Надявам се в темата ми да отговарят главно по-големи и по-опитни момчета.
Имам проблем. Не знам колко голям и до колко е сериозен, ама си е проблем. На психическа основа е. Случи се така, че разбрах, че имам проблеми с половите органи и няма нищо общо с болестите предавани по полов път. Тва го осъзнавам напълно, също си спомням, че проникването е готино нещо, НО след този проблем нещо ми стана. Не знам страх ли е какво е.. Прави ми се секс, а не искам да правя. Тук се намесват и разни принципи, понеже си бях наумила да правя секс с някой, в който съм сигурна и могат да ни се получат нещата (говоря за връзка, нали..).
Напълно осъзнавам и че чувството от проникването е хубаво нещо, просто в главата ми е набит кофти филма от ръчкането на гинеколога и гадното "стъргане".. Знам, че всяка жена ходи на гинеколог, знам, че има жени с по-сериозни проблеми от моите, просто не знам как да престана да се филмирам. За проблема ми, знам, че ще се оправи, тва не ме притеснява. Не ме питайте кво ми е, няма значение. Въпроса е в секса..
Както казах по-горе проблема няма общо с венерически болести. По принцип държа да правя секс с презерватив. Тва обаче за някои момчета/мъже явно е проблем. Някои ми искат "основателна причина за да правя секс с презерватив". И двете главно основателни причини да го правят костюмирани явно за тях не са такива.
Искам да знам толкова ли е фрапантна разликата за вас, за бога. И по-важно ли е да си държите на ината, вместо да се съобразите с момичето ? По-трудно е да излезеш от такъв филм, отколкото да си сложиш презерватив... или "тва си е мой проблем".
Вие как постъпвате когато не сте на едно мнение с момичето за ползването на презервативи ? И наистина ли ви е толкова приятно когато момичето ви угажда на акъла и по време на секс мисли само за тва да не стане нещо и е по-спекана ?