.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Все още не.
    От по-тъпите оценки имам 3 тройки

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Град
    сливен
    dnes mi pisaha po literatura
    ama to 15 dushi imat tai ce ne mi puka
    погледни в очите ми,те казват всичко.

Да, физическо

Цитирай Първоначално написано от landxx
    Да, физическо
    Как го мразя т'ва физическо
    Радвам се, че не съм единствена
    Както и да е - не

Супер фен Аватара на lubovvv
    АЗ и двойка????- неееееееее, да не се чува
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    все още не, но днес по физика нищо не написах-> познайте колко ще имам..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    За сега нямам и по-добре да няма !!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Gabrowo
    аз пък една щото говорех в час по английски !!!
    направо ме разби тази госпожа идеше ми да я питам тя като е говорила в час дали са и писали двойки

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    За сега нямам и по-добре да няма !!!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Абсолютно ..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Някои хора егати страха имат от тая двойка, нямам думи... все едно говорим за природно бедствие....

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Някои хора егати страха имат от тая двойка, нямам думи... все едно говорим за природно бедствие....
    ами не знам за бедствие, но попринцип положението, в което аз и пове1ето в момента се намираме е мноооого деликатно - 7 клас Или цяла година учиш здраво и се справяш на изитите и имаш само 6, или гориш и единствената работа после, за която ще си квалифициран, ще е навсякъде - като чистач

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    ами не знам за бедствие, но попринцип положението, в което аз и пове1ето в момента се намираме е мноооого деликатно - 7 клас Или цяла година учиш здраво и се справяш на изитите и имаш само 6, или гориш и единствената работа после, за която ще си квалифициран, ще е навсякъде - като чистач
    Ти луд/а ли си ???

И сега ако ми кажеш, че си от отличниците ще потвърдиш твърдението ми ,че тези,които парадират с 6-тиците в училището са пълни идиоти в реалността, в живота.

Сериозно ли мислиш , че 6-тиците ти гарантират успех в живота и ако имаш 6-тици няма да си чистач ?? Еее, замили се, че ако беше така всички щяхме да имаме 6-тици, защото кой иска да е чистач ? ha
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Не. Нямам и намерение да имам.
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Ти луд/а ли си ???

И сега ако ми кажеш, че си от отличниците ще потвърдиш твърдението ми ,че тези,които парадират с 6-тиците в училището са пълни идиоти в реалността, в живота.

Сериозно ли мислиш , че 6-тиците ти гарантират успех в живота и ако имаш 6-тици няма да си чистач ?? Еее, замили се, че ако беше така всички щяхме да имаме 6-тици, защото кой иска да е чистач ? ha
    е, леко лудичка съм, да Емиии, т'ва беше неуспешен опит за тролване от моя страна ..И все пак, наистина, шестиците може да не ти гарантират бъдещето, но двоките още по-малко Освен ако не си с връзки И все пак, не разбрах аргумента ти, тъй като беше написан по изключително глупав начини единствената му цел беше да ме обижда....

Да чак няколко реваха днес за 4-ки
    [url=http://smayli.ru/generatonadpisey/][/url

Супер фен
    да по английски и се очаква и по музика
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Аз иам две 2ки по математика , но там не се брои,тъй като даскала ни дава задачи за докторанти и задачти от CY и тн на контролни,пак за срока едва едва 4 тряя хвана обаче

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    да
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Винаги са ми били смешни хората, които се филмират за една двойка. Едва ли не, все едно е настъпил края на света.

Разбирам аргументите на Nestlee , имам подобно мнение, макар да не е съвсем същото.
    Като цяло, това, че имаш шестици в училище, не значи на 100% нито че си умен, нито че в живота ще успееш.
    Тия дето са ревали за четворки предполагам са лигли от първа дивизия, шампионата на Серия А1. Който гледа спорт ще ме разбере.
    Мнението ми беше, че не трябва да реагирате така на една цифричка в дневника... голяма работа, другия път ще я оправите.

Не, ама и 6-ците не са много (1)

Винаги са ми били смешни хората, които се филмират за една двойка. Едва ли не, все едно е настъпил края на света.

Разбирам аргументите на Nestlee , имам подобно мнение, макар да не е съвсем същото.
    Като цяло, това, че имаш шестици в училище, не значи на 100% нито че си умен, нито че в живота ще успееш.
    Тия дето са ревали за четворки предполагам са лигли от първа дивизия, шампионата на Серия А1. Който гледа спорт ще ме разбере.
    Мнението ми беше, че не трябва да реагирате така на една цифричка в дневника... голяма работа, другия път ще я оправите.
    Напълно си права!!
    [url=http://smayli.ru/generatonadpisey/][/url

Супер фен
    Студент без 2ка, какъв студент е? Слава богу за сега действието се развива около 3

офф, не знам, ама днес ме изпитаха изненадващо по български, а аз и домашна нямах Дебелата ми г-жа ме оцени на 2, но аз си казах поне за три .... За т'ва, че ще се среща с родителите ми съм сигурна, но не съм сигурна даали ми е писала двойката в дневника...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си