- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет?
Значи от няколко дена има момче в даскало, което ми направи впечатление.Мисля че е една година по-малък и изглежда много сладък.Но не знам как се казва...а и не знам как да разбера защото май нямаме общи познати и няма кого да попитам.Та искам да направя така че да ме забележи и някак да се запозная с него..или поне да го намеря у фейсбука.единственото което виждам е че некви кифли са все около него.Как да ме види?
Просто го заговори ... просто е. Няма да те изяде.
имах подобен случай,не излезе нищо хубаво,защото се държах като идиотка и сега ме е страх да опитам отново :ЖПървоначално написано от Sh@d0w
Ами отиваш при него и казваш ''Здравей, аз съм...Приятно ми е''. Знам, че си е друго нещо да се запознаете У фейсбука, ама и извън него е възможно да се срещаш с хора, колкото и да не ти се вярва .![]()
не е сигурно.... ако си хубава и има какво да покажеш, просто се разходи около него и няма как да не те забележиПървоначално написано от Sh@d0w
освен ако не си пада по грозни.....
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако толкова те е страх, че ще се държиш като идиотка, отиваш и му буташ учебниците/чантата, а после едно "Пардон,дай да ти пимогна.".
True story.
But not really.
То рано или късно след това пак ще трябва да се видите на живо и да си говорите, дали тогава или в началото трябва да съумееш да се държиш "нормално". Запознанството на живо е по - добрия вариантПървоначално написано от anonimefaster
![]()
да знам че има живот и извън соц мрежи.но просто сега е някак различно.преди не ни пречеше нищо да се запознаваме така свободно (нито срам,нито смелост) А сега много се изнежихме с тоя интернет и ддзн хората те гледат странно ако отидеш и им кажеш ''ХЕей здрастиии..."Първоначално написано от ruth2
викаш да взема се вкарам у филма...бът нот риъли ;dПървоначално написано от jeezloxxy
Друг вариант е да се запознаеш с някоя от 'кифлите', които се въртят около него и тя да ви запознае.![]()
Абе номера с чантата е най-добър, ама кой да ме слуша...
Най-добре му я фрасни в лицето, та да знае, че си доминиращата във връзката.
да се запозная с една от кифлите звучи още по-сложно и от това да се запозная с него..те са заети да си държат удълженията да не паднатПървоначално написано от ruth2
Няма кого да питаш как се казваЕбали му майката, питай него, не знам оО
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
няма значение,че не се е получило миналия път,сега трябва да не допускаш грешките от тогава и да действаш смело,без да се правиш на идиотка и там каквато се наричаш..няма как по друг начин да те забележи,приятел да ви сватосва и т.н. това е за детската градина..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Мисля че успях да схвана характера ти и мисля че най-добре е да се свържеш към верига ако мога така да се изразя.Той има приятели,не може да няма,но не говоря за кифлите.Те не са приятелки а....амии...те са си кифлине се обиждай
Не може да нямате общи познати.Това е училище,а не нещо друго.В училище винаги ще имате контакт по един или друг начин.Просто го наблюдавай отдалече,не прибързвай,разбери какво харесва и се включи и ти.Все пак предполагам че не винаги е с някой.Някога остава и сам.Тогава ще говориш с него.Когато имате общи занимания и интереси ще е по-лесно.
![]()
ха-ха разбрах как се казва благодаря ви но също разбрах и че няма фейсDD