.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не мога да го забравя.

Здравейте, разгреждах форума и намерих истории подобни на мойте, но исках да видя дали мислите нещо друго относно моята и така..на 16 съм преди няколко месеца имах приятел и ето какво се случваше преди това..ами заедно сме от 5 клас.. тогава мноооооооооого го харесвах в краая на 6 клас си станахме...мнооооого гадно ми беше (само плачех, не излизах, не исках да виждам или чувам никого, нямах апетит). Доста честичко си пишем почти всеки ден, и тървото което ме пита е какви са ми уроците за утре (малко е странно, защото винаги ме пита, а идва без домашни) и така и следобед също сме на училище ии преди няколко дни стана това (аз съм си в класната ии ние тъй като сме на 1-я етаж ии ми почука на прозореца и ми каза да отворя отворих и ми казва ''Искаш ли дато свършиш да отидем на кафе?'' малко се учудих) той твърди че няма чувства към мен. Причината за която скъсахме все още не се знае на всичките си приятел беше казвал различни причини. Иска да седи зад мен в училище. Ходихме на 1 екскурзияя ии той седна до мен а пред нас бяха най-добрят му приятел и още 1 момче и аз си казах '' абе ще му прязная какво чувствам'' и казах му каквото имах да казвам и най-добрият му приятел чу той замълча за малко става дума за бившият ми аз си поплаках малко и най-добрият му приятел ми казва ама защо не го изслуша обича те и аз му казах че на мен ми е казал че нме обича. Въпросът муи е какво мислите по това той обича ли ме какво иска?
    Ms. Justt Perfktt..<3333

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Иска какво според теб? Естествено СЕКС.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не те обича.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ммм... ще ти мине, спокойно!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не те обича.

Agreed.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Мноооооооооооооооооооого го обичаш?
    Wake up.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Ми едва ли те обича.Може да има някви симпатии,но те да са свързани с тва да те тресне и да те заебе.Отказвай се

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Страшна работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си