- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предложете идеи :)))))))))))
Здравейте! Надявам се темата ви бъде полезна! Тук давайте предложения и предпочитания как ВИЕ прекарвате свободното си време, ходите ли на някакви курсове( по какво ), разни извънкласни дейности, спорт и прочее. Ще ми бъде интересно ако давате по нестандартни мнения и динамични занимания (не е задължително да бъде нещо от по-горе изброените)
ходя на Английски и има учителки които идват вкъщи и ми помагат ходя на тенис, плуване, художествена гимнастика пиано китара и цигулка и нямам много свободно време но пък иначе гледам филми и оо обожавам сериали много много рядко се случва да прочета някоя друга книга аа и нещо много важно - пазарувам обожадам да пазарумами много много други неща
Ако си от голям град, вече има на доста места ателиета, в които деца в училищна възраст творят всякакви неща- рисуват, правят глинени фигурки, учат се да шият, плетат и т.н. Напоследък е модерно да ходиш на детски театрални студия и да учиш актьорско майсторство. Такива неща ми идват на ум. Танци, чужди езици, спорт и т.н., но те са по-масови и стандартни.
вкъщи-училище-вкъщи-училище и тук там някое кафе, купон, дискотека, ама по-рядко (примерно на 1-2 седмици веднъж)..от другия срок почвам уроци по БЕЛ, другата година и по история и ще работя от юни някъде..не знам къде още..
миналата година ходех на английски, ама взех последния сертификат и повече няма накъде..а на 100 неща съм била-класически балет, модерен балет,пеене, хорово пеене, рисуване, зумба, баскетбол, гимнастика, аеробика, домашна йога, ама просто всичко ми писва за отр. кратко време и заебавам..и така![]()
Тренираме бокс с приятели най-вече през свободното време .![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ми аз съм в музикалното - пълно е с извънкласни дейностиНапример имам уроци по чело, оркестър, сега ще ходя и на допълнителни консултации по солфеж, мн искам да започна да ходя и на камерна музика, ама ще видим ... Майка ми има огромното желание да ме запише на немски, но май ще го направим за другия срок...иначе миналата година ходех и на математика, ама нещо..нтц...
Иначе сестра ми е далеч по-малко ангажирана - сега ще започва да ходи на тенис![]()
Та ти от кои киборги, казваш, си?Първоначално написано от kikidikiriki
тренирам баскет... 'ного е яко... не съм в отбор, амм на мен и това ми стига.... прибирам се оттам доста късно, амм наш'те са свикналиндаа .....
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Може да се каже , че сега не ми остава много , много свободно време - втора смяна съм. Иначе събота ходя на английски , а неделя на рисуване. Отделям време и за излизане с приятели. А ако няма какво да правя и не ми се излиза - пиша есета. И разни такива. Слушам музика. За каквото се сетя. През ваканцията ходех на танци и пак на рисуване.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Четене на книги,шляене из Интернет(като това не включва ФейсбукА,а гледане на модни блогове или такива за здравословни хранене,или исторически статии...),ходя на фитнес,на пазар.Понякога просто се разхождам и слушам музика.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от kikidikiriki
ето така но тенис на маса ходя и ще ходя на консултации по химия
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Фитнеса и храната - тва е цялата работа и при мен обхваща един голям процент,но може да обхваща и 100% от времето ти в едно денонощие
ти сигурно не излизаш от фитнеса?!Първоначално написано от HolyShit
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ходя на уроци по английски, на фотография, на актьорско майсторство, играя тенис на корт. Скоро ще се записваме на китара с една приятелка.През другото време или съм навън с приятели или се мотая в нас.
свободното си време прекарвам в кафетата и фитнеса![]()
Ходя на английски, БЕЛ, математика, техническо чертане и аеробика през седмицата и на математика и информатика през уикенда ;]] През свободното време чета, пиша, рисувам и т.н.
Иначе много искам да се запиша на фотография, но да видим дали ще стане... Видях, че тази година са организирали и един клуб по археология.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.