- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли вече 2-ка
Да, имам. И както каза Fiction7577 -кво толкова се филмирате за една двойка?
awerw♥
eми ако аз бях майка ми или баща ми, направо щях да си прережа вените за двойка....Моите родители са строгички да ти кажа....Ето затова се филмирам - те ме филмиратПървоначално написано от sapphire5
![]()
Миналата година имах 13 двойки нищо не са ми казали наще,просто тая година не искам сам двойкаджия и да завърша с 4.
Любовта е прекрасно чувство...
е защо 4?! Сигурна съм, че ако се понапънеш ще имаш 5-6.Първоначално написано от lovehorror
по темата: да има ла съм и недейте да се фрапирате от тези оценки
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Не и дано да нямам в скоро време![]()
Да, на входното по математика... както винаги!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хихи аз засега съм имала общо две.Първата като я получих ми беше толкова смешно...Не можах да спра да се смея и ми се наложи да изляза от часа,но дори това не помогна.Продължих си да се хиля!![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Само 1![]()
Имах предвид ,че миналата година завърших с 4,иначе тая година с 5 или 6.Първоначално написано от mynichkaTanq
Любовта е прекрасно чувство...
Успял си с 13 двойки да завършиш с 4Първоначално написано от lovehorror
![]()
![]()
![]()
явно учителите мноо ви пазят, на нас за**иците ни трябва да се скъсат от учене, за да завършим с 4 ...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Болни мозъци. Какво толкова смешно намери ?!!Първоначално написано от kalito126
Хаах .. оказа се 2. Е, да ми е честита първата 2ка в живота (9клас съмПървоначално написано от millmii
) .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^вече те признавам за ученичка![]()
![]()
Нямах предвид, че двойките ти гарантират бъдещето,а че нищо не ти го гарантира ! Да, освен връзките, от една страна . Ииии.. колкото на теб ти е било целта да обидиш чистачите, толкова на мен - да обидя теб .Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Е, ок и двете сме прави, значи пийс тогаваПървоначално написано от Nestlee
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
^ мхм![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Една![]()
![]()
![]()
Имам по ФВС и по математика, но утре ще ни върнат и другите контролни по матем сигурно и там ще имам двойка
Да , една на контролно по Математика , друга на изпитване по География , третата е по Физика пак на контролно , както и по География са две двойки мисляяя .... ..![]()
ne sam imala 2 ama imam nqkolko troiki...za na6te 3kite sa kato dvoiki ama az ne mislq 4e trq da e tolkova frapira6to naistina 6toto tva e samo 1 ocenka ako sq e po slaba drygiq pat 6te e popravi6 se pak jivota ne svar6va s 1 ocenka.......
да за жалост имам ..![]()
Да и то доста1 по летература,5 по френски,1 по английски,1 по история и 1 по физика Общо 9
![]()