.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бележка за училище

В сряда (миналата, не тази) избягах от последния час (СИП Английски, който всъщност е задължителен ) Бях много уморен и така... Обаче днес класната се сети че ме е нямало и днес ми вика: Ти си отсъствал, бла - бла - бла ще донесеш ли бележка от родител? И аз малко се паникьосах и й казах, че съм пътувал и утре ще й донеса... И сега се чудя какво да правя? Няма как да й кажа: Ами госпожо, пишете ми неизвинено аз Ви излъгах... Ще й се "намали" впечатлението за мен а не искам това да се случва, тъй като съм 8 клас На всичкото отгоре преподава по английски... Да напиша ли бележка вместо майка ми... Не знам... Дайте идеи. Ако кажа на майка ми ще ми се скара и няма да ми напише, така че това не е вариант... Дайте идея/шаблон как точно трябва да се формулира една бележка от родител и на какъв лист ? Благодаря предварително...

На мен бележките от родител си ги пиша на лист от тетрадка и после го изрязвам. Пишеш г-жо Едикояси моля да извините отсъствията на сина ми или дъщеря ми Едикойси за датата по домашни или семейни причини. и подпис отдолу. По добре майка ти да я напише или поне и кажи аз така правя.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Пишеш много красиво! Бележката става, но сети ли се да пишеш с коренно различен почерк от твоя там, иначе ще се усети?
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Не трябва да пускаш подписа на майка си в ИНтернет.

О, колко си прост!
    Има ли смисъл изобщо?

Повече от фен

Re: Бележка за училище

Цитирай Първоначално написано от Sp0t
    В сряда (миналата, не тази) избягах от последния час (СИП Английски, който всъщност е задължителен ) Бях много уморен и така... Обаче днес класната се сети че ме е нямало и днес ми вика: Ти си отсъствал, бла - бла - бла ще донесеш ли бележка от родител? И аз малко се паникьосах и й казах, че съм пътувал и утре ще й донеса... И сега се чудя какво да правя? Няма как да й кажа: Ами госпожо, пишете ми неизвинено аз Ви излъгах... Ще й се "намали" впечатлението за мен а не искам това да се случва, тъй като съм 8 клас На всичкото отгоре преподава по английски... Да напиша ли бележка вместо майка ми... Не знам... Дайте идеи. Ако кажа на майка ми ще ми се скара и няма да ми напише, така че това не е вариант... Дайте идея/шаблон как точно трябва да се формулира една бележка от родител и на какъв лист ? Благодаря предварително...
    Най-добре помоли някой приятел да ти я напише или ако имаш близък възрастен, който ще ти влезе в положението. Да не вземе иначе да ти познае почерка класната.

Ъм, гледай да не е с твоя почерк все пак, предполагам те знае как пишеш и да не го е писал съученик. Помоли брат/сестра/познат от друг випуск или ддзн. Сложи запетайка вместо удивителния след първия ред.
    След него остави празен ред.
    Остави 1-2 празни реда след края на текста и пиши
    с уважение, Някоя Някойова, родител на ученика - това за родителя може и да не го пишеш, но моите бележки така ги оформяха. Ако искаш само 'с уважение', имената
    и под това се подпиши (който помолиш да се подпише, де)

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT
    Не трябва да пускаш подписа на майка си в ИНтернет.

О, колко си прост!
    Има ли смисъл изобщо?
    Оооо, не!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е може това да не е подписа на майка му,аз като съм си писала бележки не съм правила точно същия подпис като на мами
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    след Славчева, не трябва да има удивителен знак, а запетайка... другото е ок..

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Мда,гледай да не пишеш с твоя си почерк.Пробвай да си вземеш медицинска бележка,примерно.
    офтопик:случайно да учиш в 133? ;д

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Удивителният знак ме израдва максимално.
    Пишеш суупер готино, аз даже нямам толкова хубав почерк, пък съм момиче.
    Бележката може да мине, може и да не. Можеше да кажеш, че от няколко седмици си болен и ти е станало зле последния час и затова си си тръгнал, надали тогава щеше да ти се налага да търсиш бележка по никое време.

Град
    София
    По-добре помоли майкати да я напише или кажи на класната истината...Няма смисъл за 1 неизвинено да поемаш такъв риск
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си