- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за подкрепа
Хайде да си имаме такава тема, като тази в козметика и диети за отслабването.
Тук всеки да каже какво начинание е подкарал, мога да го добавям в темата и да пиша до кога трябва да го свърши.
Съответно той тук може да ползва темата като дневник, да се оплаква и споделя, ние да му помагаме и да го подкрепяме.
Знам, че ще бъде зверски изтролена, ама както и да е![]()
Трябва да го напиша някъде , за да имам свидетели, за да не реша да го заеба като ангажимент в близките дни.
Вие сте.
StringTheoryPracticist- Heuristics and Biases, The Psychology of Intuitive Judgment - Edited by Thomas Gilovich, Dale Griffin, Daniel Kahneman, да пише игра на Джава и т.н. , акустична китара
NomNomNom Да стана около 45кг , да прочета основно Екс3 и Екс4 , да прочета книгата за рутирането и тази за ipv6.
Ashenvale - Хардстайъл песен до 1 месец.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
днес щях да припадна, защото не бях ял![]()
NOH8
Намерих си решението на ИТ Проблема Ефи ^_^ - Няма кво да споделям.
Сичко е айляк, с изключение на брата.
За жалост ше заминава чак в края на месеца![]()
![]()
![]()
Еее, много се радвам !Първоначално написано от Wax
Аз питах мойо, обаче не се сетих по-интересни идеи.
@HotLife
Що не ядеш бе :<
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
брат ти на колко еПървоначално написано от Wax
и ти кво работиш кат си на 17![]()
22.Първоначално написано от Ermic
и ИТ Поддръжка.
Ами аз трябва да направя hardstyle песен до 1 месец о.О
15 килца не са ли малко множко?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Около 15 кг? Не са ли около 5 (най-много 10)?
А иначе, аз си имам подобна своя тема вече: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=442157
А за дългосрочни начинания, хмм, не се сещам, освен да прочета Heuristics and Biases, The Psychology of Intuitive Judgment - Edited by Thomas Gilovich, Dale Griffin, Daniel Kahneman. Изключително тежка книга, много бавно напредвам, сякаш са я написали с цел да се чете възможно най-трудно, иначе е много полезна и ще я прочета, рано или късно.
Също така, трябва да прочета нещата на Terry Pratchett, на анлгийски. Имам да чета и няколко книги за университета, също така би било полезно ако взема книга за някой език различен от Джава.
Освен това съм си задал за цел да напиша с Джава някоя компютърна игра! Имам доста идеи, сигурно ще успея да направя нещо примитивно.
Ще ми се да направя някое РПГ, а бих могъл да направя и игра с много текст. Ще е много яко, само че преди това трябва да си науча, защото имам да уча.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Толкова гоня.Първоначално написано от Verminaard
Айде, да речем 12.
Много съм ниска , и съм 57кг, които са на крака и дупе, слаба съм в раменете .
Напълнях последните години.
Пречи ми , защото не мога да тичам /изморявам се по-бързо/ и сърцето ми не се чувства добре .
Едит: Зарко , искам да стана доста слаба, от много време не съм била![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
О, също така трябва да попрактикувам още китарата. Искам и да си напиша песен, но трябва да науча скали и подобни неща, защото иначе ще е много непрофесионална :Д а мисля сам да си пиша музиката за играта ахахахаха
Част от идеята за играта, която ще я вкарам само ако стигна напред, изисква да пиша много музика.
И да, с акустична китара ще свиря метъл неща, не се получават толкова зле и според мен ще се получи.
Това ми напомни, че в темата си имам да пиша ефективна програма отслабване, за да си имам написана тази информация някъде. А вместо да бягаш, редувай бързо ходене с леко бягане и почивка вървене, а може и без частта с лекото бягане. Изключително полезно за сърцето е, сърдечните проблеми са най-честата причина за смъртност, определено си струва времето
Освен това намали максимално мазнините в храната си, спри сладкото и яж възможно най-много зеленчуци. Месото също е мазнини. Но гледай да не се лишаваш от протеини.
Това беше накратко, ще напиша дълга версия в темата ми, в to-do листа ми е написването на това. Което ми напомни и, че трябва да си ъпдейтна to-do листа, както и да правя неща, защото в момента само пиша във форума (пак).
То за нашия ръст 45 кг дори не е доста слабо. Аз онзи ден си премерих ръста - 162, очаквах по-малко. :ДПървоначално написано от NomNomNom
Втори ден съм на диета по режима на Байкова и втори ден хапвам и сладко, не вървя добре.Дано се стегна и да не се откажа. Никога не съм ги довършвала.
![]()
Трябва да направя есе до една седмица. До утре трябва да прочета Хамлет до 3-4 дена Декамерон и като цяло това е.
да си науча по икономика![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Това трябва да се включи в темата на основата за ключовите теми !
те трябва да я и обновяват , ама спят нашите модератори.Първоначално написано от Wax
![]()
да достигна бройката на митьо пищова
Да смъкна към 7-10 килца
Да си прочета трите тома на Луиза Дьо Ла Валиер (не за нещо, ей така за спорта)
Да си направя скиците, драперията и композицията![]()
yep.... reality bites -.-
С класа ми другата седмица трябва да чистим чиновете и столовете, защото директорката ще идва на проверка.![]()
А сега трябва да пиша съчинение на немски на ужасно тъпа тема..![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ами то и аз искам да отслабна, ама ... макар че вече не ям сладко и въглехидрати и съм горда от този факт ...
Трябва до края на седмицата да съм прочела учебника + още една книга ... малко тегаво ще ми дойде, а в неделя ще уча цял ден, мда, ще взимам пример от онова момченце от курса, което е много примерномх,мх ...
Напомнете ми да не излизам с тоя другия досадник ....
мх, и така ... това са ми плановете в краткосрочен план ... (малко тафтология се получи, но все тая)
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Днес съм яла някакво сиренце малко, за да не пукна от глад.
Имам и малко шоколад .
Приятеля ми също е на диета .
Той е 1.90 и 97кг, майка ми заяви, че сме семейство прасета, макар, че на нас ни е добре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...