- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли вече 2-ка
Все още не.
От по-тъпите оценки имам 3 тройки![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
dnes mi pisaha po literatura
ama to 15 dushi imat tai ce ne mi puka
погледни в очите ми,те казват всичко.
1 по математика![]()
Да, физическо![]()
Как го мразя т'ва физическоПървоначално написано от landxx
![]()
Радвам се, че не съм единствена![]()
Както и да е - не![]()
АЗ и двойка????- неееееееее, да не се чува
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
За сега нямам и по-добре да няма !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
аз пък една щото говорех в час по английски !!!
направо ме разби тази госпожа идеше ми да я питам тя като е говорила в час дали са и писали двойки
Някои хора егати страха имат от тая двойка, нямам думи... все едно говорим за природно бедствие....
ами не знам за бедствие, но попринцип положението, в което аз и пове1ето в момента се намираме е мноооого деликатно - 7 класПървоначално написано от Fiction7577
Или цяла година учиш здраво и се справяш на изитите и имаш само 6, или гориш и единствената работа после, за която ще си квалифициран, ще е навсякъде - като чистач
![]()
Ти луд/а ли си ???Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И сега ако ми кажеш, че си от отличниците ще потвърдиш твърдението ми ,че тези,които парадират с 6-тиците в училището са пълни идиоти в реалността, в живота.
Сериозно ли мислиш , че 6-тиците ти гарантират успех в живота и ако имаш 6-тици няма да си чистач ?? Еее, замили се, че ако беше така всички щяхме да имаме 6-тици, защото кой иска да е чистач ? ha
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
е, леко лудичка съм, даПървоначално написано от Nestlee
![]()
Емиии, т'ва беше неуспешен опит за тролване от моя страна ..И все пак, наистина, шестиците може да не ти гарантират бъдещето, но двоките още по-малко
Освен ако не си с връзки
И все пак, не разбрах аргумента ти, тъй като беше написан по изключително глупав начини единствената му цел беше да ме обижда....
да по английски и се очаква и по музика![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Аз иам две 2ки по математика , но там не се брои,тъй като даскала ни дава задачи за докторанти и задачти от CY и тн на контролни,пак за срока едва едва 4 тряя хвана обаче
![]()
![]()
да![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Винаги са ми били смешни хората, които се филмират за една двойка. Едва ли не, все едно е настъпил края на света.
Разбирам аргументите на Nestlee , имам подобно мнение, макар да не е съвсем същото.
Като цяло, това, че имаш шестици в училище, не значи на 100% нито че си умен, нито че в живота ще успееш.
Тия дето са ревали за четворки предполагам са лигли от първа дивизия, шампионата на Серия А1. Който гледа спорт ще ме разбере.
Мнението ми беше, че не трябва да реагирате така на една цифричка в дневника... голяма работа, другия път ще я оправите.
Студент без 2ка, какъв студент е?Слава богу за сега действието се развива около 3
![]()
офф, не знам, ама днес ме изпитаха изненадващо по български, а аз и домашна нямахДебелата ми г-жа ме оцени на 2, но аз си казах поне за три .... За т'ва, че ще се среща с родителите ми съм сигурна, но не съм сигурна даали ми е писала двойката в дневника...