(Извинявам се за малоумното заглавие, но нямам идея как да е)Общо взето си харесах едно момиче от класа ми. Почнах да се свалям с нея, но тъй като най-добрият ми приятел уж също я харесваше преди време, реших да си поговоря с него.Все пак приятел ми е. И си го питам направо дали той има нещо към нея, ако има аз няма да се занимавам. Доста тъпо и неясно ми отговори, като каза, че не знаел кво иска. Кефела го като човек ама на вид не и некви такива детски изказвания. Викам ок начи аз ше си я зарибявам изяснихме се. И преди 1 седмица отиване на купон и аз му казвам от преди тва, ама ей така между другото, че са ще си се забия с нея. Тя си седи до мене през цялото време, танцуваме и нещо стана некъв проблем да се бият некви и отивам да видя за 10 мин кво става. През тва време приятелият ми и казал колко много я харесва, как я иска и такива простии

. После 4 дена се правеше все едно нищо не е станало. В крана сметка аз говоря с него като човек, а той ми прави некви кифленски номера. И са нямам идея кво да прая. Да ги оставя кофти за мен, да говоря с нея я обърквам само, а и него го преебавам също, а колкото и да е сме приятели от много време и ми се вижда тъпо да си съсипя прителството заради момиче? Съвсем друг е въпроса, че не съм сигурен дали ме харесва и дали изобщо има смисъл да говоря с нея. На 19 съм...