се запознаеш с някоя от 'кифлите', които се въртят около него и тя да ви запознае.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Абе номера с чантата е най-добър, ама кой да ме слуша...
    Най-добре му я фрасни в лицето, та да знае, че си доминиращата във връзката.

Цитирай Първоначално написано от ruth2
    Друг вариант е да се запознаеш с някоя от 'кифлите', които се въртят около него и тя да ви запознае.
    да се запозная с една от кифлите звучи още по-сложно и от това да се запозная с него..те са заети да си държат удълженията да не паднат

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Няма кого да питаш как се казва Ебали му майката, питай него, не знам оО
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Ashenvale

Супер фен Аватара на gabsit000
    няма значение,че не се е получило миналия път,сега трябва да не допускаш грешките от тогава и да действаш смело,без да се правиш на идиотка и там каквато се наричаш..няма как по друг начин да те забележи,приятел да ви сватосва и т.н. това е за детската градина..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мисля че успях да схвана характера ти и мисля че най-добре е да се свържеш към верига ако мога така да се изразя.Той има приятели,не може да няма,но не говоря за кифлите.Те не са приятелки а....амии...те са си кифли не се обиждай Не може да нямате общи познати.Това е училище,а не нещо друго.В училище винаги ще имате контакт по един или друг начин.Просто го наблюдавай отдалече,не прибързвай,разбери какво харесва и се включи и ти.Все пак предполагам че не винаги е с някой.Някога остава и сам.Тогава ще говориш с него.Когато имате общи занимания и интереси ще е по-лесно.

ха-ха разбрах как се казва благодаря ви но също разбрах и че няма фейс DD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си