- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- HELP..котките ми ще се избият!
Хора, помогнете ми, моля ви ! Котето на комшиите се качва у нас, и може да се каже, че живее тук... ноо баща ми намери някакво коте, мн благо и май ще остане и то, обаче голямата я бие.. какво да правя?
P.S
Голямата е на около 5 месеца, а дребоса на 1/2 м.
Не ги дръж заедно на едно място.![]()
I'm inlove with a criminal...
много ми е интересно я обясни как точно я бие![]()
![]()
някви шамари ли й вкарва кво
![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв пол са котките? Принципно е естествено при котките по-силните да изразяват превъзходството си с някоя друга "възпитателна лапа". Най-опасно е ако имаш мъжки котарак и малко, неотбило котенце- има риск да го убие. Иначе ако считаш, че голямата се държи твърде грубо, отдели котенцето, докато отбие съвсем![]()
Направо с тупанициПървоначално написано от skate
![]()
По темата: Както ти казаха горе не ги дръж заедно особено ако са мъжко и малко или от един пол. Котките по природа са единаци и не понасят да има около тях конкурент.
Направо с тупанициПървоначално написано от skate
![]()
По темата: Както ти казаха горе не ги дръж заедно, особено ако са мъжко и малко или от един пол. Котките по природа са единаци и не понасят да има около тях конкурент.
http://www1.hollywoodreporter.com/hr...sar_Millan.jpg
Викни тоя,ще ти помогне!![]()
какъв е тоя??Първоначално написано от pofek
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Какво разбираш под "биене"? Може просто да си играят.
Аз първият път когато видях две котки да си играят, помислих, че едната няма да излезе жива от "забавлението".
Иначе просто не позволявай на голямата да ходи във вас.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Jessie
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
и си ги гушкай и двете да не ревнуват една от друга..Първоначално написано от an0niimka
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не,не той ще и оправи котките...