.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Коледа

Коледа

Вие ще празнувате ли в деня преди коледната ваканция с класа си? И ако да,къде? Знам,че още е рано,но понеже нашата учителка отвори темата да ви попитам и вас
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Ние ще ходим на Централни Софийски Гробища.

Мега фен Аватара на Colouring
    Oх,нямам търпение да дойде Коледа!
    Да си седя вкъщи на топло с чаша горещ шоколад или чай и да гледам филми,а вън да си вали снежец <3
    С класа не сме обсъждали дали да се събираме още.И по-добре така.Ако предложат-ще отида,ако не-ами,още по-хубаво.

Ох...Ние не сме обсъждали, но и да ходим някъде, аз не мисля да отида . Просто няма да издържа, класа ни е с 21 момчета, от които половината ще се напият, другата половина ще се напушат и ще е мноооого ''забавно''
    Аз предпочитам да се съберем с приятели някъде, много по-добре ще си изкараме ^^

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Даже и да решат да ни водят някъде, много се съмнявам, че ще отида. Нямам особено желание.

Компанията на класа ми не е най-приятната, с която мога да съм, лично аз.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Oх,нямам търпение да дойде Коледа!
    Да си седя вкъщи на топло с чаша горещ шоколад или чай и да гледам филми,а вън да си вали снежец <3
    С класа не сме обсъждали дали да се събираме още.И по-добре така.Ако предложат-ще отида,ако не-ами,още по-хубаво.
    И аз искам така (sun) Вънка да вали сняг,а аз да си пия чай във вкъщи (sun)

ние вече започнахме да ховорим с класа за Коледно събиране и всички са навити Искаме да отидем на механа и после на дискотека Всеки път като се събираме с тях някъде става голямо шоу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си