.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 242

Тема: Цуцко,

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    миминко по добре спри да пишеш че ако види мъжа ти к'ви работи стават тука ще ти даде развод
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Banned Супер фен
    Уби надеждите ми, че име и външен вид се помни по-добре от никнейм в някой форум.
    С колко си била, за да не ме помниш?

Banned Супер фен
    Дръж се като добро момиче и попитай 'любил' а не чукал.
    Добро дете, което се превърна в ебати ламята и го казвам без лоши чувства.

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG1
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ооо, вие кога ще разберете че това не съм го писала аз и не се отнася конкретно за мен, а за мъжете. Защото сексът е важна част от една сериозна връзка и е нужно разнообразие. Не знам защо не са излезнали звездички и лунички, пък и нямам спомен да сме баннали някого, защото е използвал този глагол. Децата се чукат повече от мен и редовно ми обогатяват речника като им слушам псувните, така че ако обичаш. Аз от моите деца не се оплаквам-другите са грижа на родителите си, ако едно дете има добро възпитание и акъл в главата, дори на 13 да си отвори краката, няма да пита забременява ли се от свирки и да разправя вицове.
    e nali знаеш че трябва да обясниш на твоето дете че кат са ибе трябва да внимава да не свършат в нея ? и то да не свърши в някоя ако е момче , ако не искаш да те обиждат , юркат и т.н. си смени автара и подписа, до тогава ще съм на мнение че обичаш да ти леят сперма със кофи.
    Определено не си смених подписа заради някой от вас, а ти бъди на каквото мнение искаш. И аз съм обяснявала, повтаряла и потретвала, докато наборите на децата ми са се учили от улицата и са правили нелегални аборти.
    ненененне, неееееее, разбрала си ме погрешно. Говорих за "кур" или съмтин лайк дат, очевидно е,че не си го писала ти. Просто в подписа на жена на възраст, моедератор, в детски форум не е красиво, просто не е хубаво. Не те критикувам.

Супер фен Аватара на Oldschool
    голяма интрига сте заформили тук.

Напомня леко на турски сериал. Съжалявам за късното включване, ама имах бурен уикенд, знаете как е...

Супер фен Аватара на Ermic
    как е в ромската махала, кажи интересно ни е

Супер фен Аватара на Oldschool
    Не ми остава време да я посетя. Захванал съм се да крада жица, че някой ден да те оставим и теб без ток.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си