.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Коректорът...

Преди или след фон дьо тена ли се слагаше? И принципно по-полезно за кожата ли е в сравнение с фон дьо тена?

//Не ми се е налагало да ползвам от шести клас насам и съм позабравила.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Поздрави за аватара

Цитирай Първоначално написано от Wax
    Поздрави за аватара
    Да, невероятен е. Мерси.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Зависи от много неща, дали ти е и лечебен коректорът и най-вече от цветовата разлика в двете. Бих сложила първо коректорът, ама ти просто пробвай и виж кой е по-добрият вариант.

Аз коректори не съм ползвала от години, така че не ми е компетентно мнението.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    първо коректора ofc.
    сложи някаква основа преди това иначе всичко е вредно
    коректора покрива само част от кожата, а фдт-а се слага като завършек за изравнен цвят след прикриването
    ако имаш хубав коректор и чисто лице [освен това, което искаш да скриеш] не ти е нужен фдт, само коректора с отговарящ на лицевата част
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    първо коректора ofc.
    сложи някаква основа преди това иначе всичко е вредно
    коректора покрива само част от кожата, а фдт-а се слага като завършек за изравнен цвят след прикриването
    ако имаш хубав коректор и чисто лице [освен това, което искаш да скриеш] не ти е нужен фдт, само коректора с отговарящ на лицевата част
    Да...Просто има клипове в ютуб, където казват, че се слага първо фон дьо тена, а после коректорът и реших да питам.
    За основата ми е ясно, както и за фон дьо тена, питах в сравнение кое е по-вредно, защото съм чувала, че коректорът е по-оферта...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    По най-проста логика коректорът е по-безвреден. Ти нанасяш на няколко милиметра или сантиметра, с фдт си мацаш цялото лице.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си