Yay <3
..Найс,готино е станало,дано осъзнават хората,че това не се прави за 5 минути .
имаше някой неща,дето не ми харесаха . Примерно в началото как мърдаше телефона,предполагам си искала да изглежда сякаш играете някоя игра на сенките с нещото дето постоянно се крие зад цветята и двамата се гледате срамежливо.Поне това клатене и криене създаде тоя ефект,но може би не е така ,а просто си искала да се криеш зад цветята и в двата случая според мен клатенето на камерата беше в повече,но ако си нямала възможност за статив е нормално (: , всеки разбира по различен начин,аз не съм слушал тая песен и клипа и т.н..Като изключим клатенето,според мен някой шотове ти бяха прекалено близо повече от колкото трябваше и не се виждаше какво точно става .. Трябваше да добавиш color corrections и да го направиш малко син нюанс ..пак щеше да е мистериозно,но щеше да е в по-филмов вариант.
Там при огледалото трябваше да сложиш завеса на прозореца за да не пече така и да сложиш осветление директно към пръста ти за да не се получава това като заслепяване на тоя дето глеДа..в смисъл на теория е така,не казвам,че всичко е толкова лесно,се пак браво (: