.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    Само една
    :P
    Любовта е прекрасно чувство...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Да, имам. И както каза Fiction7577 -кво толкова се филмирате за една двойка?
    awerw

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Да, имам. И както каза Fiction7577 -кво толкова се филмирате за една двойка?
    eми ако аз бях майка ми или баща ми, направо щях да си прережа вените за двойка....Моите родители са строгички да ти кажа....Ето затова се филмирам - те ме филмират

Град
    Sofia
    Миналата година имах 13 двойки нищо не са ми казали наще,просто тая година не искам сам двойкаджия и да завърша с 4.

За сега само 1

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lovehorror
    Миналата година имах 13 двойки нищо не са ми казали наще,просто тая година не искам сам двойкаджия и да завърша с 4.
    е защо 4?! Сигурна съм, че ако се понапънеш ще имаш 5-6.

по темата: да има ла съм и недейте да се фрапирате от тези оценки
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Не и дано да нямам в скоро време

Само една
    :P

Да, на входното по математика... както винаги!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Хихи аз засега съм имала общо две.Първата като я получих ми беше толкова смешно...Не можах да спра да се смея и ми се наложи да изляза от часа,но дори това не помогна.Продължих си да се хиля!
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq

Имах предвид ,че миналата година завърших с 4,иначе тая година с 5 или 6.

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq

Имах предвид ,че миналата година завърших с 4,иначе тая година с 5 или 6.
    Успял си с 13 двойки да завършиш с 4
    явно учителите мноо ви пазят, на нас за**иците ни трябва да се скъсат от учене, за да завършим с 4 ...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalito126
    Хихи аз засега съм имала общо две.Първата като я получих ми беше толкова смешно...Не можах да спра да се смея и ми се наложи да изляза от часа,но дори това не помогна.Продължих си да се хиля!
    Болни мозъци. Какво толкова смешно намери ?!!

Цитирай Първоначално написано от millmii
    Не, въпреки че очаквам едно 3 по история .. ужасен тест !
    Хаах .. оказа се 2. Е, да ми е честита първата 2ка в живота (9клас съм ) .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^вече те признавам за ученичка

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Някои хора егати страха имат от тая двойка, нямам думи... все едно говорим за природно бедствие....
    ами не знам за бедствие, но попринцип положението, в което аз и пове1ето в момента се намираме е мноооого деликатно - 7 клас Или цяла година учиш здраво и се справяш на изитите и имаш само 6, или гориш и единствената работа после, за която ще си квалифициран, ще е навсякъде - като чистач
    Ти луд/а ли си ???

И сега ако ми кажеш, че си от отличниците ще потвърдиш твърдението ми ,че тези,които парадират с 6-тиците в училището са пълни идиоти в реалността, в живота.

Сериозно ли мислиш , че 6-тиците ти гарантират успех в живота и ако имаш 6-тици няма да си чистач ?? Еее, замили се, че ако беше така всички щяхме да имаме 6-тици, защото кой иска да е чистач ? ha
    е, леко лудичка съм, да Емиии, т'ва беше неуспешен опит за тролване от моя страна ..И все пак, наистина, шестиците може да не ти гарантират бъдещето, но двоките още по-малко Освен ако не си с връзки И все пак, не разбрах аргумента ти, тъй като беше написан по изключително глупав начини единствената му цел беше да ме обижда....
    Нямах предвид, че двойките ти гарантират бъдещето,а че нищо не ти го гарантира ! Да, освен връзките, от една страна . Ииии.. колкото на теб ти е било целта да обидиш чистачите, толкова на мен - да обидя теб .
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

^вече те признавам за ученичка

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Някои хора егати страха имат от тая двойка, нямам думи... все едно говорим за природно бедствие....
    ами не знам за бедствие, но попринцип положението, в което аз и пове1ето в момента се намираме е мноооого деликатно - 7 клас Или цяла година учиш здраво и се справяш на изитите и имаш само 6, или гориш и единствената работа после, за която ще си квалифициран, ще е навсякъде - като чистач
    Ти луд/а ли си ???

И сега ако ми кажеш, че си от отличниците ще потвърдиш твърдението ми ,че тези,които парадират с 6-тиците в училището са пълни идиоти в реалността, в живота.

Сериозно ли мислиш , че 6-тиците ти гарантират успех в живота и ако имаш 6-тици няма да си чистач ?? Еее, замили се, че ако беше така всички щяхме да имаме 6-тици, защото кой иска да е чистач ? ha
    е, леко лудичка съм, да Емиии, т'ва беше неуспешен опит за тролване от моя страна ..И все пак, наистина, шестиците може да не ти гарантират бъдещето, но двоките още по-малко Освен ако не си с връзки И все пак, не разбрах аргумента ти, тъй като беше написан по изключително глупав начини единствената му цел беше да ме обижда....
    Нямах предвид, че двойките ти гарантират бъдещето,а че нищо не ти го гарантира ! Да, освен връзките, от една страна . Ииии.. колкото на теб ти е било целта да обидиш чистачите, толкова на мен - да обидя теб .
    Е, ок и двете сме прави, значи пийс тогава
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^ мхм
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Имам по ФВС и по математика, но утре ще ни върнат и другите контролни по матем сигурно и там ще имам двойка

Град
    Русе
    Да , една на контролно по Математика , друга на изпитване по География , третата е по Физика пак на контролно , както и по География са две двойки мисляяя .... ..

ne sam imala 2 ama imam nqkolko troiki...za na6te 3kite sa kato dvoiki ama az ne mislq 4e trq da e tolkova frapira6to naistina 6toto tva e samo 1 ocenka ako sq e po slaba drygiq pat 6te e popravi6 se pak jivota ne svar6va s 1 ocenka.......

да за жалост имам ..

Град
    село София
    имам даскалката винаги се заяжда с мене , но да не казваме, че и аз съм 'слънце' онзи ден не бях учила

Да и то доста 1 по летература,5 по френски,1 по английски,1 по история и 1 по физика Общо 9

Град
    село София
    Цитирай Първоначално написано от cvety1996
    Да и то доста 1 по летература,5 по френски,1 по английски,1 по история и 1 по физика Общо 9
    кой клас си??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си