.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Анален секс

Здравейте, на 17г. съм и имам приятел от 6 месеца. Половият ни живот е уникален, всичко е мн яко, но от известно време той постоянно повтаря нещо за анален секс, а аз не искам да го правим, защото го смятам за гнусно, пък и съм сигурна,че ще ме боли адски много. Та терзанието ми относно това е дали ако не му пусна за анален секс, дали е ще го потърси при някоя друга при положение,че сексът, който правим е страхотен не само за мен, но и за него и е задоволен по всички параграфи? Какво да правя, дайте съвети

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Той трябва да уважава решенията ти. Ако не го прави, не знам за каква връзка ми говориш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И ние как да ти го кажем дали ще те напусне или не!?
    Говори с него,не вярвам,че заради еднитезадни части ше те зареже!Диалог му е майката!
    maDamn

Да, ще го потърси.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ние не можем да ти кажем това със сигурност.
    Аналният секс не винаги боли, пък и има обезболяващи спрейове. Говори с приятеля си и му обясни, че на този етап не искаш. Би следвало да те разбере.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Да, ще го потърси.
    Bе я се бегай бе! Ти ли си въпросния че даваш акъли? Има хора всякакви - АЗ примерно не го "потърсих" другаде когато моята казваше, че няма да даде. Не я карай да се чуства притеснена за такива глупави неща.

Па авторката да се стегне че се излага. Едното ебане в дупарата па ѝ разтресло живота. Попрочети нещо по въпроса ако не си наясно (мнения от жени бол, голяма част са доста доволни баш от това), а ако си вече 100% че не искаш и не мое ти се откъсне от сърцето да му дадеш да ти го мушне Екскалибура у наковалнята му кажи.

Голямата работа, края на света - то всяка 2ра връзка свършва щото мъжо искал anal ма момата не, ще знаеш.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Ще го потърси
    Не виждам къде съм давала акъл...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Той трябва да уважава решенията ти. Ако не го прави, не знам за каква връзка ми говориш.
    Няма какво повече да се допълни

^
    ^ авторке не го слушай т'ва. Всички искаме да ви eбeм в гъзoBете и въпреки, че не толкова много пускат не съм чувал и за една прекратена по тази причина връзка.

Па ако наистина вземе че някой напусне другия по такава причина голямата работа, то не си е заслужавало да ходиш с такъв човек.

Представи си примерно ти колко требе да си проста ако го напуснеш щото той не искал да ти духа на пyткaтa.

Не се притеснявай, пообразовай се само малко за секса у дупето щото май не си много на ти с мат'риала.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^бахахахаха не била на ти с "мат'риала". И вие мъжете не сте на ти с миенето на съдове, оправянето на легло, готвенето... Вярно е, има такива, които разбират от това, но са рядкост. А и повечето такива са гейове.
    Както с аналния секс!
    P.S: Ще го потърси.

^ АЗ съм този който мие, готви, подрежда и се занимава с пране у нас. Така е и с двамата ми най-близки приятели. Единствения гей който познавам не е подреден.

Глупости говориш майна. Както вече казах мойта директно ми каза че няма да ми пусне у дупарата (в интерес на истината по-късно ми пусн, но май след година или нещо такова) и аз не си и помислих да чукам някоя друга.

Спри да дрънкаш празни приказки - или се обоснови или спри да плашиш авторката, че явно е патка и без това.

The Bird of Hermes

Ами щом не искаш недей, ако те напусне заради друга която пуска там, не мислиш ли, че ще е глупаво и, че връзката спрямо него се е крепяла само на 1 секс ? о.О

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ АЗ съм този който мие, готви, подрежда и се занимава с пране у нас. Така е и с двамата ми най-близки приятели. Единствения гей който познавам не е подреден.

Глупости говориш майна. Както вече казах мойта директно ми каза че няма да ми пусне у дупарата (в интерес на истината по-късно ми пусн, но май след година или нещо такова) и аз не си и помислих да чукам някоя друга.

Спри да дрънкаш празни приказки - или се обоснови или спри да плашиш авторката, че явно е патка и без това.

Много лично ми прие коментара...Нещо съмнително ми изглежда това...
    П.С: Ще го потърси.

Супер фен Аватара на badsector
    Една много възрастна жена преди време ми казваше, че ако на мъжа му липсва нещо в дома, започва да го търси навън. Верно е. Дори да не е сега, след години ще го потърси, ако изобщо сте заедно все още. Но не виждам смисъл да се дърпаш. Всичко е въпрос на лична нагласа. Ти си втълпяваш, че е гнусно и ще те боли, като така изтърваш доста голямо удоволствие.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не го познаваме ние,а ти,всичко може да стане.

anonymous708973
    Guest
    Подходи с малко по-малко задръжки към въпроса. Почети, информирай се. Пък ако те е страх, че приятелят ти ще е груб и няма да спре, когато му кажеш, вече е друг въпрос.

Далеч не е толкова ужасно, колкото половината непробвали го опитват.

Ако имах 15-17 годишна дъщеря вероятно бих приел да прави секс с приятеля си . НО ако разбера ,че я пори анално сигурно щях да полудея .

^ Що бе? Барем няма да имаш внуци от рано

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на lubovvv
    Еми ние не познаваме приятеля ти що за човек е, откъде да знаем...????
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от BlackRaven
    Ако имах 15-17 годишна дъщеря вероятно бих приел да прави секс с приятеля си . НО ако разбера ,че я пори анално сигурно щях да полудея .
    Значи секс ОК, ама анален - пази боже, така ли? Много тъпо. Сякаш задникът е нек'ъв свещен едва ли не. Дали ще я пори отзад или отпред все същата ... пак си я пори

Авторке, той трябва да се съобразява с твоите желания, а ти трябва да не си крайно категорична в това решение, защото не знаеш какво е и дали пък няма да ти хареса.

Аз съм мъж, ама мисля, че аналният секс е простотия. Няма смисъл да му пускаш само заради страха да не те остави. Друг е въпросът, че е малко вероятно да го направи.

BlackRaven написа:

Значи секс ОК, ама анален - пази боже, така ли? Много тъпо. Сякаш задникът е нек'ъв свещен едва ли не. Дали ще я пори отзад или отпред все същата ... пак си я пори
    @ kremen4eto
    Бих приел нормален секс ако връзката им е сериозна - просто мисълта да чукат дъщеря ми отзад е отвратителна - като мъж бих се отвратил , защото все пак това ще е детенцето ми

И ся намекваш, че приятелят ти е толкова стойностен, че ако не му позволиш да те изчука в гъзъ той ще си намери друга мацка ???
    Уууааууу ... тоя е мъж мечта ;/

[quote="BlackRaven"]

@ kremen4eto
    Бих приел нормален секс ако връзката им е сериозна - просто мисълта да чукат дъщеря ми отзад е отвратителна - като мъж бих се отвратил , защото все пак това ще е детенцето ми
    В правилно направения анален секс няма нищо гнусно ... или поне не повече от вагиналния.

[quote="kremen4eto"]
    Цитирай Първоначално написано от BlackRaven

@ kremen4eto
    В правилно направения анален секс няма нищо гнусно ... или поне не повече от вагиналния.
    Предполагам и ваще мислят така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си