.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: КАК ?

КАК ?

Имам един доста голям пробел относно кожата ми .. Имам доста пъпки .. ;с използвала съм какви ли не продукти никакъв резултат единствено и само имаше след използването на Acne Out лосион, но от него почна да ми изсухва и да ми се лющи кожата .. .. и се отказах от него след 1 месец някъде ще имам един доста важен ден в който ще се събираме с приятели и искам да направя добро впечатление .. Дайте ми някои съвет за домашна козметика или пък някакви ефектни продукти Другият ми проблем са килограмите искам да сваля около 5 - 6 кг. за 1 месец Препоръчайте ми някаква ефективна диета или пък може би нещо за разделното хранене ) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :P
    лс

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Значи щом си се изчервила не е акне!Ако са на челото може да са от изпотяване.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Banned Супер фен
    Пропуснала си да напишеш, че си 140см висока и доста плешива.

Banned Мега фен
    ами щом ти е изсушавал много защо не пробваш пак с лосиона,но след него да слагаш някое кремче,за да не изсушава толкова.. иначе мога да ти предложа да си слагаш мляко на лицето и стоиш така докато изсъхне (кисело мляко) и после разтриваш с ръце да опада и останалото го измиваш с вода.. това можеш да го правиш 2 пъти в седмицата.. 3 мисля,че е много .. също можеш да си купиш измиващ лосион,а на пъпките някакъв пак крем.. или крем ''Здраве'' .. не знам кое ще се отрази добре на кожата,а ако е толкова наложително.. биодерма,но това е по-скъпа козметика,а и не помня трябваше ли да се предпише от лекар.. всеки ден най-малко по 2 пъти си мий лицето с измиващ продукт,през другото време колкото по-често можеш си обливай лицето само с вода.. старай се да не ядеш сладко,пържено и много солено.. това за пъпките,а и нали искаш да отслабнеш.. яж повечко плодове.. ако можеш спортувай (така организма се прочиства един вид и няма да ти излизат толкова пъпки) но гледай да имаш близо до теб вода,за да може още като приключиш да си измиеш лицето,за да не ти излезнат пък пъпки от потта.. купи си розова вода и с нея си почиствай лицето 2-3 пъти на ден.. това е от мен.. мога да ти дам още 2-3 неща,които можеш да ги правиш в къщи.. ако искаш кажи

Да бих искала и все пак много ти благодаря :P
    лс

Banned Мега фен
    ами всяка сутрин можеш да си търкаш лицето със сода за хляб,можеш да слагаш мед на лицето и да намокриш една кърпа с гореща вода и да я изстискаш и си я слагаш на лицето.. от парите меда ще се изсмучи един вид и отива в кърпата,останалото го отмиваш с вода.. можеш да си правиш маска с хума и розова вода

И аз съм пробвала с какви ли не мазила, но пак ми излизат... Най-доволна съм от посещенията при козметик. Вярно, че лицето ти после не прилича на нищо ;D , но си заслужава. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от torVPN
    Пропуснала си да напишеш, че си 140см висока и доста плешива.
    Първо се извимявам,че ще спамя,но как да не се издразня от коментари като този. torVPN избивай си комплексите някъде другаде и ако ще пишеш коментари пиши по темата.Сигурна съм че не изглеждаш кой знае колко добре,че да даваш оценка на хората.

По темата мога да ти препоръчам да си правиш маски от хума.Можеш да я смесваш с много неща: лимонов сок,кисело мляко както казаха преди мен с розова вода,с мед и лимонов сок заедно е много полезно.И също и аз ти препоръчвам здравословни храни,плодове,млечни продукти и повече течности,защото с по-честото ходене до тоалетната изхварляш токсини и организма ти се пречистша.Успех
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Благодаря ти много
    лс

Супер фен
    ^^ от лимоновия сок няма ли повече да се изсуши кожата?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

anonymous708973
    Guest
    Продължавай с Акне Аут, но след употребата му нанасяй хидратиращ крем, примерно червения на Гарниер. Ще усетиш разликата само след 2-3 пъти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не си постъпила правилно, като си зарязала Акне аут лосиона- щом се лющиш, значи действа. Голямата ти грешка при лекуването на акне е липсата на адекватна хидратация. Можеш да си вземеш Nivea soft- около 4 лв е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

1 тема..пъпките....преди 1 месец и аз бях създала една тема за акнето как да го преодолея ..просто намаше място на лицето ми ,където да няма пъпка..една приятелка ми препоръча един сапун за лице със невен и смрадлика....от 1 месец го ползвам и съм МНОООООООООГООООООООООООО ОООООООООООО доволна....кожата ми е нежна и пъпките намаляха ...

Супер фен
    ^г/д колко струва?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си