- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя.
Здравейте, разгреждах форума и намерих истории подобни на мойте, но исках да видя дали мислите нещо друго относно моята и така..на 16 съм преди няколко месеца имах приятел и ето какво се случваше преди това..ами заедно сме от 5 клас.. тогава мноооооооооого го харесвах в краая на 6 клас си станахме...мнооооого гадно ми беше (само плачех, не излизах, не исках да виждам или чувам никого, нямах апетит). Доста честичко си пишем почти всеки ден, и тървото което ме пита е какви са ми уроците за утре (малко е странно, защото винаги ме пита, а идва без домашни) и така и следобед също сме на училище ии преди няколко дни стана това (аз съм си в класната ии ние тъй като сме на 1-я етаж ии ми почука на прозореца и ми каза да отворя отворих и ми казва ''Искаш ли дато свършиш да отидем на кафе?'' малко се учудих) той твърди че няма чувства към мен. Причината за която скъсахме все още не се знае на всичките си приятел беше казвал различни причини. Иска да седи зад мен в училище. Ходихме на 1 екскурзияя ии той седна до мен а пред нас бяха най-добрят му приятел и още 1 момче и аз си казах '' абе ще му прязная какво чувствам'' и казах му каквото имах да казвам и най-добрият му приятел чу той замълча за малко става дума за бившият ми аз си поплаках малко и най-добрият му приятел ми казва ама защо не го изслуша обича те и аз му казах че на мен ми е казал че нме обича. Въпросът муи е какво мислите по това той обича ли ме какво иска?
Ms. Justt Perfktt..<3333
Не те обича.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Agreed.
Ми едва ли те обича.Може да има някви симпатии,но те да са свързани с тва да те тресне и да те заебе.Отказвай се