.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    anonymous708973
    Guest
    Креми, права си, ама един ден съпругът ти няма да мисли така за детето ви. Особено ако си е изживял младините и знае какво правят момчетата :ДД

[quote="imamkrasivouho"]
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от BlackRaven

@ kremen4eto
    Бих приел нормален секс ако връзката им е сериозна - просто мисълта да чукат дъщеря ми отзад е отвратителна - като мъж бих се отвратил , защото все пак това ще е детенцето ми
    В правилно направения анален секс няма нищо гнусно ... или поне не повече от вагиналния.
    Предполагам и ваще мислят така.
    Нашите да мислят каквото искат. Говорим за обективно мнение. Те някои бащи не пускат дъщерите си и да излизат от вкъщи, но това е въпрос на избор.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Абе яяя като не искаш няма да даваш.... и аз съм против аналния секс има си дупка (с извинение) за тази работа! Няма да се съобразяваш! Той би ли ти пуснал да си вкараш пръстите в неговия задник? Какъв е проблема и той има същата дупка? Ако не ти харесва няма да го правиш... пък той като иска да търси друго да търси... ще му теглиш една майна и към следващия, пък дано той уважава решенията ти
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Креми, права си, ама един ден съпругът ти няма да мисли така за детето ви. Особено ако си е изживял младините и знае какво правят момчетата :ДД
    О, да, така е. Ясно ми е, че бащите предпочитат дъщерите им никога да не правят секс, но мисълта ми беше друга - че няма почти никакво значение дали въпросната дъщеря ще прави анален или вагинален секс ... и не е логично аналният да се схваща като огромно прегрешение, а вагиналният не.

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    ако мислиш , че заслужава му пусни отзад .. кво да ти кажем ние ?
    поинтересувайте се (ако случайно не знаете особеностите) и действайте

само накрая да няма кафево ЬАХьхЬАХХьахьаХ
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Аналният секс не е такова нещо което повечето от вас го мислят... Защо мислите че е гнусно нещо... доказано е че повече от 72% от жените пробвали аналния секс започват да го праят постоянно ... половината част от секса минава в нормален секс после анален секс... Повечето от мъжете го искат и не е лошо да се замислиш защо да е гнусно то си е фактически 1 вид секс ... аз не съм човека който да те обеждава/разобеждава но т'фа са фактите

PinkPan7her написа:
    Подкрепям това мнение - то олицетворява моите възгледи

О, да, така е. Ясно ми е, че бащите предпочитат дъщерите им никога да не правят секс, но мисълта ми беше друга - че няма почти никакво значение дали въпросната дъщеря ще прави анален или вагинален секс ... и не е логично аналният да се схваща като огромно прегрешение, а вагиналният не.
    Според мен аналният секс не е подходящ за деца - просто е извратено

Цитирай Първоначално написано от BlackRaven

Според мен аналният секс не е подходящ за деца - просто е извратено
    Въпрос на възгледи. Моята граница за позволено и непозволено е доста по-далеч от аналния секс.

Само ми обясни защо аналният секс не е 'подходящ за деца', а вагиналният е ...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Има хора, на които им пука мама и тати какво мислят за секса?

Ми мен какво ме вълнува дали майка ми има против аналния секс, ако аз го практикувам и ми е готино?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Голям фен Аватара на naksdy
    Дупката на мъжа се нарича анус, а на жените - бонус! Свиквай с тая мисъл

Колкото по темата - и мен преди ме беше страх отзад, мислех си че ще омармаладя всичко, че ще боли и прочие, ама накрая се оказа повече от страхотно, защото моя приятел беше толкова мил и внимателен че 100% бих го повторила!

А той като не ти уважава решенията, защо си с него?
    Женско съм! Пикая клекнала...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Има хора, на които им пука мама и тати какво мислят за секса?

Ми мен какво ме вълнува дали майка ми има против аналния секс, ако аз го практикувам и ми е готино?
    Просто коментираме, че аршинът е леко двоен, щот бъдещите татковци ся много се кефят да им дават отзад, ама се обзалагам, че един ден няма да са щастливи при тая мисъл, насочена към дъщерите им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си