.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да му кажа (сърце не ми дава)

Историята е следната с едно момче ходим от 2 или 3 дена но аз нямам чувства към него ,харесвам друг .. Можеби в началото избързах като му позволих да ме целуне и си разменяхме ласки и целувки .Незнаех какво изпитвам можеби в началото просто интерес а сега нямам чувства как да му обясна без да го нараня а аз виждам че той се превързва към мен. Тази вечер ще му кажа,но как някой с повече опит ще ми даде ли съвет моля ви не искам да го нараня

Както и да го кажеш, ще му стане криво. Хубаво е да мислиш за чувствата на хората и определено не е готино, когато трябва по някакъв начин да признаеш нещо, което няма да се приеме с радост, НО щом мислиш, че така ще е по-добре и за двама ви, трябва да го направиш.

Просто му го кажи и бъди категорична, за да не си помисли, че може би след време ще си промениш мнението. Ще му обясниш как стоят нещата, как си се чувствала/се чувстваш... Не се изкарвай жертва и не се оправдавай. Момчето ако е точно, ще те разбере.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Грешка е било, че сте тръгнали, но стореното - сторено.
    Добре правиш, че искаш да се разделите.. по-добре е да не го лъжеш и минута повече. Няма как да не го нараниш - няма такова животно като раздяла без болка. Просто се опитай да бъдеш по-мила и му обясни, че ще е по-добре за него така.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Просто бъди категорична и му обясни всичко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Просто се опитай да бъдеш по-мила и му обясни, че ще е по-добре за него така.
    Ако е прекалено мила и му каже, че ще е по-добре за него, той няма да се откаже от нея, дори да скъсат. Мисля, че ще е по-кофти така. В смисъл някои почват да "се борят за любовта", а след много опити и страдание осъзнават, че няма да се получи и боли повече. По-добре да е по-твърда, в началото ще му е кофти, ама после ще се примири..

Супер фен Аватара на gabsit000
    ами имала съм подобни случки,ама надали съм ти за пример,аз винаги когато съм "рязала" някого не е било лице,в лице...просто като се видите бъди,искрена,директна и уверена ..просто не го залъгвай,щом няма да се получи...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

cv

Тази вечер ще му кажа очи в очи на кафе ще ходим но какво кафе ще стане неезнам

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    2-3 дни е ужасно много време. Късането ще е съпроводено със сълзи и драматични моменти.
    Просто му кажи. Това изобщо не е връзка. Обръщате се и продължавате в различни посоки.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    и на мен един път тай ми вика една , па аз и викам ква връзка нали само са е*ахме и тя са садна хахахах

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter
    и на мен един път тай ми вика една , па аз и викам ква връзка нали само са е*ахме и тя са садна хахахах
    ти пък

по темата: казваш каквото ще казваш и да не ти пука.Той ако беше на твоето място, дали щеше да се чуди и да пише теми тук с заглавия ,, Как да й кажа (сърце не ми дава)'' сигурно не.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Banned Мега фен
    ами това,че се замисляш за него е хубаво .. гледай да му го кажеш мило и да му обясниш.. 2-3 дни не са много.. но пак е по-добре да му го кажеш по мило и тактично,а не ''късаме чао'' защото и двете скапват ама 2рото си е направо гадно..
    и моля те можеби се пише МОЖЕ БИ

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Заедно сте от 2-3 дни и се чудиш как да му го кажеш ,без да го нараниш Ти луда ли си , това е страшно малко време , нищо няма да му стане ако му го кажеш направо.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    2-3 дни е ужасно много време. Късането ще е съпроводено със сълзи и драматични моменти. .
    На 13 ли си? (към авторката)

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    "Ohai,bro,не съм зарибена по теб,чао." Нали така се прави?
    Шегата настрана, за 2дни няма да ти прави филм. Радвай се, че сега си го осъзнала.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Детски истории..
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на fenkaaa
    "Не беше добра идея да тръгнем,затова по-добре да си останем само приятели"

Кво стана, как го прие ? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове