- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Креми, права си, ама един ден съпругът ти няма да мисли така за детето ви. Особено ако си е изживял младините и знае какво правят момчетата :ДД
[quote="imamkrasivouho"]Нашите да мислят каквото искат. Говорим за обективно мнение. Те някои бащи не пускат дъщерите си и да излизат от вкъщи, но това е въпрос на избор.Първоначално написано от kremen4eto
Абе яяя като не искаш няма да даваш.... и аз съм против аналния секс има си дупка (с извинение) за тази работа! Няма да се съобразяваш! Той би ли ти пуснал да си вкараш пръстите в неговия задник? Какъв е проблема и той има същата дупка? Ако не ти харесва няма да го правиш... пък той като иска да търси друго да търси... ще му теглиш една майна и към следващия, пък дано той уважава решенията ти![]()
In a mad world , only the mad are sane...
О, да, така е. Ясно ми е, че бащите предпочитат дъщерите им никога да не правят секс, но мисълта ми беше друга - че няма почти никакво значение дали въпросната дъщеря ще прави анален или вагинален секс ... и не е логично аналният да се схваща като огромно прегрешение, а вагиналният не.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
ако мислиш , че заслужава му пусни отзад .. кво да ти кажем ние ?
поинтересувайте се (ако случайно не знаете особеностите) и действайте
само накрая да няма кафево ЬАХьхЬАХХьахьаХ
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Аналният секс не е такова нещо което повечето от вас го мислят... Защо мислите че е гнусно нещо... доказано е че повече от 72% от жените пробвали аналния секс започват да го праят постоянно ... половината част от секса минава в нормален секс после анален секс... Повечето от мъжете го искат и не е лошо да се замислиш защо да е гнусно то си е фактически 1 вид секс ... аз не съм човека който да те обеждава/разобеждава но т'фа са фактите![]()
Подкрепям това мнение - то олицетворява моите възгледиPinkPan7her написа:
Креми, права си, ама един ден съпругът ти няма да мисли така за детето ви. Особено ако си е изживял младините и знае какво правят момчетата :ДД![]()
Според мен аналният секс не е подходящ за деца - просто е извратеноО, да, така е. Ясно ми е, че бащите предпочитат дъщерите им никога да не правят секс, но мисълта ми беше друга - че няма почти никакво значение дали въпросната дъщеря ще прави анален или вагинален секс ... и не е логично аналният да се схваща като огромно прегрешение, а вагиналният не.![]()
Въпрос на възгледи. Моята граница за позволено и непозволено е доста по-далеч от аналния секс.Първоначално написано от BlackRaven
Само ми обясни защо аналният секс не е 'подходящ за деца', а вагиналният е ...
Има хора, на които им пука мама и тати какво мислят за секса?
Ми мен какво ме вълнува дали майка ми има против аналния секс, ако аз го практикувам и ми е готино?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Дупката на мъжа се нарича анус, а на жените - бонус! Свиквай с тая мисъл
Колкото по темата - и мен преди ме беше страх отзад, мислех си че ще омармаладя всичко, че ще боли и прочие, ама накрая се оказа повече от страхотно, защото моя приятел беше толкова мил и внимателен че100% бих го повторила!
А той като не ти уважава решенията, защо си с него?
Женско съм! Пикая клекнала...
Просто коментираме, че аршинът е леко двоен, щот бъдещите татковци ся много се кефят да им дават отзад, ама се обзалагам, че един ден няма да са щастливи при тая мисъл, насочена към дъщерите им.Първоначално написано от Shturrrche88