- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ученичеcки бисери
Ученичеcки бисери
В трети клас имахме тест по... не помня по кое и един беше написал София се намира под полите на жените
Вид иглолистни : бор,ела..суровачка ...никога няма да го забравя... беше един от въпросите по биология..и едни съученици бяха решили ,че така и така не могат да се справят с теста..и бяха писали пълни глупости навсякъде
![]()
Най-новият,за който се сещам,е "ученичешки бисери"![]()
Иначе в 3-4 клас,докато играехме на Ю Ги О,на някакво контролно по история един беше написал някаква измислена простотия между историята на картите и българската история-помня само,че по едно време Самуил беше затворен в няк'ва омагьосана клетка
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
хахахахахаПървоначално написано от someonerandom
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
хахахаххаха по химия ''ди броНХИТ'' .....спуках се от хилене![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
В пети клас,в час по география.
Госпожата вика на един ученик да каже една посока и въпросния:
- "Североюг".
Целия клас падна от смях.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
-----------------
един път в междучасието една бърза за някаде и една я спира и и вика
-Къде отиваш?Къде отиваш?Къде отиваш?а тя
-Да са и*ъ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В 3 или 4кл, не си спомням точно, изпитват една приятелка по родинознание.И говори говори и обърка датата на някакво събитие - вместо правилната, каза 37 февруари !?Г-та я пита 3 пъти дали е сигурна, че това е датата и тя всеки път беше все п-убедена в думите си.Голям смях падна.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Като бяхме по-малки и имахме контролноо... И имаше 2 момчета, седяха заедно. Едното много преписваше. И пуснаха ни контролното и нашия се наднича в другия лист и госпожата вика:
-Еди-Си-Кой, стига си преписвал
-Не, не преписвам... (след 2 секунди сред тишината...) удря се по главата и крещи:
-Малеееееееееее, ма аз и името съм ти преписал, бе![]()
Първоначално написано от Moderatorius
![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Tва с името и ппри нас се е случвало.
Иначе тая по история се казва Докова. И влизат 2 съученика,закъснели вече и надули на телефона ''доко,доко'' до дупка и танцуват и се късат![]()
![]()
------------------
-Панайоте,колко прави 2х3 бе ?
-Че 12 госпожо![]()
В 5 клас госпожата по човек и природа нали и мрънкахме там да ни пуска по-рано и тя най-накрая вика:
- Айде урока свърши,отивайте да ебете (искаше да каже да се наядете ;дд)![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Госпожата по бел. диктува изречения
-Между тях надничаше бледата луна
(една саученичка)-Сигурно е шпионка XDXD![]()
![]()
![]()
![]()
Една от нашият клас събира едни пари и вика:
Който утре не ми донесъл пари да ги донесе днес
![]()
А от кой град си тоя гаф и аз съм го праил :Д че още ме бъзикат с негоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Моя съученичка черпи госпожата по английски по повод рождения си ден.
Госпожата: Какво имаш днес?
Съученичката ми: Честит рожден ден.
Госпожата цял час се хилеше, а никой не разбра защо. Изцепката се разпространи след часа.
отне ми 5 минути да го схванаПървоначално написано от Delala
![]()
![]()
Иначе за бисери помня само моите .![]()
Госпожата по БГ в 4 клас ме пита кой е граф Игнатиев?
Аз след дълго мислене: -Ами той е.... графи целият клас пада на пода от смях. Щеше да бъде по - яко, ако бях казала, че е улица на София.
- Какво е нравствена същност?
- Ами същност, която е нравствена.
Един път седнахме да бягаме(по повод бягство от учебен час)
- Кой е главният герой в творбата?
- А бе ....оная бабичката![]()
Госпожата: Не мога да ви намеря контролните?
Един ученик: Вземете си кученце!
И на мен така ми се беше случило ..Първоначално написано от Delala
Имахме математика и аз черпих госпожата и ми вика за какво черпя и аз "Честит рожден ден"![]()
![]()