- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как преписвате ?
Аз си обличам къси гажи и си залепям отговорите малко по нагоре от коляното и като си зи дръпна преписвам![]()
Ами взимаш едно почти изпито шише от кола..махаш тва което е като етикет и пишеш вътре отговорите. след това залепяш- оставяш го на чина до теб и отгоре поглеждаш за отговорите.![]()
![]()
Първоначално написано от dreamwalker
И защо? Аз съм квит с тях,защото те може да са умни по математика,но аз съм умна по други предмети и аз също и връщам услугата,не е всичко наготово
ако имаш несесер слагаш вътре пищова и като искаш да видиш нещо отваряш сеедно ще взимаш нещо и тай
при мене работи![]()
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
+ само че със супер много подробности.Първоначално написано от Fiction7577
Другият вариант е от Word, качен на телефона, ако съм нямала време да принтирам.
Аз имам доста учители, които ни взимат телефоните и ни проверяват ръцете. За това, ето ги най-ефективните начини за преписване (изпробвани) Най-добрият начин за момичетата е да се лакират с тъмен лак и отгоре да пишат с тънкописец и когато учителят ви проверява ръцете трудно би го забелязал. Вторият е, след като си направите пищовите ги залепяте с тиксо върху подметките си, както и другарчето до вас и така взаимно си помагате. Иначе има и доста начини по които съм преписвала, но тези са най-добрите. Но най-добре седни и са научи, а пищовите ги направи за всеки случай.
Надявам се да съм ти била полезна.
![]()
Слагам си листа под краката и когато учителката не гледа-преписвам..
снимам си го на телефона и си го святкам екранчето когато ми трябва и като дойде учителя го гася :Д
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Отрежи малки картончета и напиши каквото имаш като оставиш малко свободно място от другата част. Вземи кабърче и го прикрепи под чина така че като завъртиш картончето да виждаш каквото си написал.
Вземи ботилка минерална вода, отлепи внимателно етикета и напиши от вътрешната страна каквото имаш..после пак залепи внимателно(лепило)
Може да напишеш и някакви формули върху етикета направо,но има по-голям риск да те хванат;ако ти се занимава може да сканираш етикета и да напишеш какво си искаш..
Имаше едни химикали,с "невидимо" мастило и с фенерче от другата страна.
Имаше едни от класа,които написаха с молив материала върху чина и сложиха лист,на който ще пишат отгоре.Това обаче е за "играчи"![]()
Имаше 2ма от класа, които се редуваха да преписват.Седяха един зад друг и този отпред си залепяше лист с тиксо..май че беше лейкопласт.По време на изпита,когато даскалът спира да обикаля си сваляше горницата. Веднъж за малко щяха да ги хванат, учителят дойде до тях,а този отпред се облегна плътно колкото се може повече до стола и не мърда![]()
Ако имаш чернова, белова и т.н. може да си извадиш един лист, на който си написал всичко и да го поставиш под другите; сверяваш когато имаш възможност, но трябва да имаш жИлезни нерви;когато всички се трупат да предават елиминираш доказателствата в джоба.
Ако позволяват да ходите до тоалетна може да си оставиш пищова в коридора или в тоалетната.. но някъде на сигурно място..
http://prikachi.com/images.php?images/25/4069025M.jpg
I will shake the world
ти си доста печен на тая темаПървоначално написано от radef20
Горко им на учителите ти
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Защото и четири години по-късно, човечеството все още не е израснало духовно, за да спре с пищовите. Но пък е израснало интелектуално и е измислило иновативни начини за преписване!
Та да споделя и аз последните си изобретения. Купих си от магазина за един лев химикал с календар и си пиша нещата на лист, залепен върху календара. Ще кажете, че не е голяма работа, а и е много занимавака да разтягаш химикалки, но тук идва дребният, но важен детайл, че химикалчо е от цветна, но прозрачна пластмаса и от мен се иска само най-безобидно да си го въртя в ръчичката и да си чета.
Лепила съм пищови върху етикетите на тениските си (когато са долу отстрани, разбира се, не на врата) А когато не събират телефони и кейсът ти е прозрачен, пъхаш листчето отдолу и си готов.
Иначе и конкретно по темата да кажа, макар че е доста дърта вече, по Математика винаги ми е било най-лесно да преписвам. Госпожата ни е раздала едни листове с тригонометрични функции и разни ъгли. На този лист си дописвам някоя и друга формулка, която не е напечатана, а отзад имам и написани примерни задачи от подготовката за теста от предния час.Ако по Химия използваш таблица, пак минава номера. На моята даже има и съединенията с имената им, ако евентуално имаш такава задача на теста. Аз веднъж трябваше да напиша как се казва някакво SO и още няколко букви, тъкмо бях забила и го видях напечатано на табличката ми!
Щастието не можеше да се опише.
![]()
Значи зависи от учителя всичко. Единия начин е взимаш по широка химикалка пишеш дребно на листчета и пъхаш при пълнителя и си ги вадя така преписвам, но вече рядко направо с телефона действам по почти всичко, а относно математиката ако ни даде тест на групи просто разменям с някой друг който е групата на този до мен и после се сещате.![]()
Принципно най-лесно е да си научил, но винаги има моменти, когато не всички можеш да научиш...
Аз когато не мога да запомня нещо, си го записвам върху предмет, който ни позволяват да използваме (например калкулатор, ръководство и така нататък), по този начин никой не може да заподозре че носиш пищов...
Но няма как да запишеш всичко..