Здравейте... ще се опитам да бъда колкото се може по кратка.
С приятеля ми сме заедно 1 месеца и снощи стана въпроса за "секс".
И така сега ще ви напиша нещата които ми каза и искам да попитам дали е само заради секса? Всички ми казват, че заради това е с мен, но аз не ги слушам, досега не е ставало на въпрос но снощи се замислих.
Той: секса е сериозно нещо, а аз обичам сериозните неща.
Аз: А аз не съм достатъчно отговорна за сериозните неща на този етап.
Той:Еми приположение, че знаеш колко много искам да постигна нещо сериозно и ми казваш че не си достатъчно отговорна за сериозните неща ми стана тъпо това е.
Аз: Разбери ме,че сега не съм готова за това.
Той: Няма да се откажа от теб, но това няма да промени факта колко ще ми е тъпо.
Аз: Нямам намерение да ти обещавам каквото и да било, и знаеш че за мен това е много важно.
Той: Няма значение и без това съм свикнал да не очаквам нищо.
Просто искам сериозна връзка,кой не иска но когато приемеш готова ли си да направиш всичко за половинката си, дали си готова да носиш отговорност и да заставаш зад думите си. Би ли направила всичко с мен?
Аз: Да
Той: Тогава защо не можеш да ми обещаеш?
Аз: Едно е да ти кажа че бих направила тази важна за мен стъпка с теб, друго е да ти го обещтая.
Той: когато си сигурен можеш да обещаваш.
И после ми каза извинявай, не искам да те притискам просто когато не стане на моята се ядосвам ляляляляля....
И това беше май се държах много много тъпо,но искам вашето мнение защото винаги като започне да ми пише и все ме обърква и започвам да се чувствам виновна. И така де искам да видя как изглеждат отстрани нещата и какво мислите вие ?
Без обидни коментари ако може