- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex za parIi
za kolko pari bihte prodali tqloto si bez da otgovarqte 4e ne go prodavate prosto kajete nqkakva cena primerna
65766065045654607668 $
Бих продал тялото си, за да върна времето назад с 3 дена..., за да оправя бъркотиите които създадох... да се в дидиота!![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Ela naprao u nasПървоначално написано от moncho
She mi gi dadesh na ryka...
Nqma da te naranq spokoino.. Idvai![]()
Da ne zabravish parite...![]()
Достатъчно за да си уредя моя живот и живота нас най-близките ми....т.е мнооооого пари![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Поредното потвърждение, че всеки задник си има цена и може да се купи! А този, който не може да се купи, може да се продаде!
Raise em up... R U Still Down?
Vseki si ima cena.. Prosto trqbva da bydesh dobyr kupuvach!!!Първоначално написано от Бай Иван
няма да намерите толкос![]()
Мисля че имаше такава тема (мързи ме да търся..)..Амм..както и др тема писах - няма толкоз голям остров
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
За нищо не бих си продала тялото..Несъм като онези на околовръстното ..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Може ли да се купи честния човек? Не! Но, виж - да се продаде....
Raise em up... R U Still Down?
не мисля че някой ще бъде честен именно тук
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
естествено! дори някой да си има цена ,никога няма да тръгне да се излага пред всички...Първоначално написано от kukli4ka__
да точно това исках да кажа с риск да засегна някой смея да твърдя че половината на доста по малка сума от тази която обявяват биха се продали
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
E qzak az kazah cenata.. izlojih se a?Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
А за моя остров видя лиПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебавкането () е простено, ние иначе и за 2 острова не се даваме нали
![]()
Ne6to koeto ne se kupuva s pari se kupuva s mnogo pari
I vse pak cenata mi e mnogo golqma
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)