Tвоето малоумие.Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
О, извинявай, Айнщайн. Да наричаш 14-годишно дете 'путка' и 'лайно', е израз на висш интелект...
Aми когато едно 14 годишно дете се хвали как ще се напие като свиня в германия и ще се прави на голямата работа,то това дете не е точно пример за следване,нали бе Тесла?
Ти като не намираш нищо лошо в това да оставяме малолетните да пиянстват на воля без да ги оплюем подобаващо,поради липса на възможност за директни действия,еми - майната ти,боклук.Точно заради такова мислене отидохме по дяволите.
Sanity is for the weak
Внимавай с епитетите, деградат такъв. Всеки рано или късно опитва алкохол, цигари... Кой знае, ти к'ви си ги вършил на 14. И се дръж по-културно, не си на някоя селска нива!
E сега,селска нива,просто се опитвам да създам ситуация в която можеш да се почувстваш като у дома си,леке.
И на 14 си налягах парцалите да уча и не съм се размотавал да пиянствам с парите на мама и тате,така че имам пълното право да плюя тия малолетни отрепки и изпражнения като тебе,опитващи се да защитават упадъка им.
И вие сте ми били бъдещето на държавата...измет.
А ти като си големият интелектуалец,или пробвай да обосновеш помията която бълваш или млъквай и изчезвай от тая тема.
Sanity is for the weak
Налягал си парцалите, то си личи, че ти липсват първите 7 години.
И не съм малолетен, велики философе!
Tи вместо плямпаш срещу начина ми на комуникиране с дегенерати,защо не вземеш да спреш да говориш рециклирани приказки и не престанеш да се посрамваш.
То се видя колко те е еня за безхаберната консумация на алкохол от малолетни изпражнения.
Sanity is for the weak
![]()
![]()
Правилно, хич не ме ебе!
Съответно не си по-различен от автора,а всички знам какво е той.
Sanity is for the weak
Страхотна, велика, гениална логика бе, филмар. Сложил някакви зомбита на аватара и подписа и вече е 'Бъфи убийцата на вампири'.
Тъпо е да се напиваш,за да се правиш на интересен. И то в чужбина.
Ама като си решил.. не пий на гладно и пий само докато ти се замае главата. Гледай само да не завършиш в някоя болница..
Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
![]()
Eх тоя хероин,тоя хероин,съвсем вече ви изпържи невралните процесори.
Чудно ми е откъде се навъдиха толкова много келемета в днешно време.
Сигурно е нещо във водата.
![]()
Sanity is for the weak
Много ги разбираш наркотиците бе. Явно имаш опит.![]()
Не точно,просто като видя помията която бълваш веднага мога да направя връзка с прекомерна употреба на хероин.
Sanity is for the weak
хаахахахаххааххааххахахаа хахаххахахахааахахахахаха хахаахахахахаахахахахахах аахахахахахахаахахахахаха хаха
Tи полека,че като те видят как се хилиш няма да ти дадат метадона тая вечер!![]()
Sanity is for the weak
Първоначално написано от Mi6inka
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Еби му майката, вие явно ходите в чужбина само, за да ни излагате?
Абсолютно. И после що ни мислели за отрепки на запад.. ми ти си явен пример за това (автора)!Първоначално написано от bloodyF
т1 Ухааа ти си бил много голям бе чааааааааак на 15....Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
т2 т3може да не се осереш ако пиеш равномерно не забравяш да ядеш нещо мазно/калорично, не ти препоръчвам за първо напиване водка!!
т4 ако преди да заспиш пиеш мнооого течности ама мнооого, на сутринта може и да не се мразиш толкова
(#) ...thats a cookie...
1. Големите купуват на малките алкохол в ГерманияПървоначално написано от inverno
2. В моята провинция бензиностанциите са денонощни, там има алкохол.
3. дано не заспива така.
4. Остави детето като има мерак. Човек ако не се опари няма да се научи.
(#) ...thats a cookie...
Ти знаеш ли дори какво значи епитет бе ?Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Защо говориш глупости, не те ли е срам ? Как може да поддържаш тезата, че е правилно и много хубаво на 14 да си е поставил за цел тоя сополанко да се напива като мастия ? Че това какво значи, че е в... осми клас... или даже седми ? Аз до девети клас и бира не опитвах, след това почнах чак... а да не говорим за напиване. А ти си седнал тук да правиш критика за културата на хората...
Godfather,godfather,we have a KIA marine.
One D3NG3rZ0N3 dead from septic shock,anal lacerations,squaids and severe butthurt.
Interrogative,how should we dispose of the body,be advised - subject is highly infectious.
Sanity is for the weak
Assassin actual, this is godfather.
Dispose of the body ASAP, burn it and everything around it in a 50-yard radius. Over.