.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пак проблем с кучките !!!

Значи ето за кво стаа на въпрос тука... Един ден като си отивам на село и видях едно момиче , което не беше особено красиво , но за мен това няма значение , тя се държеше мило с мен и просто ми харесваше начина по който се отнасяше към мен , след 1-2 месеца ние постоянно поддържахме връзка , но на село с мен си идваше и 1 приятел към когото тя се държеше по същият начин и така де , след 1-2 месеца бяхме отишли на 1 място 3-мата и тъкмо щях да и казвам , че изпитвам нещо към нея и БАААМ тея станаха гаджета , направо щях да припадна ... след 1 месец се разделиха , тя беше тъжна и аз се мъчих да я успокоя , тъкмо когато си помислих , че сега е моят шанс и БАААМ пак станаха гаджета ... WTFFFFF .... та тва беше историйката ми , ако искате не отгаваряйте , просто тряаше да го кажа на някой ае PEACE
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Просто имаш кофти късмет!Познавам и други като теб, дори по-зле.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Banned Мега фен
    ами лошо.. преди твоя приятел си имал доста време.. да се бяхте взели тогава .. иначе кофти късмет.. другия път не чакай толкова .. а това за милото държание - може просто момичето да си е мило и добро,а не като момичетата които си свикнал да виждаш ако е такова аз бих ти казала да си я взимаш,защото такива момичета вече рядкост .. ама като гледам няма да се разбирате много.. като гледам как си писал темата,а и заглавието и ако момичето е добро .. просто най-много да се разочарова .. не знам.. помисли си ..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Хъх ами това си е просто "късмет"..
    А ти защо го водиш тоя твой приятел
    Ами изчакай да скъсат и си вземи момичето.. моментално след това..
    отешавай я... т.н. и дано да стане! Успех!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    ако не е била до 178см и до 49кг със зърно хамбургски мискет недей да съжаляваш
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като толкова много се дразниш защо направо не й кажеш какво изпитваш към нея, а чакаш .. и ти не знаеш к'во!
    Тия определения "кучки" си ги слагате, колкото да не е без хич!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като чакаш така става, следващия път действай.

И момичето не е виновно с нищо, да я наричаш кучка, тя откъде да знае ти какво изпритваш, като не говориш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Явно си е харесала приятеля ти.
    2. Не е длъжна да си пада по теб.
    3. Не разбирам логиката да седиш и да не правиш нищо, когато ти е паднал шанс.
    4. Тая дума кучки и аз не разбирам къде се намества в темата ти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от svodnika
    ако не е била до 178см и до 49кг със зърно хамбургски мискет недей да съжаляваш
    \

За зърното е вярно , ноо останалите са малко по-надолу.. еми ко да ви кажа , благодаря за съветите , но 1 момиче по-нагоре беше казало , че момичето може просто да е било мило , така си е тя е мила наистина и не е като другите които съм срещал до сега... и това което намекна , че един вид аз съм "Грубият" там ми е проблема , че съм мил и такива от тоя сорт , а приятеля ми се прави на голямата работа и затова всички все него гледат пък мен ме подминават като пътен знак ...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Просто имаш кофти късмет!Познавам и други като теб, дори по-зле.
    еми , това не е първият подобен случай... и едва ли познаваш хора които са по зле от мен , просто не знаеш нищо за мен , не ти и трябва

Град
    Студентки град .. ;d
    Хм първото което ще те питам : Като толкова я харесваш , защо не говори с приятеля ти .. ако ти е приятел , ще ти я остави , ако толкова искаш да е с тебе ..
    Второто е : Взе ли си поука , следващия път да действаш просто ..
    И третото : Значението на думата "кучка" знаеш ли го ?
    Какво като приятелят ти е голямата работа ,, просто знае как да действа , докато ти не ..

Супер фен Аватара на fenasf
    Сам си се преебал
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Пий един фреш от камби!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    От селски курви кво очакваш
    NOH8

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Звучиш ми повърхностно. "Не беше много хубава , но това за мен няма значение". Факта , че го споменаваш , един вид показва , че ти пука поне малко и за това.
    2. Не бих го нарекла "кофти късмет". Тя ако харесваше теб - нямаше да тръгне с него.
    Следователно не виждам и смисъл да се бориш за нея , когато е щастлива с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Студентки град .. ;d
    е то винаги ти пука малко , все пак да не ме е срам , че се разкарвам с нея .. ся не можете да ми отричате , че не е така Тука малко ми прозвуча като реклама това което той казва , един вид да се похвали , че не му пука за външния вид .. но може и да греша

Нямаше просто с какво да си запълня текстчето Еми , ко да се прави , такъв е живота... skandalenn и кво като ми е приятел , то и аз да бях тръгнал с някоя и той да си я иска , нямаше да му я дам , пък камоли тоя шмиргел да ми я даде ... пък и да не е предмет , че да си я подаваме тъ на тей тъ на иначи... Адмиралке , ще послушам съвета ти

Град
    Студентки град .. ;d
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Нямаше просто с какво да си запълня текстчето Еми , ко да се прави , такъв е живота... skandalenn и кво като ми е приятел , то и аз да бях тръгнал с някоя и той да си я иска , нямаше да му я дам , пък камоли тоя шмиргел да ми я даде ... пък и да не е предмет , че да си я подаваме тъ на тей тъ на иначи... Адмиралке , ще послушам съвета ти

Тука кофти се издаваш .. що за приятели имаш тогава .. ти я харесваш , той я харесва .. сядате и се разбирате и единият отстъпва , това е приятел , а не зарад п*тка , п*тка да ставате и 2мата тука или единият да пише отчаяно нек'ви простотии ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си