- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов Любов .......
Абе то като си влюбен виждаш само добрите неща , а лошите не се забелязват..
За напред не знам дали парите се гледат много ,но трябва да си ,,отракан,, тарикат както казвам ,за да има успех.
А за мен , ами тренирам на лостовете , от време на време и фитнес , но сега се взимам на сериозно и ще започна фитнес . От лостовете се качва много трудно маса и пак няма да е чиста. А и въобще ,за да има ефект някакъв трябва да тренираш с добавени тежeсти..
Аз сега съм 67 , 68 кг искам да стана 75, но трябва много ядене и не знам...
Влизай в раздел спорт и здраве по-често![]()
Какъв приятел ти е тоя? Как може да го допускаш това? Защо не сте се скарали/ сбили или ПОНЕ говорили сериозно за тая работа?Първоначално написано от BeHappYs
Това е краен признак на дебилност и слабост. Някъв там говорил нещо лошо за теб и ти спираш да се занимаваш с нея. Виж, ако тя е повярвала на слуховете, а не на теб и се е отдръпнала, тогава да, но иначе не виждам защо си го направил. Тва някой, не да ти е приятел, ами познат да ти е и поне малко да те уважава никога няма да го направи. Или си я е харесал, или завижда, абе теб не те интересува каква е причината. Хващаш го тоя натясно и почваш много сериозен разговор, ако вземе да рипа нещо, го почваш и тва е. Приятели като цяло няма, а в твоя случай ти е по-скоро враг.
Едит: Благодарение на 2 неща разбрах, че си момче. Аватарът и съществуването на род в българския език. Като те гледам, ползваш всички мускули с изключение на този, който има значение.
Temet Nosce
벨야카
Никакъв приятел не ми е , Беше !
Да го бия ... няма смисъл дори да го докосна , не падам на такова ниво .... Заради момиче ! Оставих му момичето защото - тя му е повярвала на лъжите , " а щом е така значи неси заслужава "...Явно я е харесал ... И както се изразих не си правете изводи от 2-3 думи или 10тина , важни са действията на човек , постъпките му , как се държи на какво ниво и от колко дълго го познаваш !
Аз знам много добре за приятелите ...... в момента единствено ме търсят само когато имат ЗОР !
Както искаш го разбираи дали съм Момче или не , използвам всичко мога да ти кажа и мускули и сила и ум каквото ти доиде на акъла , но винаги ЛОГИЧНО !
Аз си знам проблемите в мен ..... няма смисъл да ми ги търсиш ти или някои друг ..."Огромно сърце , дебели нерви и щедрост ...." дори към враговете ми !
![]()
All under heaven........
Като му е повярвала, да си е'бе майката. Забрави за нея и си намери нова. И като си знаеш за проблемите и как да ги оправяш за какво са тия драматични изляния?
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
Ах момичета бол не е само тяами просто това ми доиде на акъла и си излях музата в една тема ... Грешно ли е? и без това неме познавате и особенно неме инт. тъпите коментари
нека има какво да пишем....
Помолил съм да бъде изтрита темата ! дано стане скоро![]()
All under heaven........
Сегашно време момичета са толкова малоумни че не е истина.Уверил съм се как доста голям процент от тях се сваля!Както самия ти каза 2-3 мили думи,някакви лъжи да и наговориш и айде била влюбена наща.Не говоря конкретно за някое момиче или пък за ВСИЧКИ МОМИЧЕТА.Това е тъпото че повечето не се осъзнават,прекалено наивни са и не са на по 13-14 годинки!Постъпката ти е много правилна! Въобще не трябва да ти пукаПървоначално написано от BeHappYs
![]()
Еее небъди груб не е хубаво да се обижда !ама наистина вярват прекалено много .... толкова са лесни и все "неподходящи глупаци" провалят добрите момичета съм забелязал .... абе нямам думи просто !
All under heaven........
Темата се заключва по молба на автора.Първоначално написано от BeHappYs