.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Пренатоварено рамо

От известно време при изпълняване на каквото и да е упражнение натоварващо лявото ми рамо, то започва да "чатка". Не знам от какво е.. Например при повдигане на дъмбели встрани, при самото повдигане се чува пукане от лявото рамо, но без болка.. Един ден(преди 1 2 седмици) си го пренатоварих и от тогава ми се случва това. Някакви мнения??
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Иди на лекар

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Имам същия проблем, мазах го, ама и досега си е така
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Много жестоко съм патил от това.. Разгрявай много хубаво ! На мене лекаря ми каза така като отидох при него - половината от тренировката ти трябва да ти е само загряване...

Супер фен

Re: Пренатоварено рамо

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Един ден(преди 1 2 седмици) си го пренатоварих и от тогава ми се случва това. Някакви мнения??
    Непълна информация. С какво си го претоварил и какви упражнения правиш за рамо. Това разтваряне встрани може да е добро,ама отдавна не го правя. Не знам какво толкова се постига с него,като имам раменни преси с дъмбели и щанга.
    За рамо съм направил най-икономична програма: раменни преси с дъмбели 2 серии,с щанга 3 серии,следва пекбек за задно рамо (обратен пекдек) 2 серии,понякога 3. После се почва с краката.

Първо загрявам за рамото с привеждане на скрипец с ръкохватката за кросовъра,10 кг плочки по 30 повторения,след това 15 кг-15 повторения. И след това иде ред на раменните преси с дъмбели. Отначало една загряваща серия 20 повторения с 11 кг дъмбели.

Следват 2 серии с максималната тежест с която мога.Стават около 15 и 12 повторения.Защото следващите по-големи дъмбели са през 3 кг и когато не съм в добра форма не успявам да ги вдигна. После 1 серия с по-лека щанга и 2 серии на макс. Засега нямам проблеми след ден за рамо.

Повече от фен
    И при мен е така.Изписаха ми мазило,мина ми.После пак се случи.Разгрявай.Аз така правя.

Супер фен Аватара на fenasf
    Мойте и двете са така...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си