.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Черни кръгове под очите, коректори, фон дьо тени и други !!!

Предварително се извинявам ако такава тема вече съществува!
    Така....от доста време ме измъчва един въпрос свързан с използването на фон дьо тен, коректор и други подобни. Тъй като доста от нас имат тъмни кръгове под очите и съответно искат да ги прикрият с нещо. Знам също, че използването на коректор и така на татък особено под очите и по тях е вредно. Искам да ви помоля ако някой от вас знае някакви средства, които не са чак толкова вредни да ми и каже.
    Последния път, когато използвах коректор за да прикрия тъмни кръгове под очите една седмица след това имах огромни черни петна под очите....
    only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София

Re: Черни кръгове под очите, коректори, фон дьо тени и други

Цитирай Първоначално написано от nikitka97
    Знам също, че използването на коректор и така на татък особено под очите и по тях е вредно. Искам да ви помоля ако някой от вас знае някакви средства, които не са чак толкова вредни да ми и каже.
    Не е хубаво , защото раздърпваш кожата докато го нанасяш, а тя там е доста нежна, за това дори и крема (който пак трябва да е специален за околоочния контур) да се нанася с потупвания.
    Последния път, когато използвах коректор за да прикрия тъмни кръгове под очите една седмица след това имах огромни черни петна под очите....
    Това с петната не знам от какво ти се е получило.. явно коректора не е бил хубав. Вземи си някой по-скъпичък, но да си заслужава. Аз ползвам един на Golden Rose, въобще не е скъп и ми върши перфектна работа

Не се сещам какво друго можеш да ползваш за да ги прикриеш, но за да нямаш кой знае какви - намали седенето пред PC и спи поне по 8 часа.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на fakesmiles
    не е вредно слагането на коректор,въпроса е да си нежна,защото кожата е доста тънка там. ползвай четка за коректор,ако има някакви линии размажи с леки потупваши движения,просто гледай да се слива с останалата част на лицето

Фен
    Град
    София
    Продават специални гелове и такива работи за тези кръгове под очите. Има ги в каталозите на Avon и Oriflame.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Препоръчвам ти коректорите на Артдеко.
    Впрочем в днешно време всяка козметика е вредна по един или по друг начин. Коректора не е по-малко вреден от шампоана, примерно.

Blagodarq vi za vsichko dosta polezno mi beshe! Kupih si gel na Garnier, no sega se chudq da si vzema li korektor i na Loreal li da e ili na Artdeko
    !!!!
    only_me_no_you@abv.bg pitaite za kakvoto imate nujdaaa....

Мега фен Аватара на strawberry88
    Blagodarq vi za vsichko dosta polezno mi beshe! Kupih si gel na Garnier, no sega se chudq da si vzema li korektor i na Loreal li da e ili na Artdeko
    !!!!
    Artdeko.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    С 2 ръце за Maybelline Affinitone Concealer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си