Защото и четири години по-късно, човечеството все още не е израснало духовно, за да спре с пищовите. Но пък е израснало интелектуално и е измислило иновативни начини за преписване!

Та да споделя и аз последните си изобретения. Купих си от магазина за един лев химикал с календар и си пиша нещата на лист, залепен върху календара. Ще кажете, че не е голяма работа, а и е много занимавака да разтягаш химикалки, но тук идва дребният, но важен детайл, че химикалчо е от цветна, но прозрачна пластмаса и от мен се иска само най-безобидно да си го въртя в ръчичката и да си чета.
Лепила съм пищови върху етикетите на тениските си (когато са долу отстрани, разбира се, не на врата ) А когато не събират телефони и кейсът ти е прозрачен, пъхаш листчето отдолу и си готов.

Иначе и конкретно по темата да кажа, макар че е доста дърта вече, по Математика винаги ми е било най-лесно да преписвам. Госпожата ни е раздала едни листове с тригонометрични функции и разни ъгли. На този лист си дописвам някоя и друга формулка, която не е напечатана, а отзад имам и написани примерни задачи от подготовката за теста от предния час. Ако по Химия използваш таблица, пак минава номера. На моята даже има и съединенията с имената им, ако евентуално имаш такава задача на теста. Аз веднъж трябваше да напиша как се казва някакво SO и още няколко букви, тъкмо бях забила и го видях напечатано на табличката ми! Щастието не можеше да се опише.