.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Приятелят ми ме прецака зарад момиче

(Извинявам се за малоумното заглавие, но нямам идея как да е)Общо взето си харесах едно момиче от класа ми. Почнах да се свалям с нея, но тъй като най-добрият ми приятел уж също я харесваше преди време, реших да си поговоря с него.Все пак приятел ми е. И си го питам направо дали той има нещо към нея, ако има аз няма да се занимавам. Доста тъпо и неясно ми отговори, като каза, че не знаел кво иска. Кефела го като човек ама на вид не и некви такива детски изказвания. Викам ок начи аз ше си я зарибявам изяснихме се. И преди 1 седмица отиване на купон и аз му казвам от преди тва, ама ей така между другото, че са ще си се забия с нея. Тя си седи до мене през цялото време, танцуваме и нещо стана некъв проблем да се бият некви и отивам да видя за 10 мин кво става. През тва време приятелият ми и казал колко много я харесва, как я иска и такива простии . После 4 дена се правеше все едно нищо не е станало. В крана сметка аз говоря с него като човек, а той ми прави некви кифленски номера. И са нямам идея кво да прая. Да ги оставя кофти за мен, да говоря с нея я обърквам само, а и него го преебавам също, а колкото и да е сме приятели от много време и ми се вижда тъпо да си съсипя прителството заради момиче? Съвсем друг е въпроса, че не съм сигурен дали ме харесва и дали изобщо има смисъл да говоря с нея. На 19 съм...

Приятелят ти наистина е постъпил като п*тка, с извинение. Мисля, че това доста добре показва какъв приятел ти е бил наистина.

Моето мнение е да не говориш с нея, нито с него. Тя може би дори не подозира какво е станало. А той не вярвам да ти каже нещо смислено, пък и ще излезе така, че му държиш сметка.

Прави се, ако можеш, че нищо не е станало. Аз бих го отписала като приятел. А един ден ако ти дойде с тъпи оправдания, можеш да му кажеш, че ти заради п*тка не ставаш п*тка. А той да го мисли...

Мега фен
    приятелят ти не ти е никакъв приятел. а и колкото по- бързо се научиш да очакваш всичко от всеки, толкова по- добре.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Стига бе ! Тоя защо се държи като момиче. Такова поведение наистина е характерно за момичетата. Аз пък мисля, че трябва да си искрен с момичета, да и кажеш всичко и тя да знае твоя 'приятел' какъв е подлец. В крайна сметка тя към който си има (ако си има изобщо) нещо, ще си избере и готово.

Супер фен Аватара на gabsit000
    ебаси приятеля,такива простотии са ми се случвали като съм на 14-15 ,всичките ми приятелки да харесваме един..това са детски изпълнения.. много нелепо е постъпил,при условие,че си говорил предварително с него и си му изяснил чувствата си към нея,не разбирам ,тук не само вашите отношения са сбъркани,но и тя какво мисли в цялата ситуация или тя е като волейболна топка и само си я подхвърляте,тя споделила ли ти е към кого има чувства,с кого повече се разбира?Аз ако бях на твое място надали щях да простя на приятеля си,въпреки,че се караме заради момиче,постъпил е супер глупаво и нечестно...когато се говори за такива неща,не трябва да има колебания или "не знам какво искам"..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Не знам ама аз бих със сигурно го набил хаха, ебаси простата кратуна. Когато става въпрос за жена и приятел, то тогава обикновено трябва да се разберете с 2-3 думи, а не да говорите някакви разговори, а не философски размисли.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много детско от негова страна. Според мен не трябва да говориш с нито един от двамата - остави ги да правят каквото искат. Приятелят ти рано или късно ще дойде при теб с някое тъпо оправдание и тогава просто му кажи с 2-3 думи, че е постъпил адски тъпо и нечестно. Разбирам да не е знаел, че я харесваш, но ти като човек си говорил с него и си му обяснил намеренията си... това за мен не е никакъв приятел
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Първо да кажа, че да се зарибяваш с момиче от твоя клас не е особено добра идея, защото има шанс да не провърви между двама ви (или пък в по-лошия случай в началото да провърви и после да се изпокарате здравата), след което ще ви е доста неприятно да се виждате всеки ден.

Както и да е, това е просто съвет от личен опит. Сега по същество, "приятелят" ти е мижитурка, плужек... отрепка. Такива най-мразя лично аз, най-добре не се занимавай с него повече, а ако пък има смелостта и нахалството да дойде при тебе и да се прави, че нищо не се е случило му фрасни един малко да се осъзнае. За момичето не знам, ти си прецени дали си струва и дали я харесваш достатъчно, за да се "бориш" за нея. Както казах, фактът, че и двамата сте от едно училище, та даже и от един клас е малко кофти, но ти си преценявай, не си малък.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Стига бе ! Тоя защо се държи като момиче. Такова поведение наистина е характерно за момичетата. Аз пък мисля, че трябва да си искрен с момичета, да и кажеш всичко и тя да знае твоя 'приятел' какъв е подлец. В крайна сметка тя към който си има (ако си има изобщо) нещо, ще си избере и готово.
    Абе, глупости. Аз съм била в подобна ситуация, кой ще превари. Просто го разбрах когато вече бяхме обвързани. Може тя нищо да не подозира, какво да говори с нея, само ще се изложи. Тя ако е имала нещо към него, няма да тръгне с приятеля му. Помисли си, ти как ще реагираш ако приятел на гаджето ти дойде и почне да ти говори такива неща, какво ще си помислиш...

Действията на момичето показват, че въобще не си заслужава да гони недостижима цел. За кво да си трови нервите напразно и да страда после..

А тва с боя е супер тъпото пък. Боя нищо няма да реши. Безразличие- тва е. Отпиши го от "приятели" и толкова.

Re: Приятелят ми ме прецака зарад момиче

Цитирай Първоначално написано от lantisa
    (Извинявам се за малоумното заглавие, но нямам идея как да е)Общо взето си харесах едно момиче от класа ми. Почнах да се свалям с нея, но тъй като най-добрият ми приятел уж също я харесваше преди време, реших да си поговоря с него.Все пак приятел ми е. И си го питам направо дали той има нещо към нея, ако има аз няма да се занимавам. Доста тъпо и неясно ми отговори, като каза, че не знаел кво иска. Кефела го като човек ама на вид не и некви такива детски изказвания. Викам ок начи аз ше си я зарибявам изяснихме се. И преди 1 седмица отиване на купон и аз му казвам от преди тва, ама ей така между другото, че са ще си се забия с нея. Тя си седи до мене през цялото време, танцуваме и нещо стана некъв проблем да се бият некви и отивам да видя за 10 мин кво става. През тва време приятелият ми и казал колко много я харесва, как я иска и такива простии . После 4 дена се правеше все едно нищо не е станало. В крана сметка аз говоря с него като човек, а той ми прави некви кифленски номера. И са нямам идея кво да прая. Да ги оставя кофти за мен, да говоря с нея я обърквам само, а и него го преебавам също, а колкото и да е сме приятели от много време и ми се вижда тъпо да си съсипя прителството заради момиче? Съвсем друг е въпроса, че не съм сигурен дали ме харесва и дали изобщо има смисъл да говоря с нея. На 19 съм...
    Имах и аз един такъв приятел...........който ме прецака по подобен начин.......много ми беше мъчно...но осъзнах че не тябва да се занимавам с такива хора...това са комплексари ,който не могат да ти бъдат приятели......отностно момичето кажи и как стоят нещтата.Кажи и да избира между теб и него.
    P.S има много момичета

Re: Приятелят ми ме прецака зарад момиче

Цитирай Първоначално написано от Rocky14
    отностно момичето кажи и как стоят нещтата.Кажи и да избира между теб и него.
    ... ако искаш да изглеждаш като глупак й го кажи, да. Ако момичето въобще даже не подозира, че автора я харесва, знаеш ли какъв смешен ще й се стори ? И ще си помисли, че той я настройва срещу другия. А ако е знаела вече си е направила избора... Ползвайте ги тия глави...

Сетих се за:
    Тоя тротоар е мой, ама и другия не си го давам.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Хубаво поне, че не те е прецакал заради момче...

THEN YOU WOULD BE FUCKED.

Усещам я , че има по-специално отношение към мен. Не ми е ясно дали е харесване, но определно има симпатии. Има го и вариянта да съм просто във френд листата. Тоя мой "приятел", реши, че тя го харесва щот му праща мечета в скайпа(втф на 18 е?!? ) и в даскало чат пат се бъзика с него за нещо. В момента и 2мата се държат все едно нищо не е станало. Той вика, че трябвало да си завърши започнатото, щото ако се бави още, ще го отпише(?!?). За момента се чудя дали да говоря с нея и да и кажа, че я харесвам без да го намесвам него по никакъв начин.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Излизаш с нея минаваш я и майната му на твоя приятел.Такива приятели под път и над път.

Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Излизаш с нея минаваш я и майната му на твоя приятел.Такива приятели под път и над път.

С БАГЕР!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от jeezloxxy
    Хубаво поне, че не те е прецакал заради момче...

THEN YOU WOULD BE FUCKED.
    +1

Що се филмирате излишно?

Приятелите са си приятели, в любовта всеки си гони щастието. Не бива да се сърдите и да ги смесвате

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Като гледам кво щастие е загонил приятеля му.... да не вземе да пукне само..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Razor93
    Първо да кажа, че да се зарибяваш с момиче от твоя клас не е особено добра идея, защото има шанс да не провърви между двама ви (или пък в по-лошия случай в началото да провърви и после да се изпокарате здравата), след което ще ви е доста неприятно да се виждате всеки ден.
    Ъъ, зависи си от хората. Няколко училища съм сменила и винаги в класа ми е имало по 2-3 двойки, които и след като са скъсвали са си запазвали добрите отношения.

Иначе какво да кажа... отчайвам се с всяка изминала минута. На 18 да харесваш момиче и да ходиш да й се обясняваш, да съдиш дали те харесва по някакви емотиконки и прочее... безмълвна съм.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Приятелят ти наистина е постъпил като п*тка, с извинение. Мисля, че това доста добре показва какъв приятел ти е бил наистина.

Моето мнение е да не говориш с нея, нито с него. Тя може би дори не подозира какво е станало. А той не вярвам да ти каже нещо смислено, пък и ще излезе така, че му държиш сметка.

Прави се, ако можеш, че нищо не е станало. Аз бих го отписала като приятел. А един ден ако ти дойде с тъпи оправдания, можеш да му кажеш, че ти заради п*тка не ставаш п*тка. А той да го мисли...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си