- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем..
Как се надявам някой богаташ да ме набие ей такаПосле ще му взема толкоз кинти,че ще стана за 1 година mr.olympia
![]()
Значи да идвамПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Направо ми ги преведи на банкова сметка.Първоначално написано от awerw
Взимам с мен ловеца, навар и баронет, дано се възстановиш за 1 год. за Олимпията![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
da ti teglq 1na patka w guzu :dПървоначално написано от HolyShit
Първо ,всеки нормален човек преди бой малко или много се притеснява.. не е добре да се притесняваш прекалено много ,но е по-добре от колкото да не се притесняваш ,защото точно тези които не се притесняват и не ги 'еб*' ядат най-големия бой.. Също така дори и да започнеш фитнес ти трябва голямо постояннство ,пък и да качиш няколко кила отгоре не вярвам да има промяна. Преди време и аз бях така много се притеснявах, но с времето като се сбиеш ,като те понабият 2-3 пъти и виждаш ,че няма нищо страшно, освен да ти се подуе малко окото или да ти се разкърви малко носа.. (разбира се не говоря за брутален бой) ,но каквото и да тренираш по-добре винаги избягай боя..
хД . Тегли си коршума по-добреПървоначално написано от drogba333
Смятай колко си грозен и недъгав щом скачаш на мъжко вече
![]()
![]()
Първоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
Фитнеса няма да ти помогне.За да си сигурен във възможностите си, намери в града си някой добър тренер на БИ и ще ти помогне много повече.