.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Издънки :Д

Град
    в къщи

Издънки :Д

Коя е най-голямата издънка, която сте правили пред гаджето си .. или някаква неловка ситуация ?

Аз миналата зима бях се наконтила и излизам той ме чакаше доло и както си вървях наперено взех няколко стълби на един път и се намерих на кълбо пред него :Д той се притесни, но аз не можах да спра да се смея .. след това ми стана странно .. сигурно ме е помислил за луда
    Аз обичам живота и той обича мен

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Е не е чак толкова голяма издънка това . При мене не е имало кофти ситуации ... поне не се сещам де ...
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Студентки град .. ;d
    издънки не бих казал , но често правя такива глупости .. добре ме познаваше и затова не смятам , че са издънки

anonymous708973
    Guest
    Нещо се ебавахме и аз го пляснах (с отворена длан, не с юмрук!!!) в топките. Супер първосигнално реагирах и след това ми беше по-кофти отколкото на него, направо пред рев бях.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Нещо се ебавахме и аз го пляснах (с отворена длан, не с юмрук!!!) в топките. Супер първосигнално реагирах и след това ми беше по-кофти отколкото на него, направо пред рев бях.
    ахахах
    аз съм се препъвала нечовешки пред него
    ии след това куцах заради пришката си

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Не е смешно. Тогава ми беше супер криво за него, много виновна се чувствах и цял следобед му се извинявах.

Скайп разговор беше.. Бяхме млъкнали и двамата, а аз се бях заблеяла в нещо в монитора и съвсем изключих, че говорим и така мощно се оригнах.. Без да искам, не знам кво стана, баси отвеяната съм била значи.. После като се усетих ме хвана много срам, а той умираше от смях и ми каза, че съм го стреснала

Град
    в къщи
    Аз обичам живота и той обича мен

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Скайп разговор беше.. Бяхме млъкнали и двамата, а аз се бях заблеяла в нещо в монитора и съвсем изключих, че говорим и така мощно се оригнах.. Без да искам, не знам кво стана, баси отвеяната съм била значи.. После като се усетих ме хвана много срам, а той умираше от смях и ми каза, че съм го стреснала
    Момичетата не се оригват ..

Град
    Студентки град .. ;d
    Момичетата се водят хора принципно .. не знам дали знаеш ... Представям си ако аз го направя пред нея .. котката ми се стряска , пък удар ш получи

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Един път много лошо се напих. На сутринта като ми разказваше... лошо ми стана
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    напих се до безсъзнание вечерта преди рожденния си ден и се събудих сутринта у тях с перфектно насинено око - цикламено го бях докарала на цвят направо...така и отказа да ми разкаже цялата история, но мнооого се смее като ме види с розов грим вече...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Веднъж тя беше в нас и аз излизам от банята по хавлия и там си бъркам в един шкаф за дрехи и го затварям, обаче не се усещам, че съм си защипал хавлията и тръгвам да се обличам и лъснах голичък пред нея

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Веднъж тя беше в нас и аз излизам от банята по хавлия и там си бъркам в един шкаф за дрехи и го затварям, обаче не се усещам, че съм си защипал хавлията и тръгвам да се обличам и лъснах голичък пред нея

И тя те сочеше с пръст и ти се смееше.
    Не виждам кое му е "издънката" на т'ва, нооо както и да е xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Гонеше ме за нещо и докато се обърна да видя къде е не видях тротоара пред мен, спънах се и паднах. Момчето така се притесни и пребледня .. веднага дотича да ме види как съм, а аз изпаднах в ненормалния смях ..

В кафе сме с едно друго момченце. Поръчвам си топъл шоколад (помня, че беше зима). Носят ми го и решавам да отпия, като хващам дръжката на чашата. Това ми беше грешката! След секунди видях как дръжката е останала в ръцете ми, а чашата съвсем спокойно се разля върху мен и се счупи на пода. Нямаше такъв срам просто .. а той се чудеше да се смее, или да ми съчувства. Да не говорим, че дънките ми бяха новички ..

Още не бяхме заедно, а го карахме само на усмивки и кратки поздрави. От даскалото бяха организирали посещение на някаква пиеса. Вървейки натам (по класове, на групи) както си говорех с моите съученички, чух едно храааас и усетих как сутиена ми се отхлаби рязко. Оказа се, че явно не е бил много точната ми мярка, защото се беше скъсал точно по средата. Една позната изтича да ми купи безопасни игли, но не помогнаха особено, а не можех да си позволя да ходя без. Така по време на пиесата аз постоянно се подръпвах, оправях, защото постоянно се откопчаваха и ме боцкаха и дори не успях да му обърна внимание, камо ли да разбера нещо от пиесата.

В момента се сещам за тези неща, но съм сигурна, че има още много.
    За мен излагациите и изчервяването са нещо постоянно ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    И тя те сочеше с пръст и ти се смееше.
    Представих си го :Д

Въй, като го видя да излиза от банята, целият мокричък такъв... направо... живо изпитание за самообладанието ми е.

Супер фен Аватара на Shia
    Това не са издънки,а по скоро комични засрамващи случки пред гаджето.

Преди да срещна настоящия си приятел съм имала и други връзки.Едната от тях беше с един колега в кратка авантюра.
    Тръгвам с моето гадже няколко месеца по-късно и в развитието на нещата двамата се запознават и започват да излизат заедно като приятели.Аз останах втрещена,когато си видях заедно и другото момче почва да тормози с някакви базици гаджето ми за мен и една вечер му съобщават,че съм спала с него,като аз преди отричах много.
    Беше тежък период.След няколко месеца му се изцепих,че сме спали повече от един път,което беше грешка,защото много ни разклати доверието.

Град
    Гората на Сенките
    Най-голямата ми издънка пред бившия беше, когато му изневерих и след това му го казах и го скъсах. Тъпото беше че той в продължение на близо 3 години ми повтаряше как аз съм млада, красива, умна и как ще срещна някой по-готин, някой мой тип - с дълга коса и мотор и как ще го зарежа него - който няма дълга коса и кара кола В един момент ми писна да повтарям едно и също, да доказвам едно и също и просто си казах СТИГА и легнах с един такъв мой тип. Съответно като му казах, че заради това искам да скъсаме ми беше много гузно честно казано. Така или иначе това е издънката ми.
    Иначе смешни случки - колкото искаш.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И на мен почти всичките ми издънки включват половите му органи

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    нещо се лигавехме..гонехме се,той се заключи в банята (която е със стъклена врата) аз много исках да вляза почнах да ритам с несъобразена сила по вратата и тя взе че се счупи,както си ритах изведнъж кракът ми стъпи от другата страна и се чу трясък,после стъкла навсякъде абе пълен ужас добре че се отървахме без нанранявания

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Има такава тема!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    нещо се лигавехме..гонехме се,той се заключи в банята (която е със стъклена врата) аз много исках да вляза почнах да ритам с несъобразена сила по вратата и тя взе че се счупи,както си ритах изведнъж кракът ми стъпи от другата страна и се чу трясък,после стъкла навсякъде абе пълен ужас добре че се отървахме без нанранявания
    Ужас ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ох, моите не са за разказване... наистина ето някои по-лекички

на разходка сме с един бивш, неговата и моята по-малки сестри... те да играят федербал, ние да се натискаме в парка. и по едно време сестра му нещо тръгна да бяга към нас да уцели перцето... и като замахна с тая пуста хилка, кво направи... смаза му топките. умрях си от смях.

със същия бяхме на една пейка и имаше една лампа отгоре дето много гадно ни осветяваше и я покрихме с няква дрешка... която се беше прогорила като я свалихме след това

за една особено много ме базикат, но тя беше пред приятели, не пред гадже. имах лек инцидент с едни дантелени прашки + ежедневна превръзка... поскъсаха се при рязкото дръпване и ги свалих. и сядаме на кафе една стабилна компанийка... а аз тотално изключвам, че съм без бельо... и единия пич нещо искаше да стане и аз се изместих настрани... пък бях с рокля... еми, лъсна ми сливката
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си