- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предложение...
Какво ще кажете във форума да се създаде раздел за запознанства с цел неангажираща връзка и да бъде предназначен за хора които си падат по този тип отношения. Моля не трийте темата интересно ми е колко хора мислят като мен.
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Това не е сайт за запознанства. Такива има достатъчно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво ще кажеш да ходиш да лъскаш някъде другъде?
Тва е тийн форум, не сайт за запознанства.
Форумите в някои страни:
В Русия задаваш въпрос и ти дават отговор
В еврейските форуми задаваш въпрос и после те питат какво означава въпроса ти
А в българските форуми задаваш въпрос след това всички се мъчат да те убедят колко си тъп.....
Не мога да разбера що пишат във форума хора които не са заинтересовани от предложението след като са го прочели...аман от комплексирани чатари и модератори мислещи се за бог...
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Тоя па, като не ти изнася се разкарай, какво ми постваш някви клишета.
И мисли преди да даваш плоски и идиотски предложения.
Аман от тъпи чатъри и спамери.
Така, тук не е сайт за запознанства. Ако ти е толкова зор за неангажираща връзка, отивай в гепиме.ком.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
абе 15 годишно пишлеме не са прави на отворен никой не те е канил да пишеш на тебе като не ти изнася що отговори бе, кой си че ше казваш кое е тъпо кое не, някаъ възвипен ли си помияр такъв ела ми на живо да прикааш тъй, аман от отворковци по форумите