- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето и моята история..
Значи преди няколко месеца като започнахме училище, и в моят клас се падна едно момиче. Аз не я позанавах и до ден днешен не я познавам. Не знам от къде но съм я имал в Facebook.. И така тя е прекрасна! Проблема е в мен ! Аз съм грозен и дебел.. Тя си няма гадже, но на скоро имаше. Значи аз помолих една нейна приятелка в Skype да я попита дали имам шанс с нея и от това което чух, ми стана много гадно.. ПП : ( И ) - Няма да тръгна с него в никакъв сллучей! ( Е да знам че съм грозен, но все пак и аз имам шанс ). Аз найстина я харесвам и не самоо я харесвам, ами обичам я.. Много ми е болно че не мога да я имам.. Аз не съм някъв сдухан хейтър, аз съм много свестен човек! Харесвам ми , защото е свестна, красива и малко надута но това е напълно нормално.. Сигурен съм че ако се променя ( външният вид ) ще е съгласна, но пък само да и кажа здравей ме е срам.. П.С : Кажете какво да правя, много съм отчаян..
Even in darkness a keen spirit discovers light
Нормално бих те тролнал, ама съм бил на твоето място. И макар че съветите ми не струват, ще ти кажа едно: ако е поредната кифла (а това не е изключено, щом не я познаваш), ще гледа външния вид. А и то си е нормално да го правят.
Просто имаш малко самочувствие,бро. Едва ли си толкова грозен, а килограмите винаги могат да се свалят. Използвай тийн "любовта" си, за да се мотивираш и да свалиш някое килце. Не става трудно.
Хайде, bro fist и късмет.
П.С Щом е казала "няма начин" ,бий и майната. Риби в морето- бол.
умри от солПървоначално написано от xwizkkhaLiffax
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Като за начало си вдигни самочувствието. Ти я направи най - перфектната , а себе си най - дефектния. Та , както и да е. Опитай , но тя щом е казала , че няма начин - недей да храниш много много празни надежди.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
SmilezZz го каза. За да стане не с нея, а с която и да е трябва да се промениш. Мисли за себе си като за пич, който всяко момиче трябва да поиска. Бъди готин и уверен, а това, че някоя не те иска майната й. Не знае какво губи.
Имай малко повече вяра в себе си и самочувствие. Направи така, че да успее да те опознае, тогава може да си промени мнението. Малко ми е повърхностна, ама то сигурно е от възрастта и.
Не си заслужава да се променяш заради тая пу*ка,тя ако гледа сам0 външността,а не те оцени като човек за какво ти е,търси си м0миче,което те заслужава..и ще те харесва и обича,за това,което си..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
50/50 си прав/а.Първоначално написано от gabsit000
Ако той тръгне да чака някого, който ще го обича заради самия него, докато е още в гимназия, ще има много да чака. Особено ако е срамежлив и наистина има излишни килца.
Sad truth.
Защо не опиташ да подобриш външния си вид. Не го казвам заради нея, ами просто да се чувстваш добре ти и така да те харесват и други момичета. А в конкретния случай не се занимавай с нея- тя вече е казала, че не иска нищо и едва ли мнението и ще се промени.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На някой мега фен му е доскучало,а?Първоначално написано от ebemise
![]()
mynichka, подкрепям.
Хей.. Защо си с толкова ниско самочувствие и самооценка?
Не може да си тооолкова зле, че да не те поглеждат.
Имай малко самочувствие бе!! Я си вирни носа и бъди пич!
Килограмите не са толкова важни, но все пак не знам тя каква кифличка е... И все пак дори да не стане с нея .. опитай се да бъдеш малко по-печен.. обличай се яко.. прави си готини прически.. поддържай се с 2 думи.. и всички ще се наредят на опашка за теб!! повярвай ми!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
кофти е да си прецакан.... бас хващам, че мацката не си заслужава усилията... има толкова много други момичета, които си струват, а ти си се захванал с..... както и да е... сега ще говоря клиширано "за всеки влак си има пътници!"
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Проблема е там че, аз я харесвам много! Е добре кифла е нормално е за всяко момиче но съм сигурен 100% че ме мрази а и аз все си казвам " ЩЕ СЕ ОТКАЖА " ноо, като я погледна в очите и направо![]()
Even in darkness a keen spirit discovers light
Дръж се арогантно,надменно,все едно света е твой.Ще има много хора които ще те мразят,но кифлите полудяват по това.И си набий в главата,че със скромно и добро държание,нищо не може да се постигне в днешно време..