.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Тема: Водка

Водка

Ще ходим в Германия през пролетната ваканция за 1 седмица и планът, ест, е да се надрънкаме с най-евтиното възможно и да се направим на голяма работа :ДД. Това ще е моето първо напиване ии искам да ви питам колко най-много мога да изпия, без да се олея нещо. Определение за оливане- повръщане, заспиване на публични места, изповеди и целувки с кой-знае-кого.

Та да обобщим:
    1. Първо напиване (14 г.)
    2. НЕ знам колко нося на алкохол
    3. Зависи дали е бира, водка или нещо друго, така че моля кажете за различните пиячки
    4. Не се опитвайте да ме разубеждавате ;рр

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    3. Зависи дали е бира, водка или нещо друго, така че моля кажете за различните пиячки
    т.1. Рано ти е! Аз пропих чак на 15...
    т.2 и 3 Това дали ще се напиеш или от колко зависи от много неща. Ти 100% ще се осереш!
    т.4 На сутринта ще се намразиш!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    хаха щом не носиш гаранция ти давам от 100 водка дори и гадно ще ти се завърти главата и ще драифаш кат мастия
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3

Ти 100% ще се осереш!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Пий бавно и хапни преди това. Като почне да ти се върти тавана/земята/стената спри да пиеш.

Град
    София
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на gabsit000
    Умния пие докато му е весело,а глупавия докато му стане гадно,ти си направи сметка и да наистина никога не на гладно,все пак после да има материал за изхвърляне

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ако почнеш да прекаляваш ще се надереш като копеле и със сигурност ще правиш простотии, които на другия ден ще са ти като трън в очите.
    Така, задължително хапни нещо тестено и мазно преди да почнеш да пиеш. Второ-недей да почваш директно с водка, защото ще е мазало. Но и не мешай алкохол. Или давайте на бира, или ако е водка я пий с разредител (после като връщаш няма да ти чааак толкова гадно). Усетиш ли, че вече ти става лошо или спри, или отиди повърни и после продължи.
    На 14 години организма реагира доста остро на концентрат, но то си е твоя работа...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Напивала съм се с водка само че аз я пих на екс и на третата чаша бях мармалад.. По-добре опитай с бира Водката има и без това лош вкус (puke)

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дай иди из европа да покажеш каква е българската маса на 14:пияници, курви и т.н.
    и дай щото си лапе и мама да не те види че си изпил/а 1 водка да я изпиеш на н хиляди километра от тука..тъпанар.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Biskfitka
    С възможно най-евтиния боклук ''купончето'' ви може да свърши в болницата тъпи деца...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Съгласна съм с горните мнения. Ама като искаш, опитай, то винаги има първи път. Пий вода между чашите. Първо, че по-бавно ще се напиеш, второ, че няма да ти се дехидратира организмът.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    това абсолютно точно изразява мнението ми
    .

Ми глей ся брат ;д Наяж се хубаво, след 1 час, започваш бавничко 200 мл. уиски, като за разгрявка, после шотове водка, докато не ти се доповръща, отиваш повръщаш, легаш си, спиш, ставаш и нямаш мъхмурлук, ако те устройва ;д

Град
    Бургас
    1.Никой няма да ти продаде алкохол на тебе - 14 годишно лапе.
    2.Алкохол след 21;30 не се продава (поне в мойта провинция),нито на хора под 18 години- тука проверяват ,нали знаеш?
    3.Ако заспиш на обществено място ще те прибере чичко полицай
    4.Що не се напиеш в Бг?
    това,което виждаш,не е това,което си мислиш..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз като традиционен водкаджия, пил всякакъв вид алкохолни напитки и други неполезни течности (примери нема да давам ;д)...мога да те посъветвам много да внимаваш, защото според кристалното кълбо...те чакат тежки часове в токсикологията.

Не мога да го разбера това желание "да се напиете"...аз примерно си къркам, за да ми е кеф, а не за да драйфам и да не знам къде се намирам.
    Естествено...случвало се е да се надрънкам стабилно, ама е било инцидентно, а не целенасочено. ;д

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ! КОЙТО Е МАЛОУМЕН - ДА НЕ ЧЕТЕ НАДОЛУ!!!
    Ще ви кажа един икономичен коктейл, с който да спестите от парите за алкохол и да ги инвестирате в нещо по-градивно (например амфетамини ... ;д;д)
    Така...халба с бира, чаша с водка...пускаш чашата в халбата, когато удари дъното - пиеш на екс халбата. Приятно! ;д

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Ще ви кажа един икономичен коктейл, с който да спестите от парите за алкохол и да ги инвестирате в нещо по-градивно (например амфетамини ... ;д;д)
    Така...халба с бира, чаша с водка...пускаш чашата в халбата, когато удари дъното - пиеш на екс халбата. Приятно! ;д

Забрави да добавиш преди това да си изкопаят гроб, защото за тях това е сигурна смърт.

или да си извика линейка,точно преди да си изпие "коктейла"
    Такаа - каквото и да става - НЕ ПИЙ НА ГЛАДНО!!!Общо взето,това е първото и най-важно правило.Сигурна съм,че ще те хване и от 100 водка,така че..пий малко поизчакай,после като усетиш че почваш дезориентираш - поспираш..после пак малко и така

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Водка

Цитирай Първоначално написано от loca10
    Ще ходим в Германия през пролетната ваканция за 1 седмица и планът, ест, е да се надрънкаме с най-евтиното възможно и да се направим на голяма работа :ДД. Това ще е моето първо напиване ии искам да ви питам колко най-много мога да изпия, без да се олея нещо. Определение за оливане- повръщане, заспиване на публични места, изповеди и целувки с кой-знае-кого.

Та да обобщим:
    За тая работа има научен термин. 'тъпа пyткa' се нарича.
    А вие се усетете че давате съвети за пиене за 14 годишно лайно.Е заради това не можем да имаме хубави неща.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от Verminaard

Та да обобщим:
    А вие се усетете че давате съвети за пиене за 14 годишно лайно.Е заради това не можем да имаме хубави неща.
    И ти даваш добър пример...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Намери пък точно кой да се обади.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

И кой се обади?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Пий бавно и хапни преди това. Като почне да ти се върти тавана/земята/стената спри да пиеш.

WRONG!
    Като усетиш, че те поднася, не спирай, а давай по-бързо. Ще те гледаме по новините на следващия ден.
    Смешна тема.

Голям фен Аватара на jeezloxxy

Цитирай Първоначално написано от Verminaard

Та да обобщим:
    Амин.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    дай иди из европа да покажеш каква е българската маса на 14:пияници, к**ви и т.н.
    и дай щото си лапе и мама да не те види че си изпил/а 1 водка да я изпиеш на н хиляди километра от тука..тъпанар.
    Абсолютен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си