- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прочетете моля ви ;(
Не не съм емоПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Момиче съм!!!
БИГ респект за това, че не си емоПървоначално написано от kriisskaa
![]()
А иначе - баба ти си има сигурно куп грижи и с тази малка пенсия възрастните хора направо им съчувства - пък да не говорим, че с ТаЗИ малка пенсия тя те и гледа...Не и е лесно, повярвай миИ все пак какво толкова ти прави, че да ти е тъжно - по-подробно би ли обеснила? Ти поне си имаш само един нервен в къщата - аз имам точно три проблемни нерваци (майка ми, сестра ми и баща ми) и питаш ли ме на мен какво ми е? Сестра ми като направи някоя пакост аз я оправям да не говорим, че постоянно ми крещи и никога не е доволна, родителите ми също и те...Навикват ме по цял ден, учителите ме изтискват до последната капка (и тези по специалните предмети) и още куп други глупости, за които все не ми стига времето да се справя, така че и на мен не ми е лесно и те разбирам...Всъщност на никой не му е лесно, нно той животът е такъв - хората трябва да се борят вместо да си губят времето в хленчене и да оставят проблемите нерешени
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ами тя майка ми ни праща пари а тя се връща но 4 5 месеца след като е заминала ...най-много ми тежи това че като се чуваме по скайпя всеки ден понякога плаче за нас а аз едва се сдържам да не се разплача ;(Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Момиче съм!!!
А, защо не си казвала на вашите, че баба ти те "тормози"? И как те "тормози"? Издевателства над теб, или просто го прави несъзнателно? Все пак мисля, че има хора в далеч по-лошо положение от теб, които не мислят да се самоубиват, но пък всеки е различен. Гледай на нещата от светлата им страна, приемай ги като предизвикателство и не се отчайвай! Нямаш ли приятели в училище? Като споделиш с някого, винаги ти олеква. Ако нямаш приятели запиши се на извънкласно занимание, така ще имате нещо общо. Поразгледай и други теми във форума може да намериш нещо подходящо.
Казвала съм но майка ми само е говорела с нея ...баба ми ще спре да ме тормози за ден 2 и пак почва....имам много приятели но пък те какво ще направят по въпросаПървоначално написано от XinZhao
![]()
Момиче съм!!!
Не мисля, че баба ти има кой знае какво държание.Всички хора стават такива, когато остареят.И моля ти се не излизай с номерата: Не знаета какво ми е! Напълно знам какво е, защото съм убедена, че са ми се случвали много по-ужасни неща от твоите.Така че моля ви се престанете с лигавщините "иска да умра", "не издържам повече".Стегнете се най-накрая!