- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема:Skillet
Всъщност, аз през цялото време се опитвам да те убедя, че метъла не е само това, но явно ти четеш между редовете.Първоначално написано от BadAss
Няма смисъл да ти се обяснявам повече.![]()
вие май сте чели прекалено много форуми а?Защо трябва да вадите аргументи на всяко едно изказване.Разбира се,че трябва да защитаваш своята позиция и теза,но не можеш за нещо такова искаш аргументи и т.н ..
музиката е гей?а за мен хард рока или к'вото слушаш там е супер фейл и не мога да го слушам направо,но има хора ,дето си го харесват..аз като слушам опера значи ли,че някой друг трябва да слуша тая музика?Ебати..темата е фен на скилет и ако не те кефи тая музика,не влизаш вътре..едно е да искаш да спориш за нещо,друго е чисто и просто да се заяждаш за всичко без никакъв смисъл.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
между другото,гугълни 'чета между редовете' ..Първоначално написано от FeelMyPain
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от FeelMyPain
riightПървоначално написано от FeelMyPain
това на аватара ти каквво е?
две брадви или два крака?![]()
или нещо друго?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ужасен си.![]()
WindScar <3333
Аз не съм либерален към различните стилове, нито съм казал някъде, че съм.Просто твоя аргумент, че ако вокала не си дере гърлото тва е гей музика, ме накара да лолна.Първоначално написано от BadAss
Цитирай поста в който съм написал, че щом вокала не си дере гърлото, не е музика.
Също така обърни внимание на поста в който казвам че слушам от бийтълс до разни други не-толкова поносими за другите хора групи.
крака на обесено момичеПървоначално написано от xPafx
![]()
отворих снимката, май не са крака,нещо друго е , ама той е гаден и не ще да ми казва![]()
WindScar <3333
Първоначално написано от BadAss
обясни ми какво имаше предвид с това сравнение
(имаш шанс да се измъкнеш, го го гаджет замазване на положението)
Това което имах предвид е че има огромна разлика в звученето и че на мен лично звученето на групи подобни на пантера ми допада повече.
Измъкнах ли се ?
тактичното ти пропускане на факта, че според теб щом не звучи "мъжествено" като тея го прави гейкор, те измъкна![]()
Отне ти цели 3 страници!Първоначално написано от BadAss
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!
единствената метъл/рок или там както е група , която ме кефят повече от 5 песни това е metallica![]()