Copy that godfather.
Assassin actual to steel rain,steel rain,requesting napalm strike at grid echo-charlie-nigger 8.Danger close!
Godfather,calling good effect on target,subject has been incinerated.
Be advised,possible shitstorm heading your way,better get those birds out of here.
Assassin actual out.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Assassin actual, this is godfather.
I see the shitstorm front heading towards us. We are going back to base. Give permission to *sshshhththpppphhhhhshhhht. fshhhhhhhhs psssshhhhht* my God *psshhthhttttth* is this shit ?! *end of signal*
Godfather,godfather,be advised,initial scans were wrong,this is not a shitstorm....it is a BUTTHURT storm.
Godfather,do you copy?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да съм казвал, че е правилно или не? Всеки има правото на избор дали да направи нещо, или не. Дали не е по-виновен продавачът, който ще продаде алкохол на 14 годишен?Първоначално написано от IncendiaSanctus
Момичето, ако е решило да се напие, ще го направи. Трябва ли да бъде обиждана?
Ако ще минавате през сръбската с автобус си вземете от тук омашна ракия или нещо по-качествено, някой балантайс или джони. Ако ще взимате от германия го карайте на евтино червено вино и бира. Там бирата е много евтина, но твърдото.... Меши червено с бира и ще се гробясаш, няма страшно.Първоначално написано от loca10
Temet Nosce
벨야카
Пфф... пропаднала, мастия, други комплименти... Аз Не Ви Искам Мнението, а само да глътна нещо, колкото да ме видят хората и да не е без хич (не ме съдете). Мерси за мненията бтв ;ДД
И освен това... нека се запознаем. Приятно ми е. Аз съм момиче на 14 и уча в готина гимназия. Нямам много приятели. Уча редовно и получавам прилични оценки. Супер, обаче едно време като ме переше яко съчмата и се правех на мн различна, тамошните диктаторки ме пратиха на майната си. В новия клас ми харесва, приятен е меко казано, обаче още не съм се утвърдила като Лице. За мен алкохолът е начин да го направя. Всичките ми приятелки (ВСИЧКИТЕ) са станали търсени непосредствено след тяхното голямо напиване. Не ме питайте как става, просто става. Толкова много ли искам- да се приобщя към колектива и да ми е кеф? Даже ви питам за "най-малкото възможно" напиване. Нали това е въпросът- как да НЕ се олея. Пушене, напивания всяка сряда, LSD... айде, няма нужда. Защото май останахте с грешно впечатление.
^ Това май беше най-тъпото, което съм писала ever ;DD
Не е правилно да гледаш на напиването като на начин за себеутвърждаване.Какъв е този колектив,който ще те приеме само ако пиеш?По-добре си избери друга група за приятели.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Кой ще ви купи алкохоло у Германия?![]()
Ако толкова ти е мерак да пиеш, пий, ама гаси с нещо, не карай само на чисто, яж преди това... И що просто не почнеш да се лигавиш и да се правиш, че те е хванало, не е нужно да се излагаш като кифладжийка,те другите и без тва няма да помнят особено кой колко пил. Или пък сменяй чашата с някой друг, те ако другите са такива алкохолици няма да им направи впечатление.![]()
Абе, толкова няма ли къде да се напиете в Бг, че отивате там всъщност![]()
Първоначално написано от shmatarok