- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Цуцко,
В грешка си.Първоначално написано от FeelMyPain
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Извинявай 8ми класПървоначално написано от FuckedUp
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ммммммммммммммммммммм дааааааааааа
Creative Technologie
Може и да съм на 17 - съответно по-малък от тебе но в такива случай на акъл се уравновесяват нещата та да не кажа и в моя полза.Първоначално написано от FeelMyPain
Не ми се спори повече с Bunburyists...
Щруди, не схвана ли, че колежката ти няма акъла да върже едно цяло сложно изречение? Не знам изобщо кой нормален би ѝ дал права и защо![]()
научи азбуката и може пак да поспоримПървоначално написано от Wax
Ок, а ти се научи да бъдеш малко по-културен и социално адекватен.Първоначално написано от FeelMyPain
Щото имам чувството че ти си от онея хора - на всяка манджа меродия.
липсват ми първите 7 годинки
бтв, тук е момента да кажа, че с удоволствие бих приел някоя кака да ме превъзпита.![]()
Тука се получава малко: крадеца вика - дръжте крадеца![]()
n00bs
найте къв е тоя подпис бе![]()
http://vbox7.com/play:35a35633e1Първоначално написано от FeelMyPain
Подписа всъщност не е лош за момиче![]()
n00bs
имба текст![]()
кефи ме човека , как играя един вид дух и кръжи около нея. Точно на тази сцена е супер големия катил.Първоначално написано от yakuza_
![]()
SHE GONNA GET RAPEDПървоначално написано от NightGuardian
Нищо не разбрах от тая тема, освен че основата ме уважава до дъното на душата си, но това си го знаех и преди![]()
То спора беше в скайпа...
Е и двете ше ми се сърдят...
Само с тяхно разрешение...
да го еба пак съм пропуснал![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Я, шаените балони започнаха да си пречат. Помещението тип форум е прекалено малко за толкова въздух под налягане.
То че те уважавам, уважавам теПървоначално написано от machoka
Ама не знам с къв акъл избираш за модератор човек, който е на дъното на списъка с интелигентни потребители.
хоххПървоначално написано от NaOH
![]()
оставям каймака от извисиените като теб необременени с модераторски задължения. Нека бистрият ти ум се рее из разделите като пролетен щъркел, кацащ на рамената ни точно тогава, когато имаме нужда от съвет и разбиране )Първоначално написано от NaOH