- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем..
ЗдравейтеИмам проблем със притеснението, когато някой иска да ме бие и т.н., дори и да е по-нисък и не тренира и т.н. Просто мисълта, да ударя човек не мога да я възприема. Мога да се бия (видео-уроци, тренирал съм вкъщи и във фитнеса, и все пак когато знам, че може да стане бой почвам да се притеснявам (спичам) и.. Ако започна да тренирам нещо, ще ми се вдигне ли малко повече самочувствието и спокойствието, че ако ме нападне някого, ще мога да се защитя? На 14 (почти 15) години съм, висок съм 175-180 и тежа 65 килограма +/-. От Стара Загора съм. Очаквам отговори
![]()
значи искаш да тренираш,за да създаваш проблеми и да биеш хората и така искаш да решиш проблемите в обществото ?![]()
не, искам да започна да тренирам, за да имам някакво спокойствие, че ако ме нападнат, ще се защитя. Аз изобщо не съм проблемна личност и изобщо не създавам проблемиПървоначално написано от HolyShit
![]()
Ами не знам - някой боен спортПървоначално написано от sToyAncHo
Или ходи на фитнес и качи мускулна маса , но и в двата случая си зависи от теб
Някой хора просто не се бият и толкова
И аз не обичам , но ако някой те нападне не трябва да го жалиш , а в лицето... иначе той ще те удари...
Купи си желязо и направо ги копай.Защо ти трябва първо да ги биеш.
Първо, това че си гледал видео уроци, не значи че 'можеш" да се биеш.
Второ, по-голямата част от един бой е психическата част. Проблема ти е в слабата психика. С малко тренировки и правилния треньор постепенно ще се оправиш![]()
В някои случай наистина помага повече акъла,отколкото тялото . Тоест ако съм умен,като някъде (ако става по от далеч още по-добре) ми скочат 10 човека изваждам едно desert eagle-че и да падат ...![]()
Иначе най ми е кеф някъв 180 на 55-60 кг дето тренирал някво БИ и да пребие някъв 180 110-120 кг дето е 120% сланина![]()
дезърта държи само 8 патрона![]()
Верно е ,ами начи ще останем 2vs1 и ще се наложи да вадя ак47![]()
А иначе може да ги бия с дезерта другите двама (тоест желязото)
![]()
![]()
и на мен. И аз се страхувам да не ударя някого много лошо понеже знам част от слабите точки на човека аз лично гледам да избягвам битката обаче ако се наложи ще използвам моят естествен "бокс"
.При мен по принцип като някои ме удари ми става много смешно
все още не знам защо
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
интересно, а и аз мога да кажа, че леко се притеснявам да се бия, или по-скоро се вдига много адреналина което не е добре, започни да ходиш на фитнес и като придобиеш фигура, ще се вдигне самочувствието, ама може би още ще се спичаш на бояПървоначално написано от SHPAIdURmeN
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да,всички които не обичат да се бият е най-добре да започнат фитнес в зала,да натрупат повече мускулна маса. Която сама по себе си действа респектиращо на част от потенциалните нападатели. Големите мускули имат и превантивен ефект. Може да не ти се наложи да ги използваш,след като имат доста застрашителен и респектиращ вид. Слабото тяло е "покана" за агресия от страна на другитеПървоначално написано от awerw
![]()
Бий се за тръпката.И хич да не ти пука.Ако щеш се запиши да тренираш някъде.Но най-важното е да се биеш не за да победиш,а за тръпката.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aз съм точно на този принципПървоначално написано от redbul2
помпам яко, и се надявам видът ми да ги плаши и за сега може да се каже, че има ефект
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако ти скачат 10 човека тоя пистолет и да си нинджа пак няма да имаш време да го извадиш, а и да успееш, не вярвам да стоят строени за разстрел...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Not sure if trolling or just stupidПървоначално написано от fenasf
някога излизал ли си от залата изобщо?Първоначално написано от HolyShit
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
7*Първоначално написано от ZipFail
Сто процента си разцъквал ЦС преди години.. Как може да не помниш.. Това е грях..Падай за 3.. :Д
![]()
![]()
Only God Can Judge Me !
Всъщност 8 :P
В цс са 7. Ама по принцип са 7 в пълнителя +1 в цевта![]()
Е че аз си тренирам обаче на да плаша другите(да имат респект към мен) ами просто за самочувствие подобряване на фигурата ми
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Е такива БСове като видя най-много се газирам. Един вид му казваш да бие за кеф? Да тероризира? МНОО ЗЛЕ !!!Първоначално написано от Vladel
DPri24