- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- апффф ;х
Мани го тоя... виж ме аз къв съм хубав, кво се занимаваш там с някви трудно (?)убеждителни(?) ? а?Първоначално написано от PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카
Мани, мани... направо вече ми е гузно да го моля да прави нещо толкова неприятно за него...![]()
![]()
Сериозната връзка се крепи със секс,другото е някакво безмилостно изчакване-1месец-1.5 е съвсем нормално време за човек да се сближи толкова с друг(говорим за нормални хора,не такива,които си мислят,че чрез отлагане се получава всичко).
Аз лично до 1 месец вече имах сексуални взаимоотношения с гаджето ми и сме заедно вече година силно скрепени помежду си.
И тези безкрайни повтаряния "Иска само да те чука"" са крайно излишни,тъй като сексът е друг етап от връзката и ако някой иска развитие ще се съобрази.
Аз имах потенцал,тъй като прекарах сумати часове да чета и гледам техники на съблазняване,пози,орална любов и всичко нужно ми в секса и исках много да му се отдам и да влезе в мен.Първоначално написано от umri
Но сега сякаш е пълно с супер притеснителни дето може и с огледалце да не поглеждат...
Double post.
Edited by![]()
Определено те манипулира и едва ли не се опитва да те накара да се чувстваш виновно и кофти заради това,че ти не искаш да се обвързваш по този начин..
Мислех, че само аз съм прекарала часове из мъжките сайтове и изчитайки космополитън от кора до кораПървоначално написано от Shia
![]()
Щом сте от 1 месец заедно няма смисъл да се подвеждаш.От моя гледна точка ние момчетата гледаме да трупаме повече бройки а пък дали ще имаме сериозна връзка или не на повечето не им дреме.Аз гледам на нещата така- аз не трупам бройки гледам да го направя с човек с когото след време като се сетя и да ми става хубаво да е специален човек не обичам ей така да трупам само бройки искам да го правя с специален за мен човек.За това не се подвеждай от думите му.И да ти кажа само едно нещо хубавият секс става без уговорки той не пита дали искаш дали не искаш когато чувстваш, че си с този прекрасен и специален човек до теб той ще почне от целувка и ще свърши със незабравими спомени! Всичко най-хубаво ти пожелавам за напред))
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Много глупаво си го отрезала...
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
в космо пишат много добри неща между другото. полезни саПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."