- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коректор и пудра
Кажете някоя добра пудра и коректор.По-възможност да е 5 лева максимум,че майка ми ще ме убие.![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И двете общо да са 5 лв о.О ... или по отделно .. Най-добре си събери повече пари и си купи по-хубава козметика, не за по 5 лв... вместо да си правиш експерименти с разни боклуци.
Поотделно 5лв.![]()
Аз до скоро ползвах някаква на Rimmel, бях доволна, ама не се сещам каква беше точно ;дд
Мерси.Да на 12 съм ама си слагам малко.
![]()
Ужас, сестра ми също е на 12..
16-17-годишни не слагат пудра.. кви са тия глупости?![]()
Имах коректор на Golden Rose за 3 и нещоПървоначално написано от Rebirthing
Вършеше ми перфектна работа, а и пудра на същата марка има.. Даже ще ти излезнат по-малко от по 5лв и двете.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Само не пудра на Golden Rose. На Catherine Arley са хубави.
Преди ползвах на Голден Роуз, номер 2..но вече не използвам пудра..
А ти си на 12..и ползваш пудрао.м.г. Аз започнах да използвам чак на 17 и то само от време на време..
Ебаси...
нда .. само че ти може да я насочваш и най-вероятно те слуша,а авторката май хич не слуша майка си.. за 5 лв. едва ли ще намериш нещо качествено и от двете неща... а и тези пудри,които са ти предложили стоят много гадно.. виждала съм момичета на твоята възраст и те като тебе ''за по 5-6лв,че мама ще ме ''убие'' '' и накрая стоят поляти с брашно.. по-добре не си взимай ... айде коректор може да си вземеш някакъв,но на 12 още пъпките не са в пълната си мощ повярвай.. след това ще искаш да са колкото са били като си на 12,а ако не ти е проблем пъпките пък нито едно от двете не си взимайПървоначално написано от pressiana
.. и все пак ако си решила да си купуваш моя съвет е да си събереш малко повечко пари и тогава да купуваш,защото това все пак е козметика за лицев,а то трябва да се пази.. не знаеш в днешно време колко голяма рядкост е някой с хубава кожа на лицето ! .. по-добре поискай пари на майка си за някое кремче за лице или измиващ продукт от колкото тези неща.. на 12 си все пак.. има и друг вариант.. казваш на майка ти,че си решила да си вземеш и я молиш да ти помогне ако тя използва такива неща и да ти даде повечко пари,защото явно жената не иска да си съсипваш лицето,а ти точно обратното тръгваш да правиш.. кажи и мамо така и така решила съм по-добре ми дай повече пари за нещо качествено.. защото и да не ти даде тя парите пак ще вижда,че имаш нещо на лицето.. защото 1во за по 5лв. няма да са качествени и 2ро на 12 още не знаеш как кое се нанася.. айде .. извинявай за фермана и дано да съм те убедила да не си купуваш още от сега такава козметика
![]()
Първо,искам да се извиня за грешките си , но пиша на килиризатор.Какво толкова обвинявате момичето че ползва пудра&коректор на 12 .. И аз бях на 12,когато започнах.
По темата: За 5 лв. нищо качествено няма да намериш![]()
Женско съм ;]
Ползвам малко щото иначе съм червена като домат.Ако се изчерва тогава...Затова слагам мъничко.Не ме обвинявайте!![]()
![]()
![]()
Аз имам коректор за 2,30 и е много добър ;д Джулиан се казва,но го ползвам за под очите...Първоначално написано от Rebirthing
Коректорите на Есенс са по-евтини
На 12 и малко не ти трябва![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ако е много бяла,нормално примерно от студеното,кожата да се зачервява..И все пак,не смятам че е кой знае какъв проблем за 12 годишно момиче.След няколко години ще започне да използва какви ли не гримове и със сигурност ще си навакса..така че,по-добре сега да си купува продукти против пъпки и евентуално един хубав коректор с който да ги прикрива,когато има нужда и това е.