.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на alice13

Червени петна

Здравейте Преди 5 години бях в болница и когато се докоснех почваха да ми излизат петна. Правеха ми изследвания и т.н но никой не разбра за какво става въпрос. От вчера където се докосна ми излиза червено петно и някак си чуствам натиск ;д незнам как да го обясня.. Та някой дали ще може да каже някаво мнение или нещо от сорта

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Щом лекарите и изследванията не са успели да изяснят причината, ние ли си мислиш, че ще го направим.Поне качи една снимка за да се види обрив ли е пурпура ли е какво е, и ако може малко повече информация от сорта на имаш ли някакви други заболявания на кръв, на кожа, баси с ченгел ли трябва да ви вадя думите, все пак вие имате проблем.И пишете "боли ме глава" и отдолу се редят мнения - тумори, ракове, аневризми и т.н.Кажи какви изследвания са ти правили, какви са резултатите, а и малко ми е странно като се докосваш да ти излизат петна!Ако някой друг те докосне не ти ли излизат?
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Аз след тежък физически тормоз изпитвам нещо такова.Примерно дерна се съвсем леко с нокът по ръката, ама толкова слабо, че едвам се усети и веднага излиза червена лента, сякаш някой ме е одрал жестоко..Мисля, че е нещо свързано с кръвното впрочем, щото ми се е случвало и да пребледнея и пак като се натисна или одера и веднага излиза зачервен участък на кожата.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Защо не отидеш в София да се изследваш?
    Може да е нещо опасно, пък може да е нещо безобдно, и ти не знаеш. Аз нямам познати, нито аз съм имала такова нещо, но съм с нискко кръвно и ниска кръвна захар, не мисля, че има нещо общо. Така като казваш, може би имаш много чувствителна кожа или кожно заболяване.

Ние тук можем само да предполагаме или да те изплашим. Има един сайт пулс.цом (или бг беше) той е за здравни проблеми. Там помагат специалисти. Гледай да опишеш проблема си подробно и ако можеш и снимки качи, но не тук! Тук всеки се заяжда и няма никой да ти е от полза.
    Успех!
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Аз след тежък физически тормоз изпитвам нещо такова.Примерно дерна се съвсем леко с нокът по ръката, ама толкова слабо, че едвам се усети и веднага излиза червена лента, сякаш някой ме е одрал жестоко..Мисля, че е нещо свързано с кръвното впрочем, щото ми се е случвало и да пребледнея и пак като се натисна или одера и веднага излиза зачервен участък на кожата.
    Червен дермографизъм му викат. Поограмотете се малко и престанете с хипохондрията, че отстрани изглеждате смешно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Червен дермографизъм му викат. Поограмотете се малко и престанете с хипохондрията, че отстрани изглеждате смешно.
    sic!

гадното е че е вярно,
    гнусното е че е истина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си