.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Проблем..

Проблем..

Здравейте Имам проблем със притеснението, когато някой иска да ме бие и т.н., дори и да е по-нисък и не тренира и т.н. Просто мисълта, да ударя човек не мога да я възприема. Мога да се бия (видео-уроци, тренирал съм вкъщи и във фитнеса, и все пак когато знам, че може да стане бой почвам да се притеснявам (спичам) и.. Ако започна да тренирам нещо, ще ми се вдигне ли малко повече самочувствието и спокойствието, че ако ме нападне някого, ще мога да се защитя? На 14 (почти 15) години съм, висок съм 175-180 и тежа 65 килограма +/-. От Стара Загора съм. Очаквам отговори

Супер фен Аватара на HolyShit
    значи искаш да тренираш,за да създаваш проблеми и да биеш хората и така искаш да решиш проблемите в обществото ?

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    значи искаш да тренираш,за да създаваш проблеми и да биеш хората и така искаш да решиш проблемите в обществото ?
    не, искам да започна да тренирам, за да имам някакво спокойствие, че ако ме нападнат, ще се защитя. Аз изобщо не съм проблемна личност и изобщо не създавам проблеми

Най-вероятно да,пробвай за да разбереш..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    не, искам да започна да тренирам, за да имам някакво спокойствие, че ако ме нападнат, ще се защитя. Аз изобщо не съм проблемна личност и изобщо не създавам проблеми
    Ами не знам - някой боен спорт
    Или ходи на фитнес и качи мускулна маса , но и в двата случая си зависи от теб
    Някой хора просто не се бият и толкова
    И аз не обичам , но ако някой те нападне не трябва да го жалиш , а в лицето... иначе той ще те удари...

Banned Супер фен
    Купи си желязо и направо ги копай.Защо ти трябва първо да ги биеш.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Първо, това че си гледал видео уроци, не значи че 'можеш" да се биеш.

Второ, по-голямата част от един бой е психическата част. Проблема ти е в слабата психика. С малко тренировки и правилния треньор постепенно ще се оправиш

В някои случай наистина помага повече акъла,отколкото тялото . Тоест ако съм умен,като някъде (ако става по от далеч още по-добре) ми скочат 10 човека изваждам едно desert eagle-че и да падат ...

Иначе най ми е кеф някъв 180 на 55-60 кг дето тренирал някво БИ и да пребие някъв 180 110-120 кг дето е 120% сланина

дезърта държи само 8 патрона

Верно е ,ами начи ще останем 2vs1 и ще се наложи да вадя ак47

А иначе може да ги бия с дезерта другите двама (тоест желязото )

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Момци оправяте ми настроението

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    и на мен. И аз се страхувам да не ударя някого много лошо понеже знам част от слабите точки на човека аз лично гледам да избягвам битката обаче ако се наложи ще използвам моят естествен "бокс"
    .При мен по принцип като някои ме удари ми става много смешно все още не знам защо
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN
    и на мен. И аз се страхувам да не ударя някого много лошо понеже знам част от слабите точки на човека аз лично гледам да избягвам битката обаче ако се наложи ще използвам моят естествен "бокс"
    .При мен по принцип като някои ме удари ми става много смешно все още не знам защо
    интересно, а и аз мога да кажа, че леко се притеснявам да се бия, или по-скоро се вдига много адреналина което не е добре, започни да ходиш на фитнес и като придобиеш фигура, ще се вдигне самочувствието, ама може би още ще се спичаш на боя
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    интересно, а и аз мога да кажа, че леко се притеснявам да се бия, или по-скоро се вдига много адреналина което не е добре, започни да ходиш на фитнес и като придобиеш фигура, ще се вдигне самочувствието, ама може би още ще се спичаш на боя
    Да,всички които не обичат да се бият е най-добре да започнат фитнес в зала,да натрупат повече мускулна маса. Която сама по себе си действа респектиращо на част от потенциалните нападатели. Големите мускули имат и превантивен ефект. Може да не ти се наложи да ги използваш,след като имат доста застрашителен и респектиращ вид. Слабото тяло е "покана" за агресия от страна на другите

Повече от фен
    Бий се за тръпката.И хич да не ти пука.Ако щеш се запиши да тренираш някъде.Но най-важното е да се биеш не за да победиш,а за тръпката.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Да,всички които не обичат да се бият е най-добре да започнат фитнес в зала,да натрупат повече мускулна маса. Която сама по себе си действа респектиращо на част от потенциалните нападатели. Големите мускули имат и превантивен ефект. Може да не ти се наложи да ги използваш,след като имат доста застрашителен и респектиращ вид. Слабото тяло е "покана" за агресия от страна на другите
    Aз съм точно на този принцип помпам яко, и се надявам видът ми да ги плаши и за сега може да се каже, че има ефект
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fenasf
    Ако ти скачат 10 човека тоя пистолет и да си нинджа пак няма да имаш време да го извадиш, а и да успееш, не вярвам да стоят строени за разстрел...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Ако ти скачат 10 човека тоя пистолет и да си нинджа пак няма да имаш време да го извадиш, а и да успееш, не вярвам да стоят строени за разстрел...
    Not sure if trolling or just stupid

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Not sure if trolling or just stupid
    някога излизал ли си от залата изобщо?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    дезърта държи само 8 патрона
    7* Сто процента си разцъквал ЦС преди години.. Как може да не помниш.. Това е грях..Падай за 3.. :Д
    Only God Can Judge Me !

Всички сме цс маняци тук

Всъщност 8 :P
    В цс са 7. Ама по принцип са 7 в пълнителя +1 в цевта

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Е че аз си тренирам обаче на да плаша другите (да имат респект към мен) ами просто за самочувствие подобряване на фигурата ми
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

запиши се на бокс , с времето всичко ще си дойде .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Бий се за тръпката.И хич да не ти пука.Ако щеш се запиши да тренираш някъде.Но най-важното е да се биеш не за да победиш,а за тръпката.
    Е такива БСове като видя най-много се газирам. Един вид му казваш да бие за кеф? Да тероризира? МНОО ЗЛЕ !!!
    DPri24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си