.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Banned Мега фен

относно ноктите..

така.. имам много чупливи нокти и знам,че йода помага,но ми казаха,че може да сложа 1-2 капки йод в безцветен лак и преди да се лакирам с други цветове да нанасям този лак с йода и че и така действало.. някой да е пробвал ? и според вас действа ли ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Що правиш нова тема,трябваше да питаш в темата за бързите отовори или ноктопластика и декорацийки,иначе за йода не зная,но със заздравител не е ли същото.Плюс ,че йодът е жълтеникъв и може да ти ги оцвети!
    maDamn

Banned Мега фен
    ми защото мисля,че така ще получа повечко отговори.. т.е. в темата за бързите отг. ще получа един два отг.,а на мен ми трябват повечко мнения.. а за ноктопластика и декораций - признавам не се сетих .. извинявам се... а колок до заздравителите.. хич не им вярвам - т.е. тези като лакове,които са.. ползвала съм на Перфект сиг. 3 опаковки една след друга и нищо.. като спрях да го ползвам никаква разлика.. а за жълтеенето - за това ще се лакирам след това с друг цвят лак,за да не се вижда,а когато мога (примерно почивни дни) ще се лакирам само с този с йода.. аз и преди съм се мазала,но само йод,а сега искам и така да пробвам и за това питах.. а и като ги потъркам малко със сок от лимон ще избелее малко

Мега фен Аватара на mynichka
    дам, йода много помага, но защо не се мажеш направо с него и отгоре да лакираш с по- тъмен лак?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    дам, йода много помага, но защо не се мажеш направо с него и отгоре да лакираш с по- тъмен лак?
    защото преди бях пробвала с клечка за уши така да се мажа,но се разтича отстрани и ми се цапа кожата около ноктите и стои грозно,а и чух,че едно момиче прави така с ноктите и е имало ефект,но все пак да попитам за повечко мнения.

Мега фен Аватара на mynichka
    не знам за това, казвам аз преди 3-4 години как си слагах и наистина ми се заздравиха
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

^И аз съм на същото мнение.Защо не се мажеш вечер а на сутринта да се лакираш.Смятам че ще има по-голям ефект.А от този заздравител съм много доволна http://www.nisea-bg.com/images/items/5650.jpg

http://www.teenproblem.net/s/33096.html
    Аз лично смятам да опитам това със зехтина и лимоновия сок.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    http://www.teenproblem.net/s/33096.html
    Аз лично смятам да опитам това със зехтина и лимоновия сок.
    и със зехтин съм пробвала.. ноктите само ми растяха по-бързо,но пак се чупеха така ..

Banned Мега фен
    а пречи ли ако ползвам първо заздравителя на Икаров и след това лака с йод или само йод ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И на мен преди мн ми се чупеха и цепеха,но от година ползвам само заздравителите на Мис спорти и съм страшно доволна.Продават ги в DM.Другото,което е много важно да не си пилиш ноктите с ква да е пила за нокти.Ще ти препоръчам от личен опит стъклена пила на Перфект,има я и на други марки,но аз имам тази и чесно казано заздравява ноктите.А колкото до хартиените пили,те ги чупят и т.н.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И на мен преди мн ми се чупеха и цепеха,но от година ползвам само заздравителите на Мис спорти и съм страшно доволна.Продават ги в DM.Другото,което е много важно да не си пилиш ноктите с ква да е пила за нокти.Ще ти препоръчам от личен опит стъклена пила на Перфект,има я и на други марки,но аз имам тази и чесно казано заздравява ноктите.А колкото до хартиените пили,те ги чупят и т.н.
    Моята пила пък е метална,много ми се чупят ноктите.Дали може да е от пилата

Град
    Пловдив
    ^100% е от нея,и аз преди ползвах метална.Вземи си стъклена,ще останеш доволна.По-скъпа е,но си заслужава парите,а и е вечна,стига да не я счупиш.

^

Добре.Благодаря ти

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^100% е от нея,и аз преди ползвах метална.Вземи си стъклена,ще останеш доволна.По-скъпа е,но си заслужава парите,а и е вечна,стига да не я счупиш.
    Хмм.. не се бях замисляла, ще взема по - нататък и аз да послушам съвета ти . Само да допълня, че не е вечна, рано или късно и грапавината по стъклото се изтърква, но пък 5(10) лв., примерно за нещо което ще ползваш най- малко 6 месеца не е много .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не е от пилата, от самите нокти е. Майка ползва метална, но това не пречи да има дълги маникюри, с които преспокойно, ако се намираше в дивата природа, щеше да си осигури прехрана.
    К'во ще кажете за калциевия гел? Какво представлява, доволни ли сте и т.н.

anonymous708973
    Guest
    Масло за нокти на Икаров! Страхотно е. Изхабих една опаковка за 2 седмици, клепах се всеки ден по много и масажирах 40 минути :Д През това време не се лакирах. В момента съм на средата на втора опаковка и слагам само когато си сменям лака, което е на 2-3 дни :Д Обаче като цяло ми мина меракът да се лакирам и в повечето случаи съм без лак, тоест слагам маслото по-често.

Пий биотин..... моята приятелка го пие едва си реже ноктите толкова се промениха към добро! Освен това помага и за др. неща

Banned Мега фен
    мерси за отг. .. имам стъклена пиличка и пак се цепят ... сега ще пробвам първо заздравител на икаров и след това йод .. пък да видим..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Хмм.. не се бях замисляла, ще взема по - нататък и аз да послушам съвета ти . Само да допълня, че не е вечна, рано или късно и грапавината по стъклото се изтърква, но пък 5(10) лв., примерно за нещо което ще ползваш най- малко 6 месеца не е много .
    Не се изтърква,защото след всяко пилене на ноктите пилата се мия с вода и така се възстановяват нейните качества.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И моите са страшно чупливи ... и таман ги бях пуснала и направих грешката да им сложа гел ...

Но сега успях да ги заздравя с помощта на йода и вече са си бая твърдички ... Ползвала съм маслото на Икаров и активния заздравител на Перфект, който всъщност все още ползвам като основа... Но най-голям ефект дава йода ... Вечер като се прибера се мажа ... и на сутринта всичко си е попило .. ако не, отмива се лесно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не мисля че е добра идея да го слагаш в лак... Изобщо може ли да се разтвори?
    Преди известно време ноктите ми бяха станали адски чупливи, ако можеш да се прежалиш 3-4 седмици да ходиш без лак и с жълтеещи нокти ще е най-добре. Капвай по малко върху основата на всеки нокът с клечка за зъби и не масажирай, за да не ти оцветява кожата. Неприятно е, но не познавам жена, на която да не и е помогнало.
    ами.. аз вече го направих.. да разтваря се..
    сега мисля да правя така: икаров 20 мин.,след това йод и след това отгоре лака с йод.. и после ако ще излизам с цветен лак,за да не се вижда,но сега съм ги оставила така..а иначе съм пробвала да ходя без лак дори повече от 2 месеца,но ефекта беше нулев..
    dream1707 за колко време г/д. ти заздравяха ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    За да има бърз ефект трябва да ги мажеш всеки ден, което значи че всеки ден ще си унищожаваш ноктите с лакочистителя. А безвреден такъв няма, колкото и глупости да пише на етикетите.
    ами да.. за това през ваканциите ще си ги оставя без лак,но сега не мога.. просто цвета от йода ми е противен..

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Не се изтърква,защото след всяко пилене на ноктите пилата се мия с вода и така се възстановяват нейните качества.
    Как, за бога ще възстановиш изтъркала се пила ?!!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    Пловдив
    ^Не говоря глупости.И на етикета на пилата го пише.А и познавам момичета,които имат такава пила и я ползват от 4-5г. и пилата си е като нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си