.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Извинявай за въпроса, ама ти емо ли си?
    Ако си, искам да знаеш, че да си емо вече не е на мода от няколко години ...
    И наистина, ако щеше да се убиваш, щеше да го направиш, вместо да хленчиш по форуми СТЕГНИ СЕ (винаги съм искала да го кажа ) и поговори с баба си ...
    Не не съм емо
    Момиче съм!!!

Цитирай Първоначално написано от kriisskaa
    И наистина, ако щеше да се убиваш, щеше да го направиш, вместо да хленчиш по форуми СТЕГНИ СЕ (винаги съм искала да го кажа ) и поговори с баба си ...
    Не не съм емо
    БИГ респект за това, че не си емо
    А иначе - баба ти си има сигурно куп грижи и с тази малка пенсия възрастните хора направо им съчувства - пък да не говорим, че с ТаЗИ малка пенсия тя те и гледа...Не и е лесно, повярвай ми И все пак какво толкова ти прави, че да ти е тъжно - по-подробно би ли обеснила? Ти поне си имаш само един нервен в къщата - аз имам точно три проблемни нерваци (майка ми, сестра ми и баща ми) и питаш ли ме на мен какво ми е? Сестра ми като направи някоя пакост аз я оправям да не говорим, че постоянно ми крещи и никога не е доволна, родителите ми също и те...Навикват ме по цял ден, учителите ме изтискват до последната капка (и тези по специалните предмети) и още куп други глупости, за които все не ми стига времето да се справя, така че и на мен не ми е лесно и те разбирам...Всъщност на никой не му е лесно, нно той животът е такъв - хората трябва да се борят вместо да си губят времето в хленчене и да оставят проблемите нерешени
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa
    Не не съм емо
    БИГ респект за това, че не си емо
    А иначе - баба ти си има сигурно куп грижи и с тази малка пенсия възрастните хора направо им съчувства - пък да не говорим, че с ТаЗИ малка пенсия тя те и гледа...Не и е лесно, повярвай ми И все пак какво толкова ти прави, че да ти е тъжно - по-подробно би ли обеснила? Ти поне си имаш само един нервен в къщата - аз имам точно три проблемни нерваци (майка ми, сестра ми и баща ми) и питаш ли ме на мен какво ми е? Сестра ми като направи някоя пакост аз я оправям да не говорим, че постоянно ми крещи и никога не е доволна, родителите ми също и те...Навикват ме по цял ден, учителите ме изтискват до последната капка (и тези по специалните предмети) и още куп други глупости, за които все не ми стига времето да се справя, така че и на мен не ми е лесно и те разбирам...Всъщност на никой не му е лесно, нно той животът е такъв - хората трябва да се борят вместо да си губят времето в хленчене и да оставят проблемите нерешени
    Ами тя майка ми ни праща пари а тя се връща но 4 5 месеца след като е заминала ...най-много ми тежи това че като се чуваме по скайпя всеки ден понякога плаче за нас а аз едва се сдържам да не се разплача ;(
    Момиче съм!!!

А, защо не си казвала на вашите, че баба ти те "тормози"? И как те "тормози"? Издевателства над теб, или просто го прави несъзнателно? Все пак мисля, че има хора в далеч по-лошо положение от теб, които не мислят да се самоубиват, но пък всеки е различен. Гледай на нещата от светлата им страна, приемай ги като предизвикателство и не се отчайвай! Нямаш ли приятели в училище? Като споделиш с някого, винаги ти олеква. Ако нямаш приятели запиши се на извънкласно занимание, така ще имате нещо общо. Поразгледай и други теми във форума може да намериш нещо подходящо.
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от XinZhao
    А, защо не си казвала на вашите, че баба ти те "тормози"? И как те "тормози"? Издевателства над теб, или просто го прави несъзнателно? Все пак мисля, че има хора в далеч по-лошо положение от теб, които не мислят да се самоубиват, но пък всеки е различен. Гледай на нещата от светлата им страна, приемай ги като предизвикателство и не се отчайвай! Нямаш ли приятели в училище? Като споделиш с някого, винаги ти олеква. Ако нямаш приятели запиши се на извънкласно занимание, така ще имате нещо общо. Поразгледай и други теми във форума може да намериш нещо подходящо.
    Казвала съм но майка ми само е говорела с нея ...баба ми ще спре да ме тормози за ден 2 и пак почва....имам много приятели но пък те какво ще направят по въпроса
    Момиче съм!!!

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Не мисля, че баба ти има кой знае какво държание.Всички хора стават такива, когато остареят.И моля ти се не излизай с номерата: Не знаета какво ми е! Напълно знам какво е, защото съм убедена, че са ми се случвали много по-ужасни неща от твоите.Така че моля ви се престанете с лигавщините "иска да умра", "не издържам повече".Стегнете се най-накрая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си